- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
o sizin düşünceli yapınızbence siz cocuklu misafir almayin evinize.sizin gibi ev sahibi insani cok rahatsiz ediyor ve geriyor.benim iki oglum var gittigim yerlerde ev sahibi cok anlayisli olup cocuklari rahat birak onlar cocuk dese bile,ben rahat olamam cogu zaman.kaldiki sizin gibi düşünen ev sahibinin evinde misafir olmak cok zor.cocugunuz biraz daha büyüdüğünde anlarsiniz belki ne demek istedigimi..
gerçekten adım çöreği diye birşey varmı?Dis bugdayiymis, adim coregiymis falan. Yapmayi dusundugum seyler degil sahsen.
Yaramaz cocugun sucu yok bence. Dur demeyi bilmeyen ebeveynde suc.
gerçekten adım çöreği diye birşey varmı?
istanbulda yaşıyorum, doğdum büyüdüm buralıyım. Ben hiç duymadım daha bakalım neler duyacağız.Evet yasadigim bolgede var. Fakat bana gore ikisi de gereksiz.
istanbulda yaşıyorum, doğdum büyüdüm buralıyım. Ben hiç duymadım daha bakalım neler duyacağız.
İyi aksamlar hanımlar.benimki dertten ziyade sizden fikir almak.haftasonu kızımın diş bugdayı var eşimin ailesinde cocuklarla beraber 20 kişi agırlayacagım.bi stres sardı beni ne zaman misafir agırlasam oyle olur.benim sorunum cocuklu daha dogrusu cocukları yaramaz olan kişileri agırlayamıyorum.surekli aklım cocuklarda acaba kirletecekler mi diye.aslında boyle olmak istemiyorum ama elimde degil.eşimin tarafındakilerin cocukları asırı yaramaz herseyi dokunur kurcalarlar ve kimse de onlara bişey demez ben bunu dusundukce nası gececek o gun diye strese girdim.ne yapmalıyım sizce
Kirilanib yenisi alinir demissiniz yada soyle diyelim bozulan esyanin yenisi alinir diyorsunuz BELKI EV SAHIBININ YENISINI ALACAK DURUMU YOK yada nebileyim hatirasi olsn esya var o zanan ne olcak.Benim oğlum yaramaz bir çocuk. Evde her dakika dur yapma hayır vs diyerek ikimizinde ömrünü çürütmemek için koşmasına oynamasına hatta kırıp dökmesine izin veriyorum. Bütün günü tv yada tablet karşısında geçiren bir çocuk istemiyorum çünkü. Çocuk dediğin yemek yerken yere döker oyun oynarken dağıtır düşünemez yani bunları. Ben o oynarken sürekli müdahale etsem o çocuk oynayamaz. Dolayısıyla misafirliğe gittiğimde uyarıyorum sürekli ve o gün banada oğlumada zehir oluyor. Bende çözüm buldum sizin gibi kasan ev sahiplerinin davetlerine katılmıyorum.
Ev bu kirlenirde temizlenirde kırılır yenisi alınır yani neden dünyanın sonu gibi geliyor size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?