Sadaka verin bol bol , üfürükten bir falcının tahminlerini çürütmek için bir can öldürmeyin, böyle bir rahatlama ya da korunma şekli yokÖneriniz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam belki bir adak adayıp kurban kesersem gönlümü rahatlatır.
4 yıl sonra dediği çıkarsa falcının link at pleaseMerhabalar, linç yemeye çok hazır bir şekilde geldim. Hala aklım çok karışık bir anda pişman olup konuyu değiştirmek istesem de değiştirmemek daha hayırlısı kendime gelmem lazım. Ben geçmiş senelerde zor durumdayken ( gençlik ve aptallıktan terapiste gitmedim) bir falcıya gittim. İnanmayacak olan çok fazla insan vardır ancak kendisinin bana söylediği iyisiyle kötüsüyle her şey çıktı. Evleneceğim kişinin net doğum tarihi göz rengi mesleği gibi şeyler yaşayacağım şehir derken söylediği şeylerin hepsini yaşadım. Muğlaya geldikten sonra çalışacağım yeri bile bana anlatmıştı tarif etmişti. Çok öncesinde evleneceğim kişiyi anlatmadan önce eşimi kaybedeceğimi ve evliliğimizin 6 yıl süreceğini de söylemişti ve ben bunu düşünmeden duramıyorum. İnanmayanlara ya da linçleyenlere saygım sonsuz, ancak sevdiklerime bir şey olacak korkusunu söylediklerinin çıktığına inandığım için çok yoğun yaşıyorum. Eşim hakikaten harika bir insandır, bir kaç ilişkimde ciddi travmalar yaşadım, belki bunlardan da bahsederim bir yerde, sonrasında eşimle tanışmamız ve evliliğimiz her şey rüya gibiydi. Şu an iki yıllık evliyiz ve her günüm eşim sayesinde çok güzel geçiyor. Sevgisini gösteren hep fedakarlıkta bulunan mutlu etmek için kırk takla atan biri. Ne zaman çok mutlu bir an geçirsek benim içimdeki kaybetme korkusu bir anda beliriyor. Dün gece kanlı ay vardı ve eşim çok güzel bir masa kurup şarap açmış mumlarla etrafı süslemişti. Duygulandım ve ağladım ama ağlama sebebim sevgi yoğunluğundan ya da mutluluktan değil kaybetme korkusundandı. Beynimden bu konuyla ilgili yüzlerce düşünce geçiyor. Lütfen beni evirip çevirip dövmekten farksız hale getirin ki kendimi toparlayım.
Bilmiyorum gerçekten çıkmaz deyip geçmeli miyim yoksa Esra bak kendine gel yüzlerce şey dedi ve hepsini yaşadın diyor bir aklım, diğer aklım ise bunu düşünmemem gerektiğini her şeyin inanan biri olarak kaderimizde olduğunu söylüyor. Belki benzer şeyler yaşayan olmuştur belki de gerçekten mantığın sesi olursunuz akıl verin lütfen.
Normalde neşeli hayat dolu biri olduğunu yazmışsınız ama depresif insanların evden çıkası gelmez, bence okb adayısınız, kaygı bozukluğu yaşıyosunuz bende kaygı nedeni ile gitmiştim çok faydasını gördüm hatta doktor kafamda bi ampül yaktı diyebilirim yeni bi bakış kazandım. Mesela bir sürü soru vardı hatta dedim ama çoğu insan böyle yapar neden tuhaf olsun ki diye -örneğin çöp attıktan sonra ellerinizi kirli hisseder misiniz gibi- bana o şekilde açıkladı ellerini yıkayana kadar huzursuz oluyor başka bir iş düşünemiyorsan hayatını etkiliyorsa obsesyon etkilemiyorsa ama yinede yıkamalıyım diyorsan normaldir sonuçta herkes belli kurallar ile yaşar demişti. Kaygıda böyle insanların en güzel anlarının içine eder, mutlu bi an bırakmaz.Sanırım doğru söylüyorsunuz, şimdiye kadar hiç okb ve benzeri psikolojik hastalıkları düşünmedim hep çok takan depresif biri olduğumu, bunun normal olduğunu varsaydım ancak depresifliğimi yenemediğim için 5 dk lık psikiyatri gözleminden sonra yazılan antidepresanı kullandım uzun süre ve hala kullanıyorum. Herkes kadar taktığımı düşünerek kendimi avuttum galiba. Bir kere iyi bir psikiyatrist denk gelmişti, o dönem yoğun intihar isteğim vardı. O doktor bana devlette psikolog randevusu verdi. İki üç ayda bir sıra geliyordu iki ay sonra ilk sıraya gittiğimde kapıdan ağlayarak döndüm giremedim içeri. Neyden korktuğumu da bilmiyorum ama bu sefer öyle ya da böyle yapıcam. Bu anlattıklarım belki 4 belki de 5 sene öncedir.
Bildiği konular hep geçmişte olanlar mı?Belki bir yakininiz anlatmıştır.Gelecegi kimse bilemez Allah 'tan başka.Merhabalar, linç yemeye çok hazır bir şekilde geldim. Hala aklım çok karışık bir anda pişman olup konuyu değiştirmek istesem de değiştirmemek daha hayırlısı kendime gelmem lazım. Ben geçmiş senelerde zor durumdayken ( gençlik ve aptallıktan terapiste gitmedim) bir falcıya gittim. İnanmayacak olan çok fazla insan vardır ancak kendisinin bana söylediği iyisiyle kötüsüyle her şey çıktı. Evleneceğim kişinin net doğum tarihi göz rengi mesleği gibi şeyler yaşayacağım şehir derken söylediği şeylerin hepsini yaşadım. Muğlaya geldikten sonra çalışacağım yeri bile bana anlatmıştı tarif etmişti. Çok öncesinde evleneceğim kişiyi anlatmadan önce eşimi kaybedeceğimi ve evliliğimizin 6 yıl süreceğini de söylemişti ve ben bunu düşünmeden duramıyorum. İnanmayanlara ya da linçleyenlere saygım sonsuz, ancak sevdiklerime bir şey olacak korkusunu söylediklerinin çıktığına inandığım için çok yoğun yaşıyorum. Eşim hakikaten harika bir insandır, bir kaç ilişkimde ciddi travmalar yaşadım, belki bunlardan da bahsederim bir yerde, sonrasında eşimle tanışmamız ve evliliğimiz her şey rüya gibiydi. Şu an iki yıllık evliyiz ve her günüm eşim sayesinde çok güzel geçiyor. Sevgisini gösteren hep fedakarlıkta bulunan mutlu etmek için kırk takla atan biri. Ne zaman çok mutlu bir an geçirsek benim içimdeki kaybetme korkusu bir anda beliriyor. Dün gece kanlı ay vardı ve eşim çok güzel bir masa kurup şarap açmış mumlarla etrafı süslemişti. Duygulandım ve ağladım ama ağlama sebebim sevgi yoğunluğundan ya da mutluluktan değil kaybetme korkusundandı. Beynimden bu konuyla ilgili yüzlerce düşünce geçiyor. Lütfen beni evirip çevirip dövmekten farksız hale getirin ki kendimi toparlayım.
Bilmiyorum gerçekten çıkmaz deyip geçmeli miyim yoksa Esra bak kendine gel yüzlerce şey dedi ve hepsini yaşadın diyor bir aklım, diğer aklım ise bunu düşünmemem gerektiğini her şeyin inanan biri olarak kaderimizde olduğunu söylüyor. Belki benzer şeyler yaşayan olmuştur belki de gerçekten mantığın sesi olursunuz akıl verin lütfen.
Başınız sağ olsun, umarım hayatta hep güzellikler sizi bulur.İki binlerin başında izmir'de bir falcıya gitmiştik teyze kızıyla. Öylesine bir şeydi sonrasında piknik falan yapmıştık. O kadının söylediği herşey çıktı ama herşey ki bunlara inanan birisi de değilim ama gerçekten bildi. Sadece ölüm görmüyorum hanende demişti. Çok mutlu olmuştum. Birkaç sene sonra hem annemi hem babamı kaybettim. Görseydi ne olacaktı acaba?
Teşekkür ederim, bunca zamandan sonra sadece inancıma sarılacağım. Kendime çok bile çektirdim.Mentalist dizisini izlediniz mi hiç. Patrick Jane mentalist, geçmişte medyum olarak da çalışmış. Ama dizide medyumun gerçek olmadığını sadece mentalistlerin yaptığı yorumlardan ibaret olduğunu sıkça hatırlatıyor. Misal eşin yeşil gözlü yazmışsın, senin konuşmalarından seçebileceğin tipler arasında yeşil gözlüleri çekici bulduğunu anlıyor. Ve gelecekte eşin yeşil gözlü diyor direk… gibi gibi bir sürü done toplayıp direk yorum yapıyor.
Ölüm yada ayrılma olarak kastettiği şey neyse gerçek dışı. İnancınız varsa bildiğiniz gibi sadece Allah bilir.
Bir yanım sokaktan manyak bir tekir sahiplenmek istiyor :) sadece geçmişte bir kere kurtardığım yavru bir kedinin bir kerede birlikte yatıp kalktığım kedimin ölmesi tekrar aynı şeyi yaşarım diye korkutuyor. Bagajımda mamayla gezerdim bir ara, epeydir unutup almıyorum hatırlattığınız için teşekkür ederim.Ben falcı biliyor, bilmiyor demeyeceğim. Adak değil bol bol sadaka ver. İhtiyaç sahibi olduğunu hissettiğin insanları boş geçme. Eşine de sadaka verdir. Ayrıca sokak hayvanları özellikle kediler aşırı derecede negatif iyon yüklüler. Yani ruhani yönleri var artık nasıl bir şey bilmiyorum negatif iyon ölçümü yaptım -1500 çıkıyor evdeki kedimde bile. Biz insanlar +1000den aşağı düşmüyoruz. Sokakta bulunan hayvanlara su ve mama verin beraber. Zamanla düzeleceğini göreceksin.
Beklemek istemediğim için destek arayışına girdim yıllar sonra ilk defa. Diğer sorunuz için de maalesef hiç aklıma gelmedi sayısal numaraları sormak :)) Zaten şu anki aklım hiçbir mantığı olmadığını sadece kendime eziyet çektirdiğimi söylüyor.6 yılı beklemek durumundasiniz o zaman dedikleri olacakmi her dediği oldu diyen sizsiniz kim bu ya ben de gitsem sayısal numaraları verebilirmi bana acaba yarısını ona veririm paranın
Ya siz değil ben sorardım neyse artık .Onuda biliyorsa emin olurdum.İyide bu kadar herşeyi böyle bilen biri şu an dünyayı sallayacak gücü varken niye böyle fal mal vs üç kuruşa bu işi yaparki .Onu anlamadım insanlığa hizmet heralde.Takmayin kafaya diyorum bazıları insanları iyi okur .Beklemek istemediğim için destek arayışına girdim yıllar sonra ilk defa. Diğer sorunuz için de maalesef hiç aklıma gelmedi sayısal numaraları sormak :)) Zaten şu anki aklım hiçbir mantığı olmadığını sadece kendime eziyet çektirdiğimi söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?