Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

Yardım al tamam psikologa git tamam ben buraya bunun için yazmadım. Kimse anasının karnından eşine bağlı doğmuyor nasıl değişiyor erkekler bunu soruyorum
Adam aklı başında biriyle mutlu olma potsnsiyeline sahip
Asıl problem sizsiniz
Evliliğinize değer veriyorsanız değişmeniz lazım vermiyorsanız adamın düşün yakasından

Şiddeti hiçbir şey haklı kılmaz bana göre. Ama bazen ben de kendime hakim olamıyorum. Şimdi size geçen hafta yaşadıklarımızı ondan sonra da ben nasıl biriyim, eşim nasıl biri bunları anlatacağım.

Eşim, kız kardeşlerinin evlenmeden önce bana ara ara laf sokmaya çalışmaları abilerine saygı duymamaları nedeniyle aslında daha çok benim ısrarlarımla, kardeşleri ile konusmuyor. Yani aramasalar aramaz arasalar yüz vermez. Ben çıldırıyorum onlar konu olduğunda çünkü abilerini abi olarak görmedikleri için beni de yenge gibi görmüyorlar ve ne olmuş yani bize de görümcelerimiz laf sokuyor biz de soksak ne olur diye açıkça konusuyorlar.
Kandil günü kız kardeşi mesaj attı. Herkese atılan kandil mesajlarından ve saat sabahın 9uydu. Eşimle daha kalkmadan tartıştık sinirimi ondan çıkardım. Kardesine cevap bile vermedi ama huzurum bozulduğu için ona vurdum tokat attım defalarca. Sesini çıkarmadı. Bana börek al dedim kalktı bana börek aldı bir de sevdiğim içecek var ondan almış bir şeyler almış geldi kahvaltı yaptık. Sonra aldıklarnı yerleştirirken içeceğimi göstererek şakayla karışık al içeceğini de aldım zıkkımlan dedi. Bu dediği zoruma gitti aldığı içecekleri yere atıp kırdım. Odama gittim.
Peşimden geldi beni yataktan kaldırdı ve bana tokat attı mutfağa götürdü sil bunları dedi bacağıma tekme attı ve bacağım 1 haftadır ağrıyor. Boşanacağımı söyledim o günden sonra pişman oldu hem de çok bütün işleri yemekleri o yaptı.

Eşime böyle davranma sebebim eşim pasif biri ve ailesine yakın olduğunda onun fikirlerini deüiştirme ihtimalleri yüksek. Mesela benim memleketime gideceğiz görevimiz bitince. Ailesi 3 kuruş parasına göz dikiyor annesi sürekli seni okuttum diye yüzüne vuruyor ben hiçkimsenin ailesinden böyle bir şey duymadım. Yani durumları olmalarına rağmen utanmasalar paramızı almaya kalkacaklar ki zaten her ay bana yollayın ben sizin için biriktiririm demisti eşime de böyle demis sonra paralar kayboldu demis. Bunlar asla olmayacak eşim söyledi ailesine.
Eşim ne istesem 2 3 ısrar etsem alır taksit yapar yine alır benim maaşım karışmaz altınlarımla araba aldık üstüme yaptı ailesi yapma demesine rağmen.
Çok agresifim korkuyorum 1 gün ailen demesem sanki onlara gidecek. Aksama kadar ailen annen kardeslerin diye başının etini yiyorum onun. Annen evime gelmeyecek dedim tamam dedi köye onların yanına gelmem dedim tamam dedi haftada bir ailesi ile konusuyor bana batıyor niye böyle neden neden neden.... Eşime güvenemiyorum.
Sinirlendiğinde başka odaya gidiyor peşine gidiyorum daha da sinirleniyor. Bunlar bana vurmasını haklı kılar mı? Yaptığını unutamıyorum boşanmak istiyorum. Eşi daha önce böyle bir şey yapıp gerçekten pişman olan var mı yoksa bu sürecek mi.. Eleştirmeyin beni diyemem ben bile eleştirirken ama babamdan bu konulardan çok çektik parasını yedirdi babaannemlere biz mağdur kaldık. Ailesini hep bize tercih etti en sonunda da çok ağır bir şekilde vefat etti. Bu da beni etkiliyor... Ne yapmalıyım boşanmalı mıyım yardım edin. Anneme anlatsam anında beni alırlar eşimden.. Kimseye anlatamıyorum
Bencedd boşan adam bi rahatlasın ya

Yardım al tamam psikologa git tamam ben buraya bunun için yazmadım. Kimse anasının karnından eşine bağlı doğmuyor nasıl değişiyor erkekler bunu soruyorum

Allah tez vakit eşinize hapise düşmeden sizden kurtulmak nasip etsin. Ilk değişikliği sizdem kurtulmak olsun. Amin!

