• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığınz en büyük fedakarlık nedirrr?????

kubra91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
2.281
8
158
kimimiz çok fedakarız, kimimiz böyle olmaktan şikayetçiyiz,kimimiz fedakarlık yapmaya mecburuz yada mecbur bırakılıyoruz.... sizin hayatınızda yaptığınız en büyük fedakarlık nedir? ve bugün olsa yaparmıydınız? GErçi biz bayanların hamurunda var fedakarlık ve özveri, heleki annelerin :)))

o zaman ben söylüyüm bari:) benm yaptığım en büyük fedakarlık sevglmden çok uzaağa gitmemek için öss terchlermde istedğim şehrleri yazmamak oldu :( gerçi ynede kazandm ama olsun

aldatıldım çocuklarım için afettim kocama bir şans daha verdim aldatılan kadınlar bunun bir kadın için ne kadar zor olduğunu bilir:14: çocuklarım için bu fedekarlığı yaptım pişman mıyım değilim içimde fırtınalar kopuyor ama yinede değilim:50: kocam denen kalas hatasını tekrarlamazsa iyi ki yaptım diyeceğim ama yine aldatırsa ben elimden geleni yaptım yuvam için herşeyi denedim ama o kıymet bilmedi deyip vicdanımı rahatlatacağım

aldatıldım çocuklarım için afettim kocama bir şans daha verdim aldatılan kadınlar bunun bir kadın için ne kadar zor olduğunu bilir:14: çocuklarım için bu fedekarlığı yaptım pişman mıyım değilim içimde fırtınalar kopuyor ama yinede değilim:50: kocam denen kalas hatasını tekrarlamazsa iyi ki yaptım diyeceğim ama yine aldatırsa ben elimden geleni yaptım yuvam için herşeyi denedim ama o kıymet bilmedi deyip vicdanımı rahatlatacağım

canm benm, buna birçok kadın çocukları için katlanıyor, umarım kocan seni pişman etmezde kıymetni bilir :( sinrle hareket etmemişsn yuvanı dağıtmamışsın annelik böle bişey olsa gerek :(

burada ki konulara bakarak

ailen değil mi istediğim düğünü istediğim eşyaları alacak dememişim

erkek değil misin ev geçinderecek bana da bakacaksın diyerek tüm yükü kocama atmamışım

kadın kazandığı parayı istediği gibi harcar o yüzden bütün borçlar senin nasıl ödersen öde dememişim

bunlar fedakarlık olarak görülüyor sanırım :55:

burada ki konulara bakarak

ailen değil mi istediğim düğünü istediğim eşyaları alacak dememişim

erkek değil misin ev geçinderecek bana da bakacaksın diyerek tüm yükü kocama atmamışım

kadın kazandığı parayı istediği gibi harcar o yüzden bütün borçlar senin nasıl ödersen öde dememişim

bunlar fedakarlık olarak görülüyor sanırım :55:[/QUO

eğer sen böyle yaptıysan çok doğru yapmışsın öbür türlüsü bencillik bence, ki bunlar fedakarlık olmasa gerek fedakarlık olarak görülmemeli

atamam kendı memleketım dahıl 4 yere merkez okula çıkıyordu.. bn ona yakın ıle köy okuluna tercıh yazdım..

çok zor durumlara katlandım..3 yılım burnumdan geldı..sosyal hayatım bıttı köy tavuğu oldum..

daha ne olsun ayol..benden bu..şimdi sıra onda:4:

Sırf annem ve diger aile fertleri istediler ve üzülmesin diye,yaşadıgım memlekette okumayı tercıh ettim...Oysa büyük sehırlere gidebilirdim..Daha iyi üniversitelerde okuyabılırdım..hayalim olan bölümü okuyabilirdim..
-dim,-dim,-dim...
geçmiş zamandan kalan baştırılmış hayaller kaldı gerıye..:14:
Olsun,annem daha dogrusu ailem mutlu olsun gerisi mühim değil..

Sırf annem ve diger aile fertleri istediler ve üzülmesin diye,yaşadıgım memlekette okumayı tercıh ettim...Oysa büyük sehırlere gidebilirdim..Daha iyi üniversitelerde okuyabılırdım..hayalim olan bölümü okuyabilirdim..
-dim,-dim,-dim...
geçmiş zamandan kalan baştırılmış hayaller kaldı gerıye..:14:
Olsun,annem daha dogrusu ailem mutlu olsun gerisi mühim değil..

atamam kendı memleketım dahıl 4 yere merkez okula çıkıyordu.. bn ona yakın ıle köy okuluna tercıh yazdım..

çok zor durumlara katlandım..3 yılım burnumdan geldı..sosyal hayatım bıttı köy tavuğu oldum..

daha ne olsun ayol..benden bu..şimdi sıra onda:4:

helal olsun valla :)
insanın yaşam şartlarını değiştrmesi çok zor cidden

Bir ara Ailemi cok degmez biri icin cok üzmüsdüm fedakarligi ben yapmisdim ama o öyle aciz biriydiki aynisini yapamadi vede pisman olan ben oldum kimse icin Ailenizi arkada birakmayin!

Babamın hastalığında ,hastane ve tedavi işleri nedeniyle evliliğimi tehlikeye atacak kadar (3 ay)evimden uzak kaldım.Pişman değilim,koca bulunur,baba bulunmaz..Şimdi yaşamıyor zaten..
O onun ayıbı..Ben aynısını yapmazdım..

Bir ara Ailemi cok degmez biri icin cok üzmüsdüm fedakarligi ben yapmisdim ama o öyle aciz biriydiki aynisini yapamadi vede pisman olan ben oldum kimse icin Ailenizi arkada birakmayin!

çok hakılısın ve bunu yaşayarak öğrenmek çok acı :(
umarım şimdi çok çok mutlusundur

Babamın hastalığında ,hastane ve tedavi işleri nedeniyle evliliğimi tehlikeye atacak kadar (3 ay)evimden uzak kaldım.Pişman değilim,koca bulunur,baba bulunmaz..Şimdi yaşamıyor zaten..
O onun ayıbı..Ben aynısını yapmazdım..

nasıl ya naptı peki sana, o süreç içerisinde yanında olmadımı yani?
ayrıca başın sağolsun canım , Allah herkeze senin gibi evlat versin

Askim icin, birtanem icin bütün hayallerimi bir gece' de sildim attim..
Dügünüm de gelinlikten tutun dügün pastasi, davetiye hic birseye kendim karar veremedim. Hatta esim henüz okuyordu dügün gecesi pensiyona gelin gittim...ne ev tutuldu ne para var ne pul öylece.. Kendi dügünümüz e yabanci gibi gittik hadi onu da gectim gelinlikle birtane bile fotografim yok.. Kayinpederim sagolsun paraya tapan birisi olarak ne benim ne de oglunun hayallerini yasamasina müsade etti..

Benim en büyük fedakarligim bence buydu.. Suan rabbim bozmasin mutluyum herseyim var cok sükür

Back
X