Yaptığım hatalar beni mahvediyor.

Yaşadığınız şey psikolojik falcı vs tiplerde bu psikolojiye tutunuyor zaten, insan hayatıyla ilgili bir şeyler sallamak çok kolaydır çünkü çok bilinmeyen bir denklem değil, birinden biri mutlaka tutar. Gaybı bilme yetkisini Allah peygamberlerine bile vermemiştir de falcı kimdir yahu, mantıklı olun.
Kelam canlıdır derler sürekli söylediğiniz ve korktuğunuzla mutlaka sınanırsınız, böyle şeylere itibar etmeyin, dua edin hayırlı şeyler isteyin Allah'tan tabi bu söylediklerim inançlı iseniz inanmıyorsanız da hayatı oluruna bırakın birileri geleceği gerçekten bilebilseydi dünya bambaşka bir yer olurdu

Asla boşanmayı düşünmüyorum neden öyle bir şey yapayım ki ? Sadece sürekli sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşıyorum. Bu dediği de çıkarsa ne yaparım hayatıma nasıl devam ederim bilemiyorum.
canim benim bu dunya zaten fani.
kocan 4 sene sonra degil hemen bugun de vefat edebilir, sakin sakin dogru seritte eve gelirken de bir kazaya karisabilir, gittiğiniz tatil yerinde kurumus dere agzina otel yaptiklari icin sele kapilabilir, seni öpüp yataga yatip 6 subattaki 45 bin insan gibi bir gecede evi ona mezar olabilir
ya da sen yarin hık der gidersin bogazinda bir fistik kaldi diye.
yani ölüm hayatin bir gercegi . asla gormezden gelemeyecegimiz bir gercek, bizim mahallede sela okunmayan gün yok. haberlerde ölümü gostermedieri gün yok.
korksan da, kendine siginak yapıp güvenli alanda yaslanmaya calissan da olacagin önüne gecemezsin.
bosuna korkma
kaderinde varsa yasayacaksin yani. korksan, psikolojisini bozsan neye yarar

gaybı ancak Allah bilir sallamıştır tutmuştur inanmayın yanı bırde ona ınanarak ayrılacağınızı düşünüp ayrılığı da çağırmayın mantıksız sizde biliyorsunuz yanı

Doğru söylüyorsunuz ben de bu fikre tutunmaya çalışıyorum. Neyi düşünürsek onu yaşıyoruz. Dediğim gibi umarım kendini gerçekleştiren kehaneti yaşıyorumdur.

siz kendi kendinizi mutsuz etmeye odaklısınız , bari bu sefer terapiste gidin.

Maalesef dedikleriniz o kadar doğru ki. 5 Şubat akşamı düğündeydik ve o günden beri arkadaşlarımız yıldönümü kutlamıyor çünkü ertesi gün binlerce aile yıkıldı. Tanıdığı veya bildiği birilerini kaybetmeyen kimse kalmadı. Yıllardır bu düşüncelerle ve korkularla yaşadığım için kendime zehir ediyorum başka kimseye anlatamıyorum.

Allah'ın yarattığı kaderi bir falcı ne bozabilir ne duzebilir ve de size aktarabilir ölüm zamanını veya kimin kimden knce gidecegini kimse bilemez . Ek olarak içiniz rahat edecekse ve inanıyorsanız eşiniz adına sadaka verin. Sadaka belayı def eder ve ömrü uzatırmis.

siz kendi kendinizi mutsuz etmeye odaklısınız , bari bu sefer terapiste gidin.
Eski konularımda da belli etmişim galiba doğru söylüyorsunuz. Dışardan çok normal görünmeye çalışıyorum ( umarım başarıyorumdur ). Herkes gibi sevdiklerim sağlık sorunları yaşıyor, annemin babamın ameliyatları kardeşlerimin kişisel sorunları derken bir şeyler oluyor illa ki. Diğer insanlar bunları daha normal atlatırken ben sürekli gizli gizli bunları düşünüyorum.

Küçükken annem önemli bir ameliyat oldu, doktor benim yanımda annemin ya felç kalacağını ya da öleceğini söyledi. O günden sonra iki geceyi sadece dua edip ağlayarak geçirdim çok şükür annem o küçük bir ihtimali yaşadı ve eskisi gibi olmasa da eli kolu tutuyor sağlıklı hatta bu yaz yanıma tatil yapmaya geldiler her şey güzeldi bende kalan ise küçüklükten beri yaptığım gibi gece olunca yatakta gizli gizli korkmak ve ihtimalleri düşünmek oldu.

Öneriniz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam belki bir adak adayıp kurban kesersem gönlümü rahatlatır.

Söylemeden de edemicem, yaklaşık 6 senedir antidepresan kullanıyorum. Sadece eşimin, bunlara ihtiyacın yok mutlu ve huzurluyuz artık doktora görünüp bırakmak için çaba harcamalısın dediği bir dönem bıraktım ancak günlük hayatımı etkileyecek şekilde depresifleşince geri başlattı doktorum.

Böyle anlatınca aklınızda sürekli ağlak hep mutsuz görünen biri canlanıyorsa lütfen canlanmasın. Ne hikmetse ben sadece kendime ediyorum. Evlilik hayatım, iş ortamım, arkadaş ortamlarım hep kahkaha ve sohbetle geçiyor.

Gaybı sadece Allah bilir, Allahtan güzel günler uzun ömür, sağlıklı ömür için dua edebilirsiniz, inançlıysanız zaten fal mal hikaye. Bide şu kısımdan bakın olaya belkide bu sizin sınavınızdır falcının bi kısım dedikleri çıktı buna inanmak mı yoksa Allaha tevekkül ile yaklaşmak mı? Yani bilemiyoruz ki belki içinizi kemiren o duygu sizin sınavınızdır.
Düşüncelerden kurtulamıyorsanız bu Okbnin bir çeşidi aynı zamanda, yoğun kaygı bozukluğu kesinlikle bi doktorlada görüşün. Mesela bi test yapıyolar orda sorularda vardı bu sevdiklerinizi kaybetme korkusu yaşar mısınız diye, bu hayatını etkiliyorsa obsesyon etkilemiyorsa normal insani duygu durumu demekmiş. (Diğer takıntılı sorularda da mantık öyleymiş)
Sizde fal durumu olduğu için ona dayandırıyosunuz ama bu gördüğünüz bi haberle başka şeyede evrilebilir, mesela kaza görürsün ve sürekli eşin kaza mı yapacak diye tedirgin olursun vs gibi evrilebilir.
Sen evlilikte 6 sene dolana kadar bu kaygıyı taşımak istemiyorsan baş etme yollarını bulman gerek

Öneriniz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam belki bir adak adayıp kurban kesersem gönlümü rahatlatır.
çok güzel olur . Adak olarak niyet etmeyin bence sadece eşinizin ömrünün bereketlenmesi ve kaza belaların defi için niyet edin bence birde size üzüntü geldiği zaman şunu düşünün böyle birşey olacak olsa dahi Allah'ın kaderinin önüne siz gecemezsiniz. Her anınınizin tadını çıkartın

Sanırım doğru söylüyorsunuz, şimdiye kadar hiç okb ve benzeri psikolojik hastalıkları düşünmedim hep çok takan depresif biri olduğumu, bunun normal olduğunu varsaydım ancak depresifliğimi yenemediğim için 5 dk lık psikiyatri gözleminden sonra yazılan antidepresanı kullandım uzun süre ve hala kullanıyorum. Herkes kadar taktığımı düşünerek kendimi avuttum galiba. Bir kere iyi bir psikiyatrist denk gelmişti, o dönem yoğun intihar isteğim vardı. O doktor bana devlette psikolog randevusu verdi. İki üç ayda bir sıra geliyordu iki ay sonra ilk sıraya gittiğimde kapıdan ağlayarak döndüm giremedim içeri. Neyden korktuğumu da bilmiyorum ama bu sefer öyle ya da böyle yapıcam. Bu anlattıklarım belki 4 belki de 5 sene öncedir.

hepimiz bu düşünceleri duyguları yaşıyoruz hissediyoruz ama hayat da akışında devam ediyor. Acaba fal çıkacak mı 6 . yılda eşime bir şey olur mu demek yerine yıllarınızı dllu dolu bol bol sevmeli geçirin. her fırsatı değerlendirin 6 yıl ya da 60 yıl kaç yıl birlikte olursanız olun" keşke" yerine" iyi ki " ler biriktirin.

Fal seytanin oklarindandir. Siddetle yasaklanmistir. Fal baktirmayin. Falda soylenen her sey size 5. Seviyenin alt tabakasindan yani kotucul varliklar tarafindan gelir. Yasaklanma sebebi Sizin geleceginizi ogrenmeniz degil, geleceginizde gerceklesmesi muhtemel olaylardan kotu olani aktive etmenizdir. O yuzden seytanin okudur cunku seytan okunu iyi ihtimale atmaz.
Kader bircoklarinin sandigi gibi degismeyen tek bir secenekten ibaret degildir. Insanin secimlerinden olusur. Insan karsiindaki ornegin 10 farkli yoldan birini secer. Kader bu olasiliklarin butunudur. Falda ise size sonu hayra cikacak olasiliklar cikmaz ama siz o enerjiyi yukseltmis olursunuz. O yuzden Yanlis olan YOLA GIRMEYIN denir.
Sadaka verin. Iyi dusunun. Dua edin.Mevlana Hz der ki: "Kainatta milyonlarca olasilik uyur. Insan agzindan cikanlar ve yaptiklari ile bunlardan birini uyandirir. Insanin kadere mudahelesi bu sekildedir." Fal bakmayin baktirmayin. Bir sey siddetle yasaklanmissa bir sebebi vardir.
Sadaka verin. Sadaka omru uzatir der bir hadiste. Enerjinizi pozitif tutun dua edin. Bir daha da fal falan baktirmayin. Kaderinizde 20 secenek varsa falda size sonu hayra cikacak secenek soylenmeyecektir

Teşekkür ederim para kaptırmadım pek para isteyen birisi de değildi ancak konuyu düzenledim okursanız daha iyi anlayacaksınız.
Falcının siz evlenmeden önce söylediği bazı şeyler ( eşinizin göz rengi, doğum tarihi, mesleği çalışacağınız yer, yaşadığınız şehir vs ) doğru çıkmış olsa bile bu söylediği diğer şeylerin gerçekleşeceği anlamına gelmez. Ben fala inanmıyorum. Gaybı Allah'tan başkası bilemez. Her nefis ölümü tadacaktır ve Allah'a geri dönecektir. Öyle ya da böyle hepimiz öleceğiz ama ölümün nasıl,ne zaman gerçekleşeceğini bilemiyoruz. İnsanoğlu ne zaman öleceğini bilseydi kesinlikle kafayı yerdi diye düşünüyorum. Bu falcıdan uzak durmanız, psikolojik destek almanız daha iyi olur sizin için.

Çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız. Hakikaten bir süredir buraya konu açmayı düşünüp cesaret edemeyip vazgeçiyordum. Daha doğrusu hayatımda hiç kimseye söyleyemiyordum sonunda bana ait vesveselerden olmayan gerçek cevaplar duyduğum için çok rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…