- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi justsmile123
-
Evlenmeden boşanmak ne alaka ileride ne olacağını kimse bilemez annen birazda kendini düşünmüş sanki,krediye ne girme sakın kurtulamazsın krediden elimdem geldiğince birliktir hatta ailene söyleme bile..Kızlar merhaba. Kendi içimde çözümleyemediğim bi sorunum var. Mezun oldum ve yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum. 1 yılda da biriktirdiğim miktar yaklaşık 5 lira kadar ve altınları anneme verdim onda duruyo. Fakat bugün düğün dernekten konuşurken ben evleniceğim zaman altınları bozdurup ne sana ne babama fazla yük olmadan ve borçsuz evlenmek istiyorum dedim. Kesinlikle kabul etmiyo. Altınlar bozulmucak evleneceğin zaman paramız yetmediginde kredi cekersin evlendikten sonra da krediyi odersin dedi. Aldığım altınlar kotu gunler icinmis ben ilerde boşanırsam diye. Yani ben mi tuhaf dusunuyorum anlam veremedim. Zaten annem suan bana para biriktiremiyosun o yuzden kredi çekip araba al deyip duruyo,ben rahattım araba alsam bile ilerde satar borçsuz evlenirim diye ama görünen o ki arabayı da sattırmıycak. Napmalıyım sizce akıla ihtiyacım var..
Yok yok duruyo bakıyorum karşımdalar :) teşekkür ederim kızlarr ya bakalım nolcak. Uyguluycam dediklerinizialtınların durmuyor olabilir.
Ben oyle cok buyuk paralar altinlar KAPTIRDIM anneme...alabiliyosan altinlari geri al.daha evlenmeden bosanacagini hesapliyor ayni annemAraba mevzusunu napıcam peki? Alsam bile ilerde satmıycağı için büyük tartışmalar çıkıcak biliyorum
Kızlar merhaba. Kendi içimde çözümleyemediğim bi sorunum var. Mezun oldum ve yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum. 1 yılda da biriktirdiğim miktar yaklaşık 5 lira kadar ve altınları anneme verdim onda duruyo. Fakat bugün düğün dernekten konuşurken ben evleniceğim zaman altınları bozdurup ne sana ne babama fazla yük olmadan ve borçsuz evlenmek istiyorum dedim. Kesinlikle kabul etmiyo. Altınlar bozulmucak evleneceğin zaman paramız yetmediginde kredi cekersin evlendikten sonra da krediyi odersin dedi. Aldığım altınlar kotu gunler icinmis ben ilerde boşanırsam diye. Yani ben mi tuhaf dusunuyorum anlam veremedim. Zaten annem suan bana para biriktiremiyosun o yuzden kredi çekip araba al deyip duruyo,ben rahattım araba alsam bile ilerde satar borçsuz evlenirim diye ama görünen o ki arabayı da sattırmıycak. Napmalıyım sizce akıla ihtiyacım var..
Ohaa! Daha seni evlendirmeden boşanmanı ve boşandıktan sonrada yiyecegin ekmeği hesaplamış.Kadına bak.