Sana puanım 9 kanka.
Yeni üyelik-check
Ad soyadla alınan üyelik-check
Bilumum bdv konusu karması-check
Hem erkeğe hem kadına şiddet gibi reyting konusu-check

Sadece bazı yerler biraz yapmacık olmuş, oradan puan kırdım.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Eğer gerçekse de Allah eşinize sabır versin.
Bu incelemeye göre birkaç saat sonra 2. bir konu daha açması gerekiyor sjshgsz

Değişmesi gerekn sizsiniz. Normal değilsiniz. Beklentileriniz çok saçma. Tedavi olup kendinize çeki düzen verin. O kadar cevap yazıldı. Dikkate alın derim. Yoksa dediğim gibi kendinize çeki düzen vermezseniz bu evlilik çok olaylı bitecek gibi görünüyor.

kadın sadist bence
hayatı zehir etmekten zevk alıyor başka bi açıklaması olamaz

Tam narsist. Başkalarından izole edip, adamı yerle bir etme derdinde. Böyle psikopatlar tek erkeklerde yok. Ben hep boşuna demiyorum. Çocuklarıma psikoloji eğitimi vericem. Böyle insanları bırak hayatlarına, aynı sokağa bile almasınlar

Kizkardesleri yuzunden esinize tokat mi attiniz?
Aslinda kiz kardeside bisey yapmamis ki kandil mesaji atmis ustelik toplu. Yani toplu atmasa bile abisine kandil mesaji atabilir ABISI sonucta. Konu sahibide tabiri caizse kudurmus. Sana nasil atar diye adama saldirmis adam uyurken ustelik cvp bile vermemisken. Madem bu kadar kudurdu keske arayip kardesine saydirsaydi ama demekki sıkıyor biraz onlara saydirmak.

Vallahi yazik adama 183 u arasa keske kurtulmak icin resmen eziyet ediyosunuz yuhhhhhh.. ah keske bu yaptiklarini ailesi duysa bakalim o zaman bu kadar kuyrugjnu dik tutabilicekmisin hem suclu hem guclu ya dilerim ki tez zamanda kurtarirlar evlatlarini senin elinden.

Kendimi bir erkek yerine koyuyorum taş olsa çatlar yani.ne sandın Allah aşkına bir iki sabır gösterdi diye hiç cildirmicakmi sandın ailesi kötü insanlar olabilir ama sende iyi niyetli değilsin bence

Kusura bakma ama şiddeti sen uygulayınca sorun yoksa kocanda sama uygular. Aranızdaki ilişkiyi o seviyeye getiren sensin. Ve evet bence boşan, boşan adam kurtulsun. Yazık belki aileden gülmemiş adam bari başkasıyla evlenir eşten güler

Yani eşiniz ailesine anlatmalı bence onlar evlatlarını çekip almalılar.Şiddeti kesinlikle hakkı görmüyorum ama taş olsa çatlar yani kardeşi kandil mesajı attı diye nedir yani tokat atmak, öfke kontrolünüz yoksa destek almayı düşünmelisiniz.Ayrıca ailesi pasif diye saymıyor diyorsunuz da, siz psikolojik şiddetin alâsını yaşatıyorsunuz pasiftir diye.

Annenizin babanızla halledemediği sorunlarını, eşinizle kendi aranızda yeniden yarattığınızın farkında mısınız?
psikolojik destek alın başta kendiniz için sonra eşiniz için, çevreniz için, varsa çocuklarınız için...

Eşiniz ayrı siz ayrı cinnet. Tebrikler!!! muhteşem ikilisiniz. Hiç ayrılmayı düşünmeyin.

Aslinda kiz kardeside bisey yapmamis ki kandil mesaji atmis ustelik toplu. Yani toplu atmasa bile abisine kandil mesaji atabilir ABISI sonucta. Konu sahibide tabiri caizse kudurmus. Sana nasil atar diye adama saldirmis adam uyurken ustelik cvp bile vermemisken. Madem bu kadar kudurdu keske arayip kardesine saydirsaydi ama demekki sıkıyor biraz onlara saydirmak.
Niye saydırayım ki o zaman ben suçlu olurum. Daha önceden yaptım şimdi sustular eğer konuşursam ben suçlu olurum

Back
X