Teşekkür ederim para kaptırmadım pek para isteyen birisi de değildi ancak konuyu düzenledim okursanız daha iyi anlayacaksınız.Umarım çok fazla para kaptırmamışsınızdır. Konuyu eksik yazmışsınız galiba .
Asla boşanmayı düşünmüyorum neden öyle bir şey yapayım ki ? Sadece sürekli sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşıyorum. Bu dediği de çıkarsa ne yaparım hayatıma nasıl devam ederim bilemiyorum.Falcının dedikleri doğruduysa eşinizden boşanacak mısınız? Kimin önce gideceğini ancak Allah bilir, siz nasıl ondan önce gitmeyeceğini garanti edebilirsiniz ki?
İnanmaya çok hazırımBirşey desek inanacak mısınız sanki?
Tam açıklayamamış olabilirim ilk evliliğim, 2 yıllık evliyiz.kaç yıllık evlisiniz ki? konuyu anlamadım bu kişi 2.eşiniz mi
Ayrılacağımızı söylemedi, yanlış yazdıysam okuyup düzeltirim sadece eşimi kaybedeceğimi söyledi.Falcı hem eşini kaybediceni (ölüm diye düşündüm) hem de ayrılıcanı demiş hangisi doğru anlamadım ben
Yeşil, aslında orda genel açıklamak için dile getirdim ama inanın kendini gerçekleştiren kehanet mi yaşıyorum yoksa gerçekten biliyor mu bilmiyorum ama o kadar çok şey var ki. Kız kardeşimin kazanacağı okulu mesleği bile söylemişti sadece zaman varken ben ciddiye almamıştım. Arkadaşlarımla eğlencesine fal baktırırdık taş çatlasın bu kişiden önce iki kere baktırmışımdır ancak bu kişi beni çok etkiledi.eşinizin göz rengi spesifik bir renk değilse bilmek zor olmasa gerek. kahverengi falan mı?? merak ettim
bunları sohbet ederken mi söyledi? yani size sorular sordu mu yoksa çat çat kendisi mi söyledi?Yeşil, aslında orda genel açıklamak için dile getirdim ama inanın kendini gerçekleştiren kehanet mi yaşıyorum yoksa gerçekten biliyor mu bilmiyorum ama o kadar çok şey var ki. Kız kardeşimin kazanacağı okulu mesleği bile söylemişti sadece zaman varken ben ciddiye almamıştım. Arkadaşlarımla eğlencesine fal baktırırdık taş çatlasın bu kişiden önce iki kere baktırmışımdır ancak bu kişi beni çok etkiledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?