Yaramaz cocukları olan misafire hayırrr

Bende mi bir tuhaflık var acaba? Hiç umurumda değil. Acaba çalıştığım için mi böyle? Evde çok vakit geçirmiyorum ya.
Evin altı üstüne gelse takmam.

Kesinlikle size çok önemli bir tavsiye:O gün için bir bayan tutun bu temizlikçiniz olur ya da size yardım edebilecek biri olur.Sabahtan gelir size hazırlıkta yardım eder misafirler gelince de o bayan çocuklara dikkat eder yemek yerlerken yanlarında bulunur.Yani evi dağıtmalarına müsade etmez.Misafirler gittikten sonra da evi şöyle bi toparlar bulaşıkları ayarlar.Çünkü yaramaz çocuklar evi çok fena dağıtıyolar.Ayrıca eşyalara zarar veriyolar.Hele ki çok rahat anneleri varsa ki bu anneler çocuklarına kendi evlerinde mum diktirip başkalarının evinde saldım çayıra mevlam kayıra mantığında olan annelerdir ne hikmetse!O yüzden evinizde yapacaksanız bir yardımcı tutun.Ben evde böyle organizasyon düzenlediğimde hep yardımcımı getirttiriyorum.

o sizin düşünceli yapınız
konu sahibi arkadaş hiiiiçç aldırmayan anmlerden bahsetmiş
sizin gibi anne ve çocuğuna tabii bişey demez
bende çocuklarına hiç bakmayan annelerden hoşlanmıyorum şahsen

cocugun nasil olmasini bekliyorsunuz?
sukredin ne kadar sansli bir aileniz akrabalariniz var hem kalabaliksiniz hem d cocuklar yerind hic durmayacak kadar yaramazlar...

Ben de hiç sevmem çocuğuna laf geçiremeyen aileyi. Burada hata çocukta değil ona bir şey anlatmaya erinen ailede. Benim de bebeğim var ve eşimin küçük ablasının çocuklarının yanına çıkarmaya bile korkuyorum. Ne analarını ne babalarını takıyorlar, ben uyarıyorum hatta kızıyorum tamam diyip o hareketi yine de yapıyor kaşla göz arasında. Her gelişlerinde evde bir şeyi kırarlar ya da kızıma zarar vermeye çalışırlar. Büyük görümcemin çocukları da aksine bebeğime dokunmaya çekiniyorlar ayaklarını okşuyorlar sadece, oturdukları yerden kalkmıyorlar bile. Bence olay yetiştirme kısmında. Ya düzgün yetiştirecen ya da yapamıyorsan dadı falan tutacan başkasının evine götürmeyeceksin.

Evet haklisiniz..dokülüp dagilmasi sıkıntı degil ama annerin onemsememesi cok sinir bozucu...benim kizlarim da cok yaramaz...bir yete gittim mi hıc oturmam...kayinvalidelerden bile donmeden evlerini supururum...
Acaba benim arkamdan da onu cagirmayalim cocuklari yaramaz diyorlar mi

Bir suyla geçecek şeyleri dert etmiyorum açıkcası kendime.
Tam tersi evime gelen çocuklu misafirler nasıl rahat eder diye uğraşıyorum.
Ortalıkta önemli birşey bırakmam.
Dökülmüş saçılmış gerilmem sakin olurum.
Ha ama çocuğunun peşinde gezmeyen anneyi sevmem.
Ben ne kadar rahat olursam olayım kalkıp çocuğunla ilgileneceksin.
Eğer çok takıyorsanız iptal edin gelmesin kimse.

Kırılanları süpürgeyle süpürüp, dökülenleri bezle silersin. Bu kadar

Benim oğlum yaramaz bir çocuk. Evde her dakika dur yapma hayır vs diyerek ikimizinde ömrünü çürütmemek için koşmasına oynamasına hatta kırıp dökmesine izin veriyorum. Bütün günü tv yada tablet karşısında geçiren bir çocuk istemiyorum çünkü. Çocuk dediğin yemek yerken yere döker oyun oynarken dağıtır düşünemez yani bunları. Ben o oynarken sürekli müdahale etsem o çocuk oynayamaz. Dolayısıyla misafirliğe gittiğimde uyarıyorum sürekli ve o gün banada oğlumada zehir oluyor. Bende çözüm buldum sizin gibi kasan ev sahiplerinin davetlerine katılmıyorum.

Ev bu kirlenirde temizlenirde kırılır yenisi alınır yani neden dünyanın sonu gibi geliyor size.

Bana kalirsa yaramaz cocuklar anneleein babalarin sonucu. Ama bazi cocuklar varki anneleri babalari cok dikkatlo genede cocuk cok yaramaz olur. Benim cocugum daha bebekken kolay oluyordu misafirlige gitmek. Kucakdaydi ve gec yürümeye basladi. Zaten fazla evlere gitdigim yok. Ama su anda oglum 2 yasinda ve konusamiyor henüz her dedigimi de anladigini sanmiyorum o yüzden ben annemin kayinvalidemin ve ablamin baskasinin evine gitmiyorum cünkü cocuk oralari az cok taniyor ayni evde gibi ne yapip ne yapmicagini az cok biliyor. Ve cocugum ilerde cok yaramaz olursa gene baskasinin evine gitmem bu sorunu cözene kadar.
Biz kücükken komsularimiz vardi erkek cocuklari vardi o kadin bize gelirdi dizi seyretmeye vallah ogluna ne bir laf ederdi ne kizardi oglan herseyi elleyip batirirdi kirardi annesi birsey demezdi ablamkn kac tane elektrik esyasini kirdi o cocuk annesi bir lag etmiyor öyle nefret ediyom o tür annelerden

Tek diyeceğim tereddütlerinizi anlıyorum ama ogün için idare edeceksiniz
Yani karşınızdaki kişiye çocuksuz gelirseniz sevinirim diye bir cümle kuramayacağınıza göre 1 günlük katlanıverin...

Misafir ağırlamak gercekten cok guzel bi sey ve sevabi cok.. Daveti siz yapmışsınız; bari boyle dusunerek hem sevabi kacirmayin hem de yaptiginiza yoruldugunuza degsin..

Kirilanib yenisi alinir demissiniz yada soyle diyelim bozulan esyanin yenisi alