Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

Senin tedavi olman gerek. Adam zaten konusmuyor. Aralarindaki saygisizliktan sanane onlarin cocukluktan beri birbirlerinin arasindaki samimiyetin nasil olduguni sen nerden biliceksin. Senin kendine guvenin yok madem esin ufacik bir doldurusa gelicek bir yapiya sahip ne diye evlendin.. bunlar nasil hareketler ya bi kadin kocasina nasil vurabilir hemde hic sucu yokken gorumcen mesaj atiyo sen adama vuruyosun cevap bile vermemis ustelik. Bu sekilde bi insana kimze yenge muamelesi yapmaz kusura bakma. Benim gorumcelerimde takmaz sallamaz kocam ister konussun ister konusmasin banane aralarindaki sorundan psikoloja git yoksa bir gun kocan seni kapi disari edicek haberin olsun
Helal olsunnnn

evlat olsan sevilmezsin
ben çocuğumun nazını çekmiyorum bu kadar

Yok kızlar sorunlu biziz şimdi dank etti kafama..
Sayın dişli hanım. Bian önce boşanın derim adam hem pısırık hemde size şiddet gosteriyor inanilir gibi degil birde aldigi seyleri zikkimlan diye cevap vermis size nasil cevap verir. Yedigi tokat az gelmis iyi bir dayak istiyor sanirim.. bian önce boşan bian önce..

:sus: (Bari adamı kurtaralim kizlar yazık)

Niye buradaki kadınlar biraz başını kaldıran eşinin ailesine para yedirmeyen görümcenin yaptıklarından sonra eşini üstüne salan kadınları sevmiyor anlamıyorum. Bir kadın sitesi ama biraz dişli kadın oldu mu hemen üstüne geliniyor
Çalışan kadınları sevmezsiniz ezilsinler istersiniz maaşlarını olduğu gibi eşlerine versinler istersiniz. Kendinizin yapamadığı şeyleri başkası yapınca kötü oluyor. İmkanınız olsa siz de eşinizi ailesiyle görüştürmezsiniz ama yemez. Burayı okuyunca anladım kocamın ne kadar iyi olduğunu. Demek sizin kocalarınız daha kötü.
Siz dişli değilsiniz bişeyleri kendiniz halletmeyi becerebilseydiniz eğer bu durumda olmazdınız eşinizi de ailesini de gayet güzel idare ederdiniz. Siz güçsüzsünüz ve gücünüzü size saygı göstermeye çalışan eşinize gösterebiliyosunuz sadece. Belki burdaki çoğu insan eşinden memnun değil ama siz saygısızsınız sadece eşinize değil herkese karşı anladığım kadarıyla.

Atmak sıkar biraz. Salak görümcelere sataşacakmışım. Ben onlara sataşırsam onlar bundan beslenir ama eşim onları susturuyor daha etkili.
Ayrıca adam da sizin tarafınızdaymış daha neyin kavgası anlamadım? Kayınvalidenizi istemiyosanız görüşmeyin, bitti bu kadar. Kimseyi annesinden ailesinden uzak tutmaya hakkınız yok.

"içecekleri attım kırdım" kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bence evlilik için biraz büyümeliydiniz. Şiddet hiçbir zaman haklı değildir kadın da yapsa erkek de yapsa şiddet suçtur. Ayrıca siz de hiç normal değilsiniz bence. Allah sabır versin eşinize gün boyu ailen ailen diye başının etini yerseniz sizden önce o açar zaten boşanma davasını.

Hiçbir şey şiddeti haklı kılmaz deyip eşine pata küte vuran sensin adam da kendini savunmaya çalışıyor senin gibi karım olsa annenin evine sürüye sürüye yollardım seni. Kendini bir de çok zeki dişli falan sanıyorsun adamın sana karşı içinde his kaldı mı acaba görümce kovalayacağına otur bunu düşün.

şiddet hak değil ama meşru müdafaa haktır
kimse kendine vurulurken durup armut toplamaz

Konu sahibinin yeterli İngilizcesi var mi bilmiyorum, ama buna bir göz atın: Sizin, esinize karşı ailesinden hiçbir farkınız yok. Onlar saygı göstermiyor diyorsunuz, siz saygı göstermiyorsunuz. Onlar kullanmak istiyor, onlar kullanamasinlar diye siz kullanıyorsunuz. Hepiniz bu adama haksızlık ve insafsızlık ediyorsunuz. Allah topunuzu islah etsin. Tez vakit adami bu zehirli cevreden kurtarsın

Yani ben böyle kaynanaya işten gelip bakmak aynı evde kalmak bide paraları yedirmek zorundayım bu mu yani?
Kaynananin para istedigini ayni evde yasamak istedigini soylememissin ki. Yazinda sadece ailesi ile gorusmedigin ve esine sacma sapan baski yaptigin yaziyor.
Zaten esin para yedirmiyormus, seni de gorusmek icin zorlamiyormus. Ee derdin ne? Gorumce abisine mesaj da mi atmasin bu ne kin ne hirs ya

Konunun sonuna kadar şiddete uğrayanın koca olduğunu sandım. Konuyu nasıl kendinize çevirdiniz anlamadım, adam evliya resmen. Bu yaptıklarınızı başka birine yapsanız cinayete kurban gidebilirsiniz:

Siz dişli değilsiniz bişeyleri kendiniz halletmeyi becerebilseydiniz eğer bu durumda olmazdınız eşinizi de ailesini de gayet güzel idare ederdiniz. Siz güçsüzsünüz ve gücünüzü size saygı göstermeye çalışan eşinize gösterebiliyosunuz sadece. Belki burdaki çoğu insan eşinden memnun değil ama siz saygısızsınız sadece eşinize değil herkese karşı anladığım kadarıyla.
Boynuna tasma istemiyormuş adam, konu sahibi takacam diye tutturmuş. Nasıl tasma takarım diye soruyor

Back
X