- 1 Mart 2014
- 490
- 1.044
- 313
Siz ocak ayındaki konumu okumuşsunuz ve biz o durumları aramızda konuştuk düzelttik artık öyle bir sorunumuz yok anlayacağınız. Sizin eşiniz de maşallah gerçekten çok anlayışlıymış rabbim hepimizin eşlerini böyle hayırlı eder inşallah. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
Fazlasiyla hastalikli bir iliski...bir yere varmaz ...boyle bir iliskiyle evlilik asla asla...cok buyuk hata olur. Yerinde olsam su dakika ayrilir hayatima tertemiz bir sayfa acarim. Kafani buna verecegine derslerine verip, gozlerini soyle bir silersen (kor olmus zira) okulda dengin olan arkadaslarinla zaman gecirip bu ortamdan flort edinmen yararina olacaktir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok aradınız mı kuzum bu adamı? ne var ki sizi tutan? hayat öyle geçer mi? yaparım yürütürüm sanırsın ama bir bakarsın ki ne neşen ne de huzurun seninle. boşver.
Mezun oldum bu saatten sonra derslere veremem yani kendimi. Ve mezun olmasaydım bile üniversite ortamından kimseyle flört etmezdim. Üniversiteye gelenleri adam sanmayın kendilerine eğlencelik kız arıyorlar. Zaten arada sevgilimle aşk sevgi bağı varken dağ gibi görünen ufak sorunlar için ilişkimi bozmam.
Beni tutan karşılıklı olan aşk sevgi bağı. Ki ufukta görünen olan evliliğimiz. Bi an bunlar olunca neşem gidiyo evet ama sorunlar ufak olduğu için sadece 1 gün sürüyo bu.
Ha sunuda soyleyim sevgilin o kizla gorusmeye devam edecek. "Ben istemiyorsam konusmazmis" ya eger gorusmeyi kesmek kendi fikri olsaydi amenna, kiza " .......yi Siliyorsan benide hemen sil, benden once senin arkadasin oydu" deyip rest cekmedigine gore senin isteyip istememen bu durumu degistirmeyecek. Gorusecekler malesef.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İncirrecelii sevdiğinden eminim oturup konuşmak birşey ifade etmiyo kendisi gelip benimle konuşmuştu olaydan birkaç gün öncesinde benim için olumlu oldu yani düzeltmem gereken davranışlarımı düzeltmeye çalıştım ama kendisi konuştuğu halde böyle yaptı. Sonucunda haksız oldu ama kabul etmedi. Ama ben görüşmüyorsam oda görüşemez ki kendisi de istemiyorsan görüşmem dedi öyle uzlaştık.
Minnoş26 arkadaşınla derken çocukluk arkadaşını mı kastediyorsun? Çünkü üniversite arkadaşımla görüşüyorum. Çocukluk arkadaşım da kendisi beni silmiş bunun üzerine yapabilecek birşeyim yok. Kusura bakmasın ama sevgilimden onu kıskandım diye sildiyse beni bi neden aramış silmek için diye düşünürüm ve uğraşmam. Haksızmıyım siz sevgilinizi en yakın arkadaşınızdan bile kıskanmazmısınız ki ben ailesinden kendi gözümden bile kıskanırım ondan mı kıskanmayacağım.
bilemem, eğer kıskanmak için haklı sebepleriniz varsa kıskanabilirsiniz elbet. benim başıma gelmedi şimdiye kadar, ne ben kız arkadşımdan kıskandım sevgilimi, ne de bir kız arkadaşım benden kıskandı sevgilisini.. hatta ünv. de kız arkadaşım bana emanet ederdi sevgilisini, o derece güven vardı aramızdadünya ahiret abim olur kendisi
dünya tatlısı bi kız çocukları oldu şimdi yaa canım benim çok özledim
bi yandan seni biraz kısıtlaması iyidir "gevşek, rahat" olmasından ama bu kadarıda cidden fazla.. benim sevgilimde öyle kendine gelince istediği kadar dışarda gezer eder bana gelince acayip kısıtlar tuhaf bi durum seni anlıyorum . böylelikle arkadaşlarımızlada aramız açışıyo onun sözünden çıkmıyosun gelmiyosun bizle takılmıyosun falan diyolar.. arada kalıyoruz.
Bizim de aramızda güven vardı ama artık buluştuklarından buluşacaklarından sevgilim sayesinde haberdar olurdum. Beni çağırmazdı söylemezdi çocukluk arkadaşım dediğim insan. Ki beni sildiği için söylemiyormuş. Sizden habersiz sevgilinizi bahsettiğiniz kız arkadaşınız kahvaltıya çağırsa sizi çağırmasa ne ve bunu sevgilinizden öğrendiğinizde kız size kıvırmak için ha ben ha sevgilin çağırmış ne farkeder dese ne hissedersiniz? Kız sizden çok sevgilinizle görüşmeye konuşmaya başlasa sizi aramada sevgilinizi arasa. Sizinle değil de sevgilinizle dertleşmeye başlasa. Yani siz çocukluk arkadaşı veya arkadaşı olmaktan çıkıp sevgiliniz o konuma getirilse sizinle ilişiği kesilse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?