Yaptım,olacaak :)

rainbow96

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
41
1
6
35
İstanbul
Merhabalaaar :) bende kilolarımdan dolayı dertliyiiim.Kendimi tanitayiim ben 17 yasinda lise ogrencisiyim boyum 170 kilom an itibariyle 88.4 (( kararliyim gidecek bu kilolar benden..hedefim simdilik 70 kilo insallah basaricaam desteklerinizi bekliyoruuum :) bugün başladıım bugun yediklerimi yazayim..sabah 3 kaşık yulaf ezmesi ve süt..öğlen 1 tane forum bisküvi..ara öğün 1 tane meyve suyu...biraz once 1 kase yoğurt yedim ve 1 litre su içtiiim :) saat 6 civarinda da bir kase çorba içerim...tavsiyelerinizi ve desteklerinizi bekliyoruum :) ♥

Merhabalaaar :) bugün yediklerimi yazayiiim hemeen :) sabah 1 bardak süt öglen 1 ince dilim kepek ekmeği biraz kaşar peyniri ve salataa su anda da ara olarak ne yesem diye düşünüyoruum :) akşama da ton balıklı salataa :)

Bence biraz az yediklerin. Güçsüz düşersen bırakmak zorunda kalırsın sonra verdiğinden daha fazlasını alırsın. Tam da gelişme çağındasın diğer öğünleri bilmiyorum ama; peynirli, zeytinli, yeşillikli, yumurtalı güzel bir kahvaltı yapmalısın sadece sütle olmaz insanın kafası bile çalışmaz. derslerini de düşünmen lazım. Ben yanındayım takip ediyorum seni :) yaşınında küçük olduğunu düşünerek uzun vadede kalıcı kilo vermeyi hedefle bence.

Burda isim verebiliyor muyum bilmiyorum ama, ihtiyacın olan ve alman gereken kalorileri hesaplayıp yediklerini tek tek yazarak kalori kontrolü yapabileceğin siteler var onlardan yardım alabilirsin

bu arada bu kadar azimli olman süper başarıcaz bu işi :)

Teşekkür ederim şu an çok mutlu olduuum :) kesinlikle haklısın kahvaltı çok önemli ama okul olduğu için yapamıyorum sabahın 6 buçuğunda yiyemiyorum evde kaldığım günlerde de kesinlikle öyle yapmayı düşünüyoruum :) o kalori işini de düşündüm ama emin olamadım nerden yapmam gerektiğine yanımda olman beni çok mutlu etti çok teşekkür ederiim :)

kalorisepeti diye bi site var. epey faydalı. güncel kalori ihtiyacını, zayıflamak için alman gerekeni de hesaplıyorsun. Burdan faydalanabilirsin.

Ben lise son sınıfta 10 kilo vermiştim. 2 ayda vermiştim ama sadece yediklerime dikkat etmiştim. 6'dan sonra meyve bile yememiş 2 litre suyumu kesin içmiştim. bi de mutlaka yemeğin yanında bir öğün salata bir öğün yoğurt tüketmiştim. Ekmekte günde 2 dilim sabahları. Ekmeğede ihtiyacımız var :) sonradan eski yeme alışkanlığıma döndüm ama düzenli bir şekilde verdiğim için o 10 kiloyu bir daha hiç almadım.

Ruh halini, istediklerini tahmin edebiiyorum. hep yanındayım gözüm üstünde

Teşekkur ederiim siteye bakayım bi :) bayaa iyi vermişsin bende öyle yapmayı düşünüyoruumm ama mesela bu hafta sınav haftam bugün sadece formun bisküvisinden 3 4 tane yedim akşamada normal yemekten az yemeyi düşünüyorum..sınavlar biterse daha da düzene oturur :) bide pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlamayı düşünüyorum ilk gün patates 2.gün sebze 3.gün et 4.gün meyve 5.gün yumurta 2 gün serbest :) bide onu deneyeyim sonuç alırsam onu yapayım diyorum :) teşekkür ederiim :)

Bugün 2 tane sınav vardıı biliyorum doğru değil ama hiçbir şey yemediiim 1 kase yoğurt yedim birazdan soda içerim akşamada patetes yemeği yeriim :)

Bugün sabah 1 pogaca 1 yumurta ve biraz peyniir ve aksam yemeğinde 1 kase çorba ve biraz yemek yedim :) ve yürüyüş yaptıım :)

merhabalaar :) bende 17 yaşındayımda bendede var şu sorun istersen beraber devam edelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…