Yaptıklarından BUNALDIM!

[

Bugunkunu de okudum, ilk mesaji da. Hala fikrim ayni.Bence ayrilmalisiniz ama tabi sizin bileceginiz is. Insallah cooook mutlu olursunuz diyelim o zaman napalim

Fazlasiyla hastalikli bir iliski...bir yere varmaz ...boyle bir iliskiyle evlilik asla asla...cok buyuk hata olur. Yerinde olsam su dakika ayrilir hayatima tertemiz bir sayfa acarim. Kafani buna verecegine derslerine verip, gozlerini soyle bir silersen (kor olmus zira) okulda dengin olan arkadaslarinla zaman gecirip bu ortamdan flort edinmen yararina olacaktir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok aradınız mı kuzum bu adamı? ne var ki sizi tutan? hayat öyle geçer mi? yaparım yürütürüm sanırsın ama bir bakarsın ki ne neşen ne de huzurun seninle. boşver.

Mezun oldum bu saatten sonra derslere veremem yani kendimi. Ve mezun olmasaydım bile üniversite ortamından kimseyle flört etmezdim. Üniversiteye gelenleri adam sanmayın kendilerine eğlencelik kız arıyorlar. Zaten arada sevgilimle aşk sevgi bağı varken dağ gibi görünen ufak sorunlar için ilişkimi bozmam.

çok aradınız mı kuzum bu adamı? ne var ki sizi tutan? hayat öyle geçer mi? yaparım yürütürüm sanırsın ama bir bakarsın ki ne neşen ne de huzurun seninle. boşver.

Beni tutan karşılıklı olan aşk sevgi bağı. Ki ufukta görünen olan evliliğimiz. Bi an bunlar olunca neşem gidiyo evet ama sorunlar ufak olduğu için sadece 1 gün sürüyo bu.

Sen söyledin bunaldım diye, ne yapabilirim dedin biz çözüm söyledik.

İlişkini bozmayacaksan ve çekerim diyorsan konuyu açmamalıydın zaten.

O zaman bize laf dusmuyor. İcinde yasarken goremedigin gercekler o kadae asikarki... Bizim gordugumuz ama senin gormedigin, soylenince de kabul etmedigin, ufak sorunlarmis :) universitedekiler en azindan adam olma yolunda insanlar benim fikrimce, Bende uni. Mezunuyum esimlede okulda bulduk birbirimizi. Universitede hersey eglencelik olmuyor yani.
Yasayip goreceksin canim o zaman, kim ne derse desin bildigini okuyacaksan buraya bosuna konu acma.

Ha sunuda soyleyim sevgilin o kizla gorusmeye devam edecek. "Ben istemiyorsam konusmazmis" ya eger gorusmeyi kesmek kendi fikri olsaydi amenna, kiza " .......yi Siliyorsan benide hemen sil, benden once senin arkadasin oydu" deyip rest cekmedigine gore senin isteyip istememen bu durumu degistirmeyecek. Gorusecekler malesef.

Birde koca koca insanlarin onla gorusmeyeceksin, buraya gitmeyeceksin, su saatte eve gir bu nedir yaa...ikinizinde basinizda bekciye ihtiyac duyuyorsunuz anlasilan. Bundan rahatsiz olmadiginiza gore

Kendi fikrinizi söyleyebilirsiniz ama insanların çok üstüne gidip psikolojikmen rahatsız hissetmesini istiyorsunuz. Bence bir psikolağa gidin hastalıklı bir haliniz var sizinde. Ayriyeten ben arkadaşıma da çekeceğim resti çektim.

Sana verdigim fikir ve onerileri geri aliyorum. Anlayacak kapasiten yokmus. İki uc cevabimdan kafanda benim icin bile bir yargi olustu... Destek almasi gereken sensin, sorunlarin icinde bogusan sensin. Baskalarina psikolojik rahatsiz damgasi yapistirana kadae once kendine bak. Fazla hircinsin bence hincini git sevgilinden al. Bitmeyecek sorunlarinla sana mutluluklar.

bi yandan seni biraz kısıtlaması iyidir "gevşek, rahat" olmasından ama bu kadarıda cidden fazla.. benim sevgilimde öyle kendine gelince istediği kadar dışarda gezer eder bana gelince acayip kısıtlar tuhaf bi durum seni anlıyorum . böylelikle arkadaşlarımızlada aramız açışıyo onun sözünden çıkmıyosun gelmiyosun bizle takılmıyosun falan diyolar.. arada kalıyoruz.

bilemem, eğer kıskanmak için haklı sebepleriniz varsa kıskanabilirsiniz elbet. benim başıma gelmedi şimdiye kadar, ne ben kız arkadşımdan kıskandım sevgilimi, ne de bir kız arkadaşım benden kıskandı sevgilisini.. hatta ünv. de kız arkadaşım bana emanet ederdi sevgilisini, o derece güven vardı aramızda dünya ahiret abim olur kendisi
dünya tatlısı bi kız çocukları oldu şimdi yaa canım benim çok özledim

Bizim de aramızda güven vardı ama artık buluştuklarından buluşacaklarından sevgilim sayesinde haberdar olurdum. Beni çağırmazdı söylemezdi çocukluk arkadaşım dediğim insan. Ki beni sildiği için söylemiyormuş. Sizden habersiz sevgilinizi bahsettiğiniz kız arkadaşınız kahvaltıya çağırsa sizi çağırmasa ne ve bunu sevgilinizden öğrendiğinizde kız size kıvırmak için ha ben ha sevgilin çağırmış ne farkeder dese ne hissedersiniz? Kız sizden çok sevgilinizle görüşmeye konuşmaya başlasa sizi aramada sevgilinizi arasa. Sizinle değil de sevgilinizle dertleşmeye başlasa. Yani siz çocukluk arkadaşı veya arkadaşı olmaktan çıkıp sevgiliniz o konuma getirilse sizinle ilişiği kesilse?

Evet çok haklısın öyle olunca arkadaşlar biraz bozuk atıyor. Çok şükür o durumları biraz da olsa aştık biz. İnşallah siz de aşarsınız. Alın karşınıza konuşun çok karışmasın arkadaşlarınızla aranız bozulmasın.

haklı sebepleriniz varmış gerçekten de... demek ki iş başka noktaya kaymış, yani arkadaşının gönlü o taraflara kaymış demek ki.. yapabileceğin çok fazla bişi yok bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…