canım ne seni ne erkek arkadaşını tanımayan biri olarak söyleyebileceğim tek şey olabilir... daha şimdiden böyle ise ilerde düzelir değişir asla sanma.. aşırı kısıtlayıcı biri ile hayat nasıl geçer allah bilir.. kız arkadaşınla ilgili bir sorunu varsa sana anlatır fikrini söyler.. senin telefonundan resim silmek ne demek??? ne münasebet ya..
Ohh ne ala memleket.Seni eve hapsetsin,o gezsin.Bayiliyorum bu cinsiyetci erkeklere.Kendilerini de bir kadin doguruyor.Hatirlatiyim dedim.Sen arkadasini kisitladi diye uzulmussun ama degmez.Birak cocuklugu,gobegimiz beraber kesilse bile silerim o arkadasi.Saglam ayakkabi degil. Benim tarafimda durup beni savunacagina napiyorSevgilin de bir garip,gorusmeni istemiyor ama masallah kendi mesajlasiyor.Supheli
Arkadaşımla ilgili ne sorunu olduğunu söylemiyor sadece görüşmeni istemiyorum diyor okulda görüşüyorum ona birşey demiyor ama dışarda görüşmeyeceksin diyor. Ben anlamıyorum bu çocuk geçen sene okulun başladığı ilk zamanlarda bu arkadaşımla konuşup bana gül göndermişti arkadaşım aracılığıyla ama şimdi ne değişti de görüşmemi istemiyor bunu ANLAYAMIYORUM!
allah bilir zamanında bizim aramızı yaptı yarın öbürgün başkası ile arasını bulur diye mi düşünüyor??? tövbe tövbe..
arkadaş bahsedince farkettim allahım orayı kaçırmışım senin arkadaşınla sevgilin mesajlaşıyor! bence ilişkilerde arkadaşlar ancak sevgilinle senin yanında iken görüşebilir.. ne bu samimiyet.. ben anlayamıyorum.. niye var onun numarası onda.. çok yanlış.. herkes kendi arkadaşı ile görüşsün canım.. arkadaş kıtlığı mı var?? bence böyle kusura bakma..
Bizim aramızı yapan o kız olsa tamam haklısın ama değil. 5.5 senedir beraberiz
Bir kızla bir erkeğin gece dışarda olması ne yazık ki eşit değil zaten. En çok kanıma dokunan konulardan birisi bu. Sokaklarda özgürce dolaşamıyoruz, korkuyoruz. Babalarımız, abilerimiz, sevgililerimiz, eşlerimiz de korkuyor haliyle geceleri dışarda olursak. Tedirgin oluyorlar. Endişelenip sana uyarı da bulunabilir. Ama bunun bir adabı vardır tabi ki...Hem erkek o yani sonuçta istediğin kadar erken gel de.. Bizim gibi 8de eve girmiyorlar işte. Çifte standart can sıkıcı biliyorum.Yine de bu kadar taviz verme. Arkadaşının fotoğrafını sildirecek kadar...
Yok tabi ki ama benim zorumla konuşuyolardı seneler önce sevgilimle arkadaşım birbirinden nefret etmesi diye ama bu sene bu kadar yakınlaştılar böyle mesajlaşmaya başladılar. Mesela önceden bana mesaj atardı ama artık smsi olduğunu bile sevgilime mesaj attığından biliyorum. Aralarında birşey olamaz bunu düşünme sakın.
gülü tanışmak için gönderdi sandım:)
neden görüşmeni istemediği çok önemli değil bence bişey duymuştur görmüştür vs..
önemli olan bunu sana nasıl yansıttığı..
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama çocuktunuz sanırım tanıştığınızda..
bence gençliğiniin en güzel yıllarını kiminle geçirdiğinizi bi düşünün.. ilerde pişman olmayın..
Yok canım tanışmak için değil :) 21 yaşındayım tanıştığımızda 15 yaşındaydım küçücüktüm. Ondan ayrılmakta istemiyorum bir bunun yüzünden.
Ben derin mi düşündüm acaba..
Benim kız arkadaşım ona bişey yapmadıysa eğer. Sevgilim de resimlerini sildiriyorsa eğer; altında bişey arardım.. Benden gizli bi iş, bi olay, bişey yani. Durup dururken olacak iş değil.. Hayırdır ilgin mi var gördüğünde dayanamıyor musun diye dayardım cevabı.. Bir daha sil demeye ceseret bile edemezdi damga yememek için.
Gece dışarı konusu, maalesef..Berbat bi dünyadayız, erkek için bile tehlikeli dışarısı, bize hele ooo. Ama sevgilinin sana yasak koyup inadına dışarıda takılması iğrenç bi durum.. Misillemeyi hak ediyor bence..
Çocukluk arkadaşına da bence ayağını denk almasını söylemelisin.. Madem çocukluk, nazın da geçer, dilediğin gibi konuşabilirsin.. Benim çocukluk arkadaşım alakasız bi konuda beni değil sevgilimi savunsa, yakardım canını. :)
Öyle gizli birşey yok hele dayanamamak öyle şey mi olur kafasını kırarım onun yakın arkadaşımla bir de. Aman ALLAH korusun! Bir defa arkadaşım öyle birisi değil zaten.
Çocukluk arkadaşıma da artık öyle nazım geçmiyor kendisine çalıştığı yerden yeni arkadaş edindiğinden beri malesef.
Sedalein evet ilşkimiz çok zarar görüyor canım.
İnan tutamadım o an kendimi beni silmek için zorlaması yüzünden. Bilgisayara atmama bile izin vermedi bende artık kendimi kaybettim olan oldu tuttum yakasından ittim kafasını da duvara vurdu oh olsun ona. Yine sinirlendim evire çevire dövmek istiyorum onu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?