İstemediniz mi? Ya ne garip anne babamıza paramızı kaptırdık diyoruz ya şaka gibiBen oyle cok buyuk paralar altinlar KAPTIRDIM anneme...alabiliyosan altinlari geri al.daha evlenmeden bosanacagini hesapliyor ayni annem
22 yaşındayım,ufukta evlilik var en azından biz istiyoruz ama ben cesaret edemiyorum bu para olaylarından. Annemle yaşıyorum babamla ayrılar. Okurken tabiki destek oldular her ailenin çocuğuna olduğu gibi. Evinde ya kirasını ödüyorum her ay ya da faturaları :)Kaç yaşındasınız?yakında bir evlilik durumu varmı?1 yıldır çalışıyorum birikim yapıyorum demişsiniz, ailenizlemi yaşıyorsunuz?ailenize herhangi bir desteğiniz oluyormu?ailenizin maddi durumu nasıl,okudunuzmu,okurken ailenizmi destek oldu bu sorular çok gibi gelebilir ama aslında annenize direk yüklenmek doğru olmadığından soruyorum bunları.Cevap verirseniz ona göre yorum yapacağım :)
anladım :) bak canım bir ablan olarak şunu söyleyebilirim ,biraz daha sakin düşünürsen aslında annenin kendi yaşadığı olaylardan dolayı, olurda sende kötü birşey yaşarsan koruma altına almaya çalıştığını anlayabilirsin.Annen ve baban ayrı yaşıyormuş,annen bir ayrılık yaşamış ve birtakım korkuları var anladığım kadarıyla.Kimse boşanmak için evlenmez ,hiçbir anne babada (çok ciddi sorunları yoksa) evladı boşansın istemez.Annende evlenirken ayrılacağını düşünmemiştir,belki kötü şartlardada ayrılmamış olabilirler,ama bu annende psikolojik olarak böyle bir etki yaratmış olabilir.Ailede neler yaşandığını sen daha iyi bilirsin bu açıdan bi düşünmeni tavsiye ederim.Ayrıca biriktirdiğin altınlar duruyormuş,bir art niyet olsa emin ol durmazdı.Evlenmeden önce kendin için bişeyler biriktirmen, kendini güvence altına alman bencede doğru olan.Şimdi çok gençsin, senin yaşındayken bende senin gibi düşünüyordum.Ama şimdi yaşadıkça bazı şeyleri gördükçe düşüncelerim değişti.Bende ailemin sayesinde mal sahibi oldum mesela :) onlar söylediğinde bende kızmıştım düşünmüştün kendimce ama şimdi iyiki dinlemişim onları diyorum.Sen yine annenin sözlerini dinle,istersen ayrı bi yerde kendin içinde birikim yap.22 yaşındayım,ufukta evlilik var en azından biz istiyoruz ama ben cesaret edemiyorum bu para olaylarından. Annemle yaşıyorum babamla ayrılar. Okurken tabiki destek oldular her ailenin çocuğuna olduğu gibi. Evinde ya kirasını ödüyorum her ay ya da faturaları :)
+100anladım :) bak canım bir ablan olarak şunu söyleyebilirim ,biraz daha sakin düşünürsen aslında annenin kendi yaşadığı olaylardan dolayı, olurda sende kötü birşey yaşarsan koruma altına almaya çalıştığını anlayabilirsin.Annen ve baban ayrı yaşıyormuş,annen bir ayrılık yaşamış ve birtakım korkuları var anladığım kadarıyla.Kimse boşanmak için evlenmez ,hiçbir anne babada (çok ciddi sorunları yoksa) evladı boşansın istemez.Annende evlenirken ayrılacağını düşünmemiştir,belki kötü şartlardada ayrılmamış olabilirler,ama bu annende psikolojik olarak böyle bir etki yaratmış olabilir.Ailede neler yaşandığını sen daha iyi bilirsin bu açıdan bi düşünmeni tavsiye ederim.Ayrıca biriktirdiğin altınlar duruyormuş,bir art niyet olsa emin ol durmazdı.Evlenmeden önce kendin için bişeyler biriktirmen, kendini güvence altına alman bencede doğru olan.Şimdi çok gençsin, senin yaşındayken bende senin gibi düşünüyordum.Ama şimdi yaşadıkça bazı şeyleri gördükçe düşüncelerim değişti.Bende ailemin sayesinde mal sahibi oldum mesela :) onlar söylediğinde bende kızmıştım düşünmüştün kendimce ama şimdi iyiki dinlemişim onları diyorum.Sen yine annenin sözlerini dinle,istersen ayrı bi yerde kendin içinde birikim yap.
Sadece bileziklerimi alabildim nakit param gitti parca parca 40 bin tlİstemediniz mi? Ya ne garip anne babamıza paramızı kaptırdık diyoruz ya şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?