Yaptıklarından BUNALDIM!

aksimelek

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
520
301
303
Merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum.
Ön Lisans öğrencisiyim ve üniversitede çok yakın bir kız arkadaşım var. Sevgilim bu arkadaşımı başlarda severken arkadaşlığıma karışmazken son bir kaç aydır görüşmeni istemiyorum diyor. Telefonumdaki bütün resimlerini sildi kızın. Halbuki kız ona hiçbir şey yapmadı böyle davranmasını gerektirecek. Askerden 21 gün önce geldi. Askerdeyken arkadaşımla çok resim çekildiğim o askerde olduğundan dolayı onunla resim çekilemediğim için bunu sorun yaptı. Ama bu sorun arkadaşımla görüşmemesini isteyecek kadar büyük olamaz. Kendisine gelince şu 2 haftadır 1 2 gün arayla arkadaşlarıyla alışverişe çıkar ordan cafeye gider oturur erken gel dediğim halde eve 11de gelir yine eve girmez arkadaşına gider ve gece 3te falan gider eve. Orda kal dediğimde eve gidicem der. Arkadaşıyla evleri aynı mahallede. Ben bundan çok sıkıldım bunaldım artık geceleri eve gelmesinden benim arkadaşımla görüştürmek istemeyip kendisinin gecelere kadar arkadaşında durmasından. Bu çocuk ben üniversitenin olduğu şehirde kalırken ve o şehrin benim köyüm olmasına rağmen bana 7de evde olucaksın diyen birisi. Kendisine gelince bu kurallara gelemiyor çünkü o erkek ben ise kızım! Cinsiyet ayrımcılığı yapıyor resmen! Ona trip attığımda da çocukluk arkadaşlarınla görüşebilirsin istediğin saate kadar diyor ama eminim ona trip attığımdan dolayı söylüyor bunu. Dışarı çıksam 10a kadar dursam başlar söylenmeye ne zaman geliceksin diye biliyorum. Bugün yanımdan gittikten sonra arkadaşıma gidicem dedi gitme dedim evde otur ama beni dinlemedi gitti. Gittiğini söylediğimde iyi geceler dedim ve ondan sonra hiçbir şey söylemedi. Çocukluk arkadaşımla mesajlaşmalarını okudum. Erkek arkadaşım neden böyle yaptığını anlamıyorum demiş benim için. Çocukluk arkadaşım da Bende anlamıyorum ama taviz etme bu konuda bence seninde arkadaşların ortamın var demiş. Çocukluk arkadaşımın da benim yanımda olması gerekirken erkek arkadaşımın yanında oluyor.
Bir de tartışmışız senin suratın düşmüş bana surat asıyorsun arkadaşlarına karşı nasıl gülebiliyorsun nasıl birşey bu? Ben birisiyle tartıştığımda suratım düştüğünde arkadaşım da olsa gülemem ne kadar komik olsa da moralim bozuktur çünkü. Ama bu benimle tartışır ama başkasına gelince çok da güzel güler mutlu olur! Çocukluk arkadaşım yanımda olmadığı için ona anlatamıyorum arkadaşlar buraya kimsenin beni tanımadığı kişilere anlatmak istedim. Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

canım ne seni ne erkek arkadaşını tanımayan biri olarak söyleyebileceğim tek şey olabilir... daha şimdiden böyle ise ilerde düzelir değişir asla sanma.. aşırı kısıtlayıcı biri ile hayat nasıl geçer allah bilir.. kız arkadaşınla ilgili bir sorunu varsa sana anlatır fikrini söyler.. senin telefonundan resim silmek ne demek??? ne münasebet ya..

