Yaptıklarından BUNALDIM!

Aydınlanma geldikten sonra ne yaptınız? Heyecanlı yerinde bitirmişsiniz konuyu

Canım sadece bu kız arkadaşınla ilgili sorun yapıyorsa mutlaka hoşuna gitmeyen bir davranışı olmuştur ve güvenmiyordur başka arkadaşlarınla sorun yok görüş demiş çünkü hani kısıtlamaya çalışsa öbürkülere de laf söylerdi akşam geç saatlerde dışarıda olmanı sorun yapması normal bende eşimle çıkarken aynı sorun vardı hele kız kıza çıkıyorsanız belli bir saatte evde olmanızı istiyorlar saat 10 yaz için çok geç değil ama kışın hava erken kararıyor geç oluyor. Erkek arkadaşın dışarılarda gezse barlara gitse sana hak veririm dışarıda da kızlar var ne yaptığını bilmiyorsun ama senin tandığın bir arkadaşında kalıyormuş canı sıkılıyor olabilir kalıyor olabilir ha evde oturmuş ha arkadaşında kalmış ne farkeder ki. Sen de erken git o zaman eve git diyeceğin bir durum yok dışarda değil sonuçta ama o da bir kız arkadaşın kalmana kızıyorsa durum değişir tabii aslında seni sahipleniyor ama kız arkadaşınla ne sorunu olduğunu ısrarla sorabilirsin bir cevabı olmalı illa ki.

bir kaç aydır böyle bir durum varsa bence bir kaç aydır çocukluk arkadaşınla aralarında bir şeyler olma aşamasında..
çocukluk arkadaşım dediğin insan hangi sıfatla ona akıl veriyor ayrı bir muamma.
erkek arkadaşın senin eşin değil.. neden bu kadar çekmek zorundasın ki..

Ben şunla görüş bunla görüşme diyebilme cesaretini nerden bulduklarına bile şaşıyorum
Ama burda sadece höt höt yapan bi paşa yok, daha çok entrika var anlaşılan

Aydınlanma geldikten sonra ne yaptınız? Heyecanlı yerinde bitirmişsiniz konuyu

Evet ondan sonrası çok eğlenceliydi aslında

Önce sakince durdum telefonda, sustum. Orda mısın dedi? Önce bana bi gülme geldi, sonra bi başlamışım çemkirmeye. Muhtemelen o da o anda "Anam cehennem zebanisi mi lan o?" demiştir kendi kendine.

Sonra dışarı çıkmalarımda saatle ilgili yorum yapsa da çekinerek yaptı. Önceden saatle ilgili sıkıntı çıkarıcak gibi olsa açıklama yapmaya başlardım. Sonra ne zaman sıkıntı çıkarıcak olsa, "saat 12 ricasında bulunmuştun, seni sevdiğim ve üzülmen beni de üzdüğü için dikkat ediyorum zaten. Açıklama yapılıcak bi sorun yok şuan ortada" deyip konuyu kapattım. Alıştı ablası alıştı Gerçekten ben de onu üzmüyorum ama o ayrı bi konu. İstekleri makul olduğu sürece her istediğini yaparım. Perdelerimi kaldırınca kedi gibi insanım aslında

Hahaha anlatım tarzınıza bayıldım :))
Aferin ona o zaman, ha şöyle!

ben geç vakitlere kadar dışarda dolaşırım. arkadaşlarımla gezerim. ama sen kız arkadaşınla görüşemezsin.
7den sonrada yasak sokakta olmak.
oldu gözlerim doldu. sen ilah,ölümsüz ben ölümlüyüm,kulum zaten

kırmızı ile isaretledigim yere katılmıyorum,
cifte standarta ben de karsıyım.
ama "ben arkadaslarımla gorusmeyeyim sen de gorusme" gibi bir cumleyi anlamsız buluyorum.
iki kisinin ortak kararları zaten yaşam tarzlarından kaynaklanır, eger bunda bir uyusmazlık varsa iliski en bastan gozden gecirilmeli.
mesela giyim konusunda kapalı olunmasını gerektigini dusunen bir adam gidip de mini etekli kızı sevip sonra da bu yuzden kavga ediyorsa orada bir sorun vardır. ya o iliskiye başlamayacak ya da saygı duyacak.

Bold yaptığım kısma zaten bir itirazım yok.

Ama "arkadaşlarınla dışarı çıkamazsın" diyorsa kendi de çıkmamalı örneğin. Bir insan karşı taraftan ne bekliyorsa kendisi de onu sergilemeli diye düşünüyorum. Cuma akşamı ilişkinin kadın tarafı sevgilisi izin vermediği için evinde oturup televizyon izlerken erkek tarafı eğlenceye gidiyorsa burada eşitlik olmalı bence.

Kısasa kısas gibi bir söylemden ziyade eşitlik demek istiyorum. Yoksa "arkadaşlarınla görüşme" zaten kabul edilebilecek bir şart değil. Ama benim sevgilim bana cumartesi akşamı 10da eve gel diyorsa -ve ben buna uyuyorsam- kendisi de bir zahmet sabahın 2sinde dönmesin. Sen kadınsın yapma/çıkma/erken dön, ben erkeğim yaparım/çıkarım/geç dönerim olmamalı (bunu söylemediğinizi biliyorum). Bana erken dönmemi söylüyorsa beyzadem de orada burada sabahı bulmasın bir zahmet :)

cok farklı düsünmüyoruz zaten, ayrıldıgım tek nokta yine kırmızılı yer;
kendisi cıkmıyor ise sevgilisinin cıkmamasını "isteme/söyleme" hakkına sahip olur sadece.
buna ragmen sevgili cıkar ya da cıkmaz, bu kendi kararıdır.
sonucunda ise ya saygı duyulup kabul edilir ya da olası bir kavga... orada da hayat görüslerinin uymadıgı ortaya cıkar, evlilige gidip daha fazla sorun yasamadan yurumeyekcek birseyi devam ettirmezler.
eger ki karsı tarafın yap(ma)dıkları uzerinden bizim de yap(ma)acaklarımız belirlemeye baslarsak hastalıklı birinin her dedigini kabul etmeye kadar gider bu durum.

Hah tamam şimdi oldu. Ben "bence olması gereken" sevgilinin kendi tutumunu, yani "ben ondan çıkmamasını istiyorsam ben de çıkmayacağım" düşüncesi olması gerektiğini söylüyordum. Karşı tarafın kabul edip etmemesi veya kabul etmemesi durumunda verilecek tepki dediğiniz gibi değişiklik gösterebilir. Yoksa aynı şeyi söylüyoruz haklısınız :)

şöyle bi okudum da... bir kısıtlama sozcugu nerelere getirdi.
resmen idealize ediyoruz...
neyse konuyu dagıtmış sayılmayız; tam da sorun bu zaten, nedene baglı veya degisken kosullara gore "herhangi bir kısıtlamayı tanıyıp tanımamak"

fakat konu sahibi ögrendigi entrikalarla buraya dönecege benziyor...

Opsss,ben gorusmeniz istenmeyen kisiyi cocukluk arkadasiniz sanmisim.Bu konuyu gecen gece uykulu iken okudum hatlar karismis.Ozurlerimi iletirken sevgili Shot'a katildigimi belirtmek isterim..

kız arkadaşınızın bir hatasınıda görmemiş sevgiliniz.. bu kısıtlama niye? olduki ayrıldınız erkek arkadaşınız hayatına ortamlarına kaldığı yerden devam edicek sizide koskoca bi yalnızlık kucaklar artık.. hem sevgilisiz hem arkadaşsız...

Aynen, olmaz diye bir şey yoktur.. :)

Ben hiç beğenmedim arkadaşının tavırlarını evet belki mecburiyet durumu hariç özellikle bir bayanın belirli bir saatten sonra dışarıda bulunması hoş değil ama erkek içinde aynı duyarlılık olmalı ve ipleri çok ele vermişsin.kız arkadaşını kndine arkadaş olarak görebiliyorsan buna karışmaya hakkı yok

Bunalman gayet normal , Ne Sen , nede erkek arkadasin
Birbirinize yasaklar koymaniz cok Sacma ...

Ne demek disari cikma gitme vs .. ikinizde birbirinize boyle
seyler soylememelisiniz , ve sen erkek arkadasin tarafindan
Kontrol edilmenelisin . Senun arkadaslarina karisma gibi bir hak verme ona kesin tavrini koy , Saka gibi yaaa..
Hic anlamiyorum boyle seyleri ...

Bir omu kizlar kendilerine sahip cikarlar herseyle kenfilrri ilgilenir sonra bir sevgili gelir ve cocukluk arkadasinla gorusme . SACMALIK , eger bugun buna taviz verirden yarin istekler cogalir ...

athenenoctua dediklerinden 5.si doğru biraz canım. Evet çocukluk arkadaşım üniversite arkadaşımı kıskanıyor. Daha doğrusu kiminle arkadaş olsam onu kıskanıyor. Bunun yüzünden de erkek arkadaşımı doldurmak istese bile onun yüzünden böyle birşey yapmaz herhalde. Evet o kızla çok eğlenip çok zaman geçirdiğimi düşünüyormuş. Onun benim dünyam olduğunu düşünüyormuş. Bir arkadaş birinin dünyası olabilir mi ondan ibaret olabilir mi dünya düşüncesi çok saçma!
Kk okuyorum hergün görüyorum evliliklerde neler olduğunu ama insan olumlu düşünmek istiyo hep olumsuz düşünerek hayat geçmez ki. Bu olmasa ötekisi de evlenince yapabilir bunları.

geoshuk ben bu sözü ona binlerce defa söyledim yine söyledim anlamıyor. Ona açıkladım da sen kendine yapılmasını istemediğin şeyi bana yapıyosan bende sana yapıyorum diye. Ama hala aynısını yapıyor. Amin canım amin.

Benim anladığım oğlan kızdan ayrılacak zaten askerden sonra erkeklere birşeyler oluyor ve çoğu çift ayrılıyor sanırım orada özgürlüğün ne demek olduğunu anlıyorlar ,

Hayır canım ne münasebet anlattıklarımdan bunu mu çıkardınız ? Bir insan ayrılmak istese neden karşısındakinin yakın arkadaşının resimlerini silsin ki ? Askerden sonra bir değişme olmadı bunu da belirteyim. Oldu ben onu bekliyim askerdeyken sonra gelsin ayrılsın benden. Ben adamı ne yaparım biliyor mu o. Gözüm döndümü hayatını karartırım ben onun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…