Yaptığım şey yanlış mı

Evet böyle insanların varlığı hiçte az değil ama bu konu başlığı altındaki yorumları okuyunca sanki bunu tolere edebilen anlayışla karşılayan gençleri anlayan savaşma seviş diyen bir toplum olduğumuz düşünülebilir
Öyle mi?

Benzerini yasadik esimle, yanimizda kizimiz varken ustelik... ve en cok kadinlar yapiyor bunu, kendileri hic sevilmemis, kimsenin sevgisini görmeye tahammulleri yok

Ben olsam sevgili olduğumuzu anneme söylerdim.. Bi anne kızı kimle arkadaş kimle sevgili bilmeli diye düşünüyorum... Allah korusun başına kötü birşey gelse seni kime soracağını bilsin...

Tabi ayrıntıları anlatmak zorunda değilsin, o senin özelin..

Bu konuda gerçekten de öyle görünüyor ama yeri geliyor bazı konular nasıl bir toplumda yaşadığımızı yüzümüze çarpıyor.

Annene hayatında biri olduğunu söylemelisin bence .
Diğer konularda hata yapmışsin ve pişman olursun diye düşünüyorum. Annen de duysa hoşlanmaz. Heleki çimlerde hiç hoş değil sanirim bir kaç yıl sonra kendine çok kızarsın.

Sen eğer yaptığından pişman değilsen ne mutlu sana.
Hayatının en güzel zamanları, hep mutlu olursun umarım

Annene sevgilin oldugunu soyle...
Bence opusme ilk 3ay5ay belki de pisman olabilirsin...annen dogru diyor hizli ilerleme onceden bildiklik var sizde kisiyi onceden tanimiyorsunuz ki...

Acabalar , pişmanlıklar kafanız da frenlemeyecekse ve arkasındaysanız , ten sizin temas sizin yeter ki amalar da boğmayın kendinizi...

Hizli davraniyorsunuz ..dikkat et ...sonrasinda keskelerin ve hayal kirikliklarin olmasin..mesafe iyidir...kovalayan yok nasilsa...

Ay valla yorumları okuyunca KK kadınları ile bir kez daha gurur duydum Ne güzel modern yorumlar çoğu,sizi seviyorum

Annene detay verir misin vermez misin bilmiyorum ama mutlaka bir sevgilin olduğunu söyle derim. Hele ki ağır al vs. gibi bu konularda konuştuğunuz, tavsiyelerde bulunan bir anneymiş. Ondan gizli gizli buluşma.

Sanırım çok hoşuna gitmiş. İlk öpüştüğüm günü hatırladım sevgilimle. Ama diğer buluşmalarda bu kadarla kalsın mutlaka.

Ha tabi günah boyutunu unutmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…