Ohh ne ala memleket.Seni eve hapsetsin,o gezsin.Bayiliyorum bu cinsiyetci erkeklere.Kendilerini de bir kadin doguruyor.Hatirlatiyim dedim.Sen arkadasini gormeni kisitladi diye uzulmussun ama degmez.Birak cocuklugu,gobegimiz beraber kesilse bile silerim o arkadasi.Saglam ayakkabi degil. Benim tarafimda durup beni savunacagina napiyor Sevgilin de bir garip,gorusmeni istemiyor ama masallah kendi mesajlasiyor.Supheli

Son düzenleme:
Bu erkeklerin çoğu aynı galiba Bende hiç sevmiyorum çifte standart olayını.Benim erkek arkadaşımda öyle kendisi 11 12 demez bunaldım dışarı çıkıyorum der çıkar.Ben kendi arkadaşlarımla 9 en fazla 9,30 kadar izin verir.Ben erkeğim kendimi koruyabilirim.Ama sen koruyamazsın tacizi tecavüzü var der.Bir yandan haklı olabilir ama yine de sinir bozucu.Arkadaşınla niye görüşmeni istemiyor?Yanlış bir hareketini mi gördü ki?Sorun bence bir nedeni vardır mutlaka.

Arkadaşımla ilgili ne sorunu olduğunu söylemiyor sadece görüşmeni istemiyorum diyor okulda görüşüyorum ona birşey demiyor ama dışarda görüşmeyeceksin diyor. Ben anlamıyorum bu çocuk geçen sene okulun başladığı ilk zamanlarda bu arkadaşımla konuşup bana gül göndermişti arkadaşım aracılığıyla ama şimdi ne değişti de görüşmemi istemiyor bunu ANLAYAMIYORUM!

arkadaş bahsedince farkettim allahım orayı kaçırmışım senin arkadaşınla sevgilin mesajlaşıyor! bence ilişkilerde arkadaşlar ancak sevgilinle senin yanında iken görüşebilir.. ne bu samimiyet.. ben anlayamıyorum.. niye var onun numarası onda.. çok yanlış.. herkes kendi arkadaşı ile görüşsün canım.. arkadaş kıtlığı mı var?? bence böyle kusura bakma..

allah bilir zamanında bizim aramızı yaptı yarın öbürgün başkası ile arasını bulur diye mi düşünüyor??? tövbe tövbe..

Lila05 canım çocukluk arkadaşımla mesajlaşıyor kendisi üniversitedeki arkadaşımla değil. İşte çocukluk arkadaşı silmek o kadar kolay olmuyor. Bir bu konu için de silmek istemiyorum.

Karmen27 Evet bu erkeklerin hepsi aynı onlar kendilerini koruyabiliyorlarsa bizde onlar kadar olmasa bile koruyabiliriz. Bizim için biber gazlarını çıkarmışlar koyarız çantamıza elimizin altına bir tehdit gördüğümüz anda çıkarır sıkarız yüzlerine olur biter. Söylemiyor neden görüşmemi istemediğini ve kız arkadaşım da namazında niyazında sıkı bir aile yapısı olan birisi yanlış bir hareketi yok göremez yani.

Bir kızla bir erkeğin gece dışarda olması ne yazık ki eşit değil zaten. En çok kanıma dokunan konulardan birisi bu. Sokaklarda özgürce dolaşamıyoruz, korkuyoruz. Babalarımız, abilerimiz, sevgililerimiz, eşlerimiz de korkuyor haliyle geceleri dışarda olursak. Tedirgin oluyorlar. Endişelenip sana uyarı da bulunabilir. Ama bunun bir adabı vardır tabi ki...Hem erkek o yani sonuçta istediğin kadar erken gel de.. Bizim gibi 8de eve girmiyorlar işte. Çifte standart can sıkıcı biliyorum. Yine de bu kadar taviz verme. Arkadaşının fotoğrafını sildirecek kadar...

Yok tabi ki ama benim zorumla konuşuyolardı seneler önce sevgilimle arkadaşım birbirinden nefret etmesi diye ama bu sene bu kadar yakınlaştılar böyle mesajlaşmaya başladılar. Mesela önceden bana mesaj atardı ama artık smsi olduğunu bile sevgilime mesaj attığından biliyorum. Aralarında birşey olamaz bunu düşünme sakın.

Bizim aramızı yapan o kız olsa tamam haklısın ama değil. 5.5 senedir beraberiz

gülü tanışmak için gönderdi sandım:)

neden görüşmeni istemediği çok önemli değil bence bişey duymuştur görmüştür vs..
önemli olan bunu sana nasıl yansıttığı..
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama çocuktunuz sanırım tanıştığınızda..
bence gençliğiniin en güzel yıllarını kiminle geçirdiğinizi bi düşünün.. ilerde pişman olmayın..

Biz de gecelere kadar dışarda durmak istemiyoruz ki biliyoruz ne zaman eve giriceğimizi çıkıcağımızı onlar bize karışmasalar inada bindirmeyeceğiz böyle. Taviz vermeyle olmuyor trip attım sinirlendim ilk defa öyle çok sinirlendim ki hem sinirimden güldüm hem de yakasından tuttum ittim falan. Ama olmuyor sildi.

tatlım aralarında birşey olması değil olay.. samimiyet fazlası zararrrr... gerek yok.. çizgiler flulaşmaya başlayınca ilişkiniz zarar görecek, görüyor da maalesef..

Ben derin mi düşündüm acaba..
Benim kız arkadaşım ona bişey yapmadıysa eğer. Sevgilim de resimlerini sildiriyorsa eğer; altında bişey arardım.. Benden gizli bi iş, bi olay, bişey yani. Durup dururken olacak iş değil.. Hayırdır ilgin mi var gördüğünde dayanamıyor musun diye dayardım cevabı.. Bir daha sil demeye ceseret bile edemezdi damga yememek için.

Gece dışarı konusu, maalesef.. Berbat bi dünyadayız, erkek için bile tehlikeli dışarısı, bize hele ooo. Ama sevgilinin sana yasak koyup inadına dışarıda takılması iğrenç bi durum.. Misillemeyi hak ediyor bence..

Çocukluk arkadaşına da bence ayağını denk almasını söylemelisin.. Madem çocukluk, nazın da geçer, dilediğin gibi konuşabilirsin.. Benim çocukluk arkadaşım alakasız bi konuda beni değil sevgilimi savunsa, yakardım canını. :)

Son düzenleme:

Yok canım tanışmak için değil :) 21 yaşındayım tanıştığımızda 15 yaşındaydım küçücüktüm. Ondan ayrılmakta istemiyorum bir bunun yüzünden.

bir de canım herkesin anası babası var, onların izin verdiğine sevgili ne karışırmış..

"sevgiliyi yakasından tutup sarsmak itmek" çok beter bir durum bence.. ikiniz için de.. bu bile ilişkinizi gözden geçirmene sebep..

Yok canım tanışmak için değil :) 21 yaşındayım tanıştığımızda 15 yaşındaydım küçücüktüm. Ondan ayrılmakta istemiyorum bir bunun yüzünden.

çoook küçük bir yaş 15 önce bunu belirteyim..

6 yıldır beraber olduğunuz için bitirmek zor desen anlarım ama bu yüzden ilişkiye devam etmek???

hayatın söz konusu.. 6 yılın değil.. nasıl bir evlilik nasıl bir hayat? düşün lütfen..

evlendiğin kişiyi seçmek yaşayacağın hayatı seçmek gibidir..

Öyle gizli birşey yok hele dayanamamak öyle şey mi olur kafasını kırarım onun yakın arkadaşımla bir de. Aman ALLAH korusun! Bir defa arkadaşım öyle birisi değil zaten.

Çocukluk arkadaşıma da artık öyle nazım geçmiyor kendisine çalıştığı yerden yeni arkadaş edindiğinden beri malesef.

Sedalein evet ilşkimiz çok zarar görüyor canım.
İnan tutamadım o an kendimi beni silmek için zorlaması yüzünden. Bilgisayara atmama bile izin vermedi bende artık kendimi kaybettim olan oldu tuttum yakasından ittim kafasını da duvara vurdu oh olsun ona. Yine sinirlendim evire çevire dövmek istiyorum onu!

Tek diyebileceğim, dünyada olmaz diye bir şey yoktur canım.. Sen en iyisini bilirsin tabiki ama hiçbir şey sebepsiz de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…