Yaptigim Yemegi Yemeyen K.V.

Yemezse yemesin bu gelinleri de anlamıyorum kaynanaların her hareketine takacaksak bunun sonu gelmez. Sen yap yemekleri hazırla sofranı ev sahipliğini yap, kendine ziyafet sofraları kur o yemezse yemesin kemirsin ekmeğini ne takıyorsun. Derdi varsa ağzı da var konuşsun

Alırım eşim varken karşıma derdi neymiş sorarım. Ona eşlik eden eşime de hesabını ayrı keserim. Kv nin yiyip yememsi de umurumda olmaz ama eşimin eşlik etmesi beni rahatsız eder.

Madem annesi böyle yapıyor eşin nasıl gidip onunla yiyip evde sizi yemek sofrasında yalnız bırakıyor..ya da sofrada çocuğunuzla siz ayrı onlar ayrı şeyler yiyebiliyorlar? Madem annesi böyle yapıyor annesinin kaldığı sürede size de yediği içtiği yemeği söylese eşiniz kayınvalideniz böyle yapmaz.

Esiniz neden eslik ediyor? Annesi yemiyosa yemesin hatta zikkim yesin pis dusunceleriyle beraber. Direk sorardim ben olsam hayrola diye. Kabullenemiyosa gelmesin misafir olmasin.

Aman ne guzel yemek derdin olmuyo desene salla
Kiz kendine gore yap ustunede kayhveni yap ic, yaninada cokolata

cok guzel yemek yapiyorsan kiskanmistir, o yuzden yemiyordur.

Bi
birliktemi yaşıyorsun ?

Aman ne guzel yemek derdin olmuyo desene salla
Kiz kendine gore yap ustunede kayhveni yap ic, yaninada cokolata
Prenses hazretleri ve onu eğlendirmekle görevli oğlu "ya yemek isterse" diye gene 4 kişilik yemek yapıyordur kızcağız benim eşimin anne babası daha farklı gariplikler yapıyorlardı.Gelecekleri zaman bir gün önceden hazırlığa başlıyordum ..geldikleri gün de mutfaktan çıkmıyordum.Söyledikleri "pirincin türü güzelmiş..fasulyenin cinsi güzelmiş.." tarzı şeyler."Ellerine sağlık kızım güzel yapmışsın " demeye dilleri varmıyordu sözleşmiş gibi.Hatta kayınpederimin "insanoğlu işte ..kuru ekmekle de doyuyor" demişliği bile var ben eşime söyledim vallaha..kuru ekmekle doyuyorsa çocuğumun vaktinden niye alıp günlerce hazırlık yapıyorum ki!? dedim.O oldu.Sonrasında yıllarca eşimin ailesi geldiği gün önce onları alıp sonra restoranta geçtik

E canım o sana nasıl yaklaşıyorsa sende öyle yaklaşacaksın. Bir gün löp löp et yiyip muhatap olmayacaksın, bir gün sarma yapıp muhatap olmayacaksın, arkasına pastanı yiyip, çayını içip muhatap olmayacaksın. Yani onun yaptığı kadar sende karşılık ver. bi dışla. Çok gelmek istiyorsada oğlunu gönder ana oğul yesinler içsinler.

alevi misiniz? arkadaşımın kayınvalidesi de bu sebeple evlenmelerine karşıydı ve evlilik olduktan sonra da asla onun yaptığı yemekleri yemedi.

Yıl olmuş 2022, hala böyle kara cahil insanlar var ona yanıyorum. Cehalet örneği bile değil bu.

Bu konu hakkında çok şey yazarım da, banlanmama bile değmez bu tür geri kafalı bağnazlar.

Eşinizi hatalı buldum ben yalnız.

İlla dışarıdan yenecekse alıp gelseydi, hep beraber yeseydiniz. Hem boşa yorulmamış olurdunuz. Hem de size farkettirmeden, sanki siz yorulmayasanız diye eve yemek getirilmiş gibi olurdu.

Annesi misafir anlıyorum ama bu süreci (gerekirse kendi yemek yaparak, gerekirse tatlılıkla annesinden güzel yaptığı bir yemeği yapmasını isteyerek, bazen de hepiniz için dışarıdan alarak) iki tarafı da kırmadan yürütmesi gerekirdi.

Son düzenleme:
Kaynana kaç yaşında? Şeker vs var mı? Benim bir tanıdığımın şeker hastalığından dolayı beyin fonksiyonları bozulmuştu, gelini kendisini zehirler diye korkmaya başlamıştı. Hatta ileri dönemlerde sene 1958 sanıyordu. Bir rahatsızlık başlamış olabilir mi acaba...

Bence alındığı kırıldığı bir şey var ve bu şekilde protesto ediyor. Tok olduğundan ya da perhiz yaptığından değil. Ama o kırıldığı şey ne onu bilmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…