Yaptığınız yemeği eşinizin beğenisine göre mi yaparsınız?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Evde hazırladığınız yemekleri eşinizin sevdiği veya
sevmediği olarak mı yaparsınız?Onun beğenisi sizce önemlimidir?................

evet canım maalesef eşim çok yemek seçermafoldumben yaptığım yemeğe kusur bulmaz ama her yemeği yemiyo:1no2:bende mecburen onun yediği yemekleri yapıyorum

tabiki,kac saati mutfakta geciriyoruz,sofraya oturdugumuz zamanda buna deysin ister insan,,ve mutluluk ile yiyicekleri yamekleri yaparimki,yorgunluguma deysin,cok sukurki esimde ,cocuklarimda pek yemek secmezler,,bikac sey var dir yemedikleri onlarida yapmam olur biteryerimseniben

eşim ne isterse onu yaparım bende ki çok yemek seçer benim eşim sebzeyle arası pek yoktur en basit örnek o sevmiyo diye evlendiğimizde beri nohut yemeği yapmam ben çok severim aslında anneme her gittiğimde nohut isterim eğer onun sevmediği bi yemeği yapıp önüne koyarsam elbetteki huzursuzluk olur sevmediği yemekleri asla yapmam

eşimle aynı yemekleri severiz,pek ayırt etmeyiz.sevmediği bir kaç yemeği de evlendiğimizden beri severek yemeye başladı.tabii ki ikimize göre yemek yaparız.yaparız diyorum , çünkü eşim evde olduğunda veya erken geldiğinde kendi yapar,çok da güzel yapar yemeklerimizi. :))

evet eşime göre yaparım. damak tatlarımız pek uyuşmaz :(( o sevmez ben severim. ben sevmem o sever. mesela evlendiğimizden beri pırasa yapmam o sevmiyor diye.bende çok severim

hiç yemek ayırmaz....
bende yeni öğreniyorum yapmayı.. en sevdiklerini yaparım. ama ne yaparsam da yer....

maalesef eşime göre yapıyorum. mesela o tavugu hiç sevmez yemez. kırmızı eti yer ama onuda herzaman almam. sebze desen sevdikleri sınırlı. ama birtek şey var sevdiği hamur işleri ve sütlü tatlılar. bayılır onlara...
bende onun sevdiklerinden yaparım çogunlukla...

malesef evet, pırasaya, kerevize hasret kaldım onun yüzünden, ben hafif yemekler severim o kızartmalı, börekli, çörekli şeyler haliyle kilo aldım evlendikten sonra

Esımın onune et yemegı ya da patates kızartması koydugum surece sorun yoktur.Yemek secer bense sebze delısıyım.Sadece tavuk bonfıle yıyebılıyorum. Normalde yemek secmem der ama eve gelır bazen neden patlıcan yaptın der :S yemek yaparım aksam olur ısten gelmeden once arar sundan yapsana der e yemek yaptım derım olsun gene de yap der

evimde çok nadir yemek pişer benim zemuszemus
birlikte mutfağa girdiğimizde de et et et maalesef kocamın istediği olur kaydirigubbakcemile
yanındaki salatada benimdir ama
buyrunnnnnnnnn

Eşim yemek ayrımı yapmaz, her yemeği yer ama, tabiii çok sevdikleri var-az sevdikleri var, bende onun çalışma saatlerine göre az sevdiklerini o akşam yemeğinde yokken kendime yapıyorum, evlendiğimde pek mutfak bilgim yoktu ama şu an eşim seviyor diye süper börekler açıyorum.

benimki malesef herşeyi yemiyor çok mızmız:oklava:hep onun istediği yapacak değilim benim damak tadım ne olacak öyle değilmi.damak tadımız uyuşmuyor bu gerçek çok tartışıyoruz bu konuda beğenmezse geçer tezgahın başına yapar.yaparım yemeği ister yer ister yemezzemuszemus

Back
X