Yaptığım şey yanlış mı

Fanu12

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
16
2
6
27
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.2 ay önce biriyle konuşmaya başladım.Onu zaten ilkokul zamanlarından (tanıdık) tamıyordum misafirliğe falan giderdik ama sonra gitmemeye başladık (aileler arası kırgınlık yok sadece iş saatleri uymuyor). Neyse ben bunu lise zamanlarında hiç görmemiştim . Bu yıl üniversitede 2. Sınıfa geçtim. 2 ay önce bana mesaj atmış. Konuşmaya başladık ilk 1 ay çok ciddiydim ve gerçekten yavaştan aldım.zaten üniversiteden dolayı şehir dışındaydı.Daha sonra ankaraya geldi ama buluşmayı hemen kabul etmedim. İlk buluşmamız 2 hafta önce oldu. Birbirimize sarıldık yanağımdan öptü.1 aydan uzun bir süredir ördüğüm duvarlsr yıkıldı birden kendimi çok iyi hissettim çünkü. Evet çok iyi anlaşıyorduk buluşmadan önce de hatta görüntülü arama telefonla kobuşma hepsini yapıyorduk sürekli.Aklımıza gelebilecek her konu hakkında konuşuyorduk .Fakat buluşunca şunu hissettim bizim kimyalar gerçekten uyuşuyor. Bugün buluşmamızda da öpüştük.Parkta çimin üstüne yan yana uzandık.Bilmiyorum bu yaptıklarım normal mi hani eskiden olsa asla derdim bi sınır olsun derdim ama bugün cidden sınırların çoğunu yıktım. Çok mu hızlı davrandım ? Çünkü daha önceki buluşmalarda öpüşme olayımız olmadı gerçi bu sefer ben başlatmadım ama engellemedim de . Ayrıca anneme bahsedemedim sevgili olduğumuzu ordan da sanki bir vicdan azabı çekiyorum gibime geldi. Çok huzurluyum onunla konuştuğum için ama bu gibi soruslr da aklımı kurcalıyor. Annem de hemen ilerletme demişti. Sizce anneme bahsetmeli miyim ve yaptığım şey yanlış mı hızlı öı davranıyorum acaba

You niye hızlı olsun. Yaşının gerektirdiği gibi davranıyorsun..özgürsün gencsin hoşlanıyorsun. Sadece daha ileri gitme şimdilik o kadar.

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama partnerinizle yasadiklariniz ikinizden baska kimseyi ilgilendirmez. Hizli davranip davranmadiginiza da karar vermek sizden baska kimsenin haddi degildir. Size tek tavsiyem yasadiklarinizin arkasinda durmaniz ve her ne yasarsaniz yasayin degerli oldugunuzu bilmenizdir.

Aldığın eğitime değerlerine göre değişir kimi için çok büyük ayıp günahken kimine göre normal olması gereken birşey
Beni sorarsan normal derim

Ne tatlı heyecanlar bunlar :) Söylenmiş zaten, kendi sınırını biliyorsundur, onu geçme. Kendini kötü hissettirecek hiçbir şeyi yapma yeter.

Sevilmeye sevmeye baslamanin neresi yanlis elbette onun yanindayken huzurlu olup olmadigini anlamak icin yakinlasirsiniz bunu abartmadan sürdürebilirsin. Annene konustugunu tanimak istedigini de söyleye bilirsin bundan birsey yokki.

İnşallah evlenir mutlu olursunuz. Ben eşimle 3 sene sevgili oldum sonra evlendim. 8 yıllık evliyim ve o 3 yılımı geri istiyorum. Hayatımın ve ilişkimizin en güzel günleriydi. Neyse.

Yaşadıkların normal ama bence çok erken. İlişkin bi otursun. En az 3 aya ihtiyacınız var. Ama diyorsan ki dayanamıyorum bırak gitsin. Asla pişman olma. Siniri da aşma arkadaş tavsiyesi

Umarım yazdıklarıma kırılmazsın ama şu an sadece vicdan rahatlatmaya çalışıyorsun ve bu saçma. Sen yetişkinsin istemişsin yapmışsın daha fazlasını da yapabilirdin. Kendine lütfen güven yanlış bir şey olsa zaten yapmazdın değil mi kimse seni bir şeye de zorlamadı? Hoşlanmadıysan ya da istemiyorsan da bir daha yapmazsın. Bunun kararını sen verebilirsin biri için çok daha fazlası normalken senin için öpüşmek çok fazla gelmiş olabilir tamamen kişisel bir konu.

Opusun de parkta opusmeyin, cok acayip bir toplum olduk, adam seni parkta dovse kimse ses cikarmaz ama optu diye ayiplarlar... neyse...
ben bu, daha erken, agirdan al vs islerinde genel kaniya katilmiyorum, biz esimle, fiziksel bir yakinlikla birlikte sevgili olduk (yani duz mantikla daha sevgili degilken opustuk diyebilirim) ama yine erkendi demiyorum, icimden geldi optum, yine olsa yine operim oh iyi yaptik kacirmadik birbirimizi

Dikkat ediyorumda böyle bir eylemi yanlış bulacak çok insan var ama burada yazmak istemiyorlar
Neden acaba

Geçen gün sevgilimle vedalaşırken yanaklarından öptüm, kadının biri tam o anda yanımızdan geçerken "Ayıp, ayıp!!' dedi ve sinirimizi bozdu. Kadına haddini bildirirken de birileri çıkıp kadını savundu. Yobaz kaynıyor her yer, pelin- haklı, dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…