yaprak dökümü psikopatligim

Ben gecen gun bide şen dul şabanı izledim
Dur bakiym eskiden evler esyalar kiyafetler sokaklar nasilmis duygusuyla izledim birazda
Cocukken izledigim zamanlari hatirladim
Bi mutlu oldum ki sorma
Bende o filmi her denk geldigimde izlerim ayni sebepten .o eski apartmanlar eşyalar .iste nebileyim o eski mutfak iyice onlar incelerim cok hosuma gider hatta. Şabanin omarketteki alisverisi o eski marketler nasilmis bu kadar cok yokken diye dalip gidiyorum

Sadece ben psikopata bağladım zannediyordum :)tv hep açık yaprak dökümü bitiyor aşkı Memnu başlıyor. Tv2 bittikce nasıl olsa izleniyor diye başa sarıyor. Ezberledim iyice ama eşim diyor sanki ilk kez izliyor gibi davraniyorsun :)radyo sevmiyorum müzik aksama kadar sikiyor gündüz hep evlilik programları var severek izliyorum bakalim:)

Ardindan adini feriha koydum ayy en sevdiklerim izin gunumu 3 diziyi izleyerek bitirdim

Ay güzel dizi bak şimdi :)
Ben en çok ilk sezonunu seviyorum ama
Tv2'de iki sene önce koyduklarında denk geldim yoksa ilk sezona bakmamıştım çok ilk çıktığı zaman....
Dizi her ne kadar beş sezon sürüp de bir şeyini çıkarmış olsa da verilen mesaj çok güzeldi
Kimse kınadığını yaşamadan ölmez mesajı verildi ben bunu seviyordum kibirli Ali Rıza'nın çocukları o beğenmediği Ferhunde ve Oğuz'dan beter çıkmıştı ve son sezonda da onlara muhtaç olmuştu nerdeyse....
Ben Aşkı Memnu'yu zibilyon kez izledim mesela arada da Ezel'den beğendiğim sahneleri açıp izliyorum hehe :)

Tv'de yayınlanırken annem sayesinde mecburen izliyorduk. O zaman bile sıkılıyordum ben. Üstüste defalarca izlesem hastanelik olurum herhalde.

Zamaninda seyretmistim ta ki Sevket rolunde oyuncu degisikligi yapilana kadar. Ondan sonra izlesem de tad alamamistim. Tekrar tekrar izleyecegim bir dizi degil ama Avrupa Yakasini tekrarini izlemisligim var.

Ben de Aşk-ı Memnu izlerim her denk geldiğimde. Sağolsun bin kere oynadı tekrarı. Gerçi orada Behlül faktörü var

Bende tam bir Asi manyağıyım
Murat yıldırım
Defalarca defalarca artık dizi ezberimde herkesin bi takıntısı var demek ki

Aynen
Adama sinir oluyorum bazı bölümlerde.
Ne kadar kibirli ne kadar üstten bakıyor insanlara. Bide lafa geldi mi konuşup duruyor biz söyle insanlarız biz böyle insanlarız yok bilmem ne.
Ferhunde yi boşanmış diye istemedi en başta. Sonra kendi 4 çocuğu da boşandı.
Bi ayşe kaldı boşanmayan

yaprak dökümü benimde ideolümdür hiç kaçırmazdım asmlı konakta tabi aslında yeni diziler var onları izlesen bende tam bir dizi manyağıyım elimden geldiğince tabi ama bence sen takılmışsın orda süreli aynı bölümleri mi izliyorsun ne bilim yani baştan sonuna kadar izlediysen tekrar izlerken sıkılmıyormusun ? ben sıkılırım mesela bence tv takip et çok güzel diizler var örnekte verebilirim istersen

Ay aman yarabbi bi an kendimi ablami gördum Ablamda en az 3 kere tvden 2 kez de internetten izlemistir bu diziyi ve aşkı memnuyu. Izlemekten bikmiyorsanız izleyin bence ama artık hiç bir heyecanı kalmamıstir her sahneyi zaten ezberlemişsinidir

Bu şekilde deşarj oluyorsun demek ki.Ben de arada açar aşk ı memnuya bakarım kaldı ki başka da yerli dizi izlemişliğim yok bir de how i met your mother açıp izlerim.Mutlu ediyorsa sıkıntı yok zamanla azalır izlemelerin belki.

Ayy bende de vardi o bagimlilik hem gecen yil hem gectigimiz kiş aylarinda sürekli izledim.orda necladan hem nefret ediyodum hem de cok begeniyordum Nasil kurtuldum biliyor musunuz? Evdeki sinirsiz interneti kapattirdik ben de kurtulmus oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…