Yaptığım hatalar beni mahvediyor.

İki binlerin başında izmir'de bir falcıya gitmiştik teyze kızıyla. Öylesine bir şeydi sonrasında piknik falan yapmıştık. O kadının söylediği herşey çıktı ama herşey ki bunlara inanan birisi de değilim ama gerçekten bildi. Sadece ölüm görmüyorum hanende demişti. Çok mutlu olmuştum. Birkaç sene sonra hem annemi hem babamı kaybettim. Görseydi ne olacaktı acaba?
 
Mentalist dizisini izlediniz mi hiç. Patrick Jane mentalist, geçmişte medyum olarak da çalışmış. Ama dizide medyumun gerçek olmadığını sadece mentalistlerin yaptığı yorumlardan ibaret olduğunu sıkça hatırlatıyor. Misal eşin yeşil gözlü yazmışsın, senin konuşmalarından seçebileceğin tipler arasında yeşil gözlüleri çekici bulduğunu anlıyor. Ve gelecekte eşin yeşil gözlü diyor direk… gibi gibi bir sürü done toplayıp direk yorum yapıyor.

Ölüm yada ayrılma olarak kastettiği şey neyse gerçek dışı. İnancınız varsa bildiğiniz gibi sadece Allah bilir.
 
Bir akrabamıza da benzer bir şey çocuğu için söylenmiş ve sözde bakan falcı her lafı çıkan, her yerde ünlü biriymiş. Sonuç olarak o çocuk bırakın erkenden vefat etmeyi büyüdü çoluğa çocuğa karıştı. İçinizi ferah tutun. O falcının o an öyle bir şeyler sallaması gerekmiştir. Kendi derdi vardır, çalıştığı yerden az para alıyordur büyük laflar ederek büyük paranın peşine düşmüştür. O da insan sonuçta. Bir de bana da küçükken gelecekteki eşin şöyle olacak diye bir özellik söylenmişti hep o özelliğe sahip oğlanlardan hoşlanmaya başlamıştım ben de sonrasında. Yeşil göz toplumumuzda yaygın bir renk. Kafaya takmayın.
 
Falcı çok biliyorsa kendine uygulasa ya. Bir de falcılar ya da bu işlerle uğraşanlar geçmişi ve şimdiki zamanı bilebilirler. Geleceği kimse göremez. Allah peygamberlere bile böyle bir özellik vermemiştir. Ha ama eldeki verilere göre öngörüde bulunulabilir. (Bugün hava bulutlu yağmur yağacak gibi gibi) bu bellidir ve gaybı bilmek değildir. Ama şu zamanda evleneceksin, bu zamanda öleceksin vs kesinlikle kimsenin bileceği bir şey değil. Kafaya takarsanız onu çekersiniz sonra falcı bildi olur. Boşverin. Ben sen gibi o da düz insan işte ne özelliği var da geleceği görecek?
 
Sadaka vermek istiyorsanız çocuk sevindirin, okullar açıldı kardeşinden kalan ayakkabılarla, mahalleden gelen giysilerle tutunmaya çalışan çocuklar var. Bir çocuğun kışlık giysi masrafını üstlenseniz onun hayır duası bile içinizi ferahlatır.
 
Ben falcı biliyor, bilmiyor demeyeceğim. Adak değil bol bol sadaka ver. İhtiyaç sahibi olduğunu hissettiğin insanları boş geçme. Eşine de sadaka verdir. Ayrıca sokak hayvanları özellikle kediler aşırı derecede negatif iyon yüklüler. Yani ruhani yönleri var artık nasıl bir şey bilmiyorum negatif iyon ölçümü yaptım -1500 çıkıyor evdeki kedimde bile. Biz insanlar +1000den aşağı düşmüyoruz. Sokakta bulunan hayvanlara su ve mama verin beraber. Zamanla düzeleceğini göreceksin.
 
Benim arkadaşlarım da baktırıyor ben de sırf sevdiğin birini kaybedersin der ya da benimle ilgili olumsuz bir şey söyler diye korkudan baktırmıyordum. Size de korktuğum şey denmiş. Bu hayatta ne olacağı bilinmez, doğru bilecek değil. Korkarak kötü enerjiyi çekmeyin anda kalmaya çalışın gerekirse destek alın
 
6 yılı beklemek durumundasiniz o zaman dedikleri olacakmi her dediği oldu diyen sizsiniz kim bu ya ben de gitsem sayısal numaraları verebilirmi bana acaba yarısını ona veririm paranın
 
4 yıl sonra dediği çıkarsa falcının link at please
 
Bu arkadaş diğer alemden olmalı.Bu kadar detayı bilip tutturmuş olmasını buna yordum kusura bakmayın. :)
Gizemli mistik olaylardandır fal.İnananı da inanmayanı da cezbedebiliyor bazen.
Altıncı hisse inanırım.Benim de kuvvetli olduğunu söylenir.
Eğlencesine fal bakıp atıp tutturduğum çok olmuştur.Tahminlerim doğru çıktığı için de fal baktırmak için özellikle kahve içmeye çağıran çok oluyordu.
Falcı veya özel güçleri olan biri değilim.Hislerim kuvvetli veya sallıyorum tutuyor demekki.Sizlere fal bakan kişinin her söylediğini ciddiye alıp hayatınıza uyarlamayın bence.
Herşeyi gerçekten bilen falcılar,medyumlar olsaydı bu kadar musibet ve insan ölümü yaşanır mıydı?
Kendi ve sevdiklerinin hayatını geleceğini gerçekten görseler akıllarını yitirirlerdi.
O sebeple ciddiye almayın daha fazla ve bu düşünceyi silin kafanızdan.
Ölüm biz istesek de istemesek de hayatımıza dahil olan bir kavram.Ama bir falcı gelip sen veya sevdiklerinden biri şu tarihte ölecek demesi komik.
 
Bir tanıdığıma çok gençken bir falcı giç evlenmeyeceğini ve babasıyla aynı yaşta öleceğini söylemiş (28-30civarı yaşta çok gençken vefat etmişti babası)
Kadın evlenmedi evet ama 50sine geldi masallahı var sapa sağlam belki de ben öleceğim dite düşünüp kısmetlerini geri çevirdin bunca zaman dedim. Evet öyle oldu demişti. Falcıdan duyduğunu kendin gerçekleştirmişsin bence. Falcı yeşil gözlü ile şu tarihte evleniceksin falan deyince yeşil gözlü bir adamla falcının belirttiği tarihte evlenmen cok tamamen bilinçaltının seni yönlendirmesi. He kardeşinin mesleğini okulunu bilmesi falan ona bişey diyemiycematmıştır tutmustur belki. Kimin ne zaman öleceğini kimse bilemez. Kendinizi böyle şartlamayın.
 
Normalde neşeli hayat dolu biri olduğunu yazmışsınız ama depresif insanların evden çıkası gelmez, bence okb adayısınız, kaygı bozukluğu yaşıyosunuz bende kaygı nedeni ile gitmiştim çok faydasını gördüm hatta doktor kafamda bi ampül yaktı diyebilirim yeni bi bakış kazandım. Mesela bir sürü soru vardı hatta dedim ama çoğu insan böyle yapar neden tuhaf olsun ki diye -örneğin çöp attıktan sonra ellerinizi kirli hisseder misiniz gibi- bana o şekilde açıkladı ellerini yıkayana kadar huzursuz oluyor başka bir iş düşünemiyorsan hayatını etkiliyorsa obsesyon etkilemiyorsa ama yinede yıkamalıyım diyorsan normaldir sonuçta herkes belli kurallar ile yaşar demişti. Kaygıda böyle insanların en güzel anlarının içine eder, mutlu bi an bırakmaz.
Mutlaka kendine bi telkin bul, rahatlatacak bir noktan olsun. Falcılara şarlatanlarada inanma
 
Bildiği konular hep geçmişte olanlar mı?Belki bir yakininiz anlatmıştır.Gelecegi kimse bilemez Allah 'tan başka.
 
Başınız sağ olsun, umarım hayatta hep güzellikler sizi bulur.
 
Teşekkür ederim, bunca zamandan sonra sadece inancıma sarılacağım. Kendime çok bile çektirdim.
 
Bir yanım sokaktan manyak bir tekir sahiplenmek istiyor :) sadece geçmişte bir kere kurtardığım yavru bir kedinin bir kerede birlikte yatıp kalktığım kedimin ölmesi tekrar aynı şeyi yaşarım diye korkutuyor. Bagajımda mamayla gezerdim bir ara, epeydir unutup almıyorum hatırlattığınız için teşekkür ederim.

Çok fazla hayatımdaki kötü kesitlerden bahsettim, sadece kötülükleri ve depresyon yaşadığım dönemleri anlattığıma bakmayın benim de çok güzel anılarım, kahkahalarım, tatillerim, gezilerim oldu. Sadece bazen çok kapılıyorum kötü düşüncelere. Güzel önerileriniz için teşekkür ederimmm uygulayacağım :)
 
6 yılı beklemek durumundasiniz o zaman dedikleri olacakmi her dediği oldu diyen sizsiniz kim bu ya ben de gitsem sayısal numaraları verebilirmi bana acaba yarısını ona veririm paranın
Beklemek istemediğim için destek arayışına girdim yıllar sonra ilk defa. Diğer sorunuz için de maalesef hiç aklıma gelmedi sayısal numaraları sormak :)) Zaten şu anki aklım hiçbir mantığı olmadığını sadece kendime eziyet çektirdiğimi söylüyor.
 
Ya siz değil ben sorardım neyse artık .Onuda biliyorsa emin olurdum.İyide bu kadar herşeyi böyle bilen biri şu an dünyayı sallayacak gücü varken niye böyle fal mal vs üç kuruşa bu işi yaparki .Onu anlamadım insanlığa hizmet heralde.Takmayin kafaya diyorum bazıları insanları iyi okur .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…