- 7 Temmuz 2016
- 329
- 534
- 103
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bende o filmi her denk geldigimde izlerim ayni sebepten .o eski apartmanlar eşyalar .iste nebileyim o eski mutfak iyice onlar incelerim cok hosuma gider hatta. Şabanin omarketteki alisverisi o eski marketler nasilmis bu kadar cok yokken diye dalip gidiyorumBen gecen gun bide şen dul şabanı izledim
Dur bakiym eskiden evler esyalar kiyafetler sokaklar nasilmis duygusuyla izledim birazda
Cocukken izledigim zamanlari hatirladim
Bi mutlu oldum ki sorma
Ardindan adini feriha koydum ayy en sevdiklerim izin gunumu 3 diziyi izleyerek bitirdimSadece ben psikopata bağladım zannediyordum :)tv hep açık yaprak dökümü bitiyor aşkı Memnu başlıyor. Tv2 bittikce nasıl olsa izleniyor diye başa sarıyor. Ezberledim iyice ama eşim diyor sanki ilk kez izliyor gibi davraniyorsun :)radyo sevmiyorum müzik aksama kadar sikiyor gündüz hep evlilik programları var severek izliyorum bakalim:)
AynenAy güzel dizi bak şimdi :)
Ben en çok ilk sezonunu seviyorum ama
Tv2'de iki sene önce koyduklarında denk geldim yoksa ilk sezona bakmamıştım çok ilk çıktığı zaman....
Dizi her ne kadar beş sezon sürüp de bir şeyini çıkarmış olsa da verilen mesaj çok güzeldi
Kimse kınadığını yaşamadan ölmez mesajı verildi ben bunu seviyordum kibirli Ali Rıza'nın çocukları o beğenmediği Ferhunde ve Oğuz'dan beter çıkmıştı ve son sezonda da onlara muhtaç olmuştu nerdeyse....
Ben Aşkı Memnu'yu zibilyon kez izledim mesela arada da Ezel'den beğendiğim sahneleri açıp izliyorum hehe :)
Yillar sonra harry potter serisini izleyebildim tekrar ama unutmusum iyi olduBen en sevdigim filmi bile ikinci defa izleyemem.
Neler olacagini bilerek izlemek bence cok sıkıcı yani, bilemedim ne tavsiye etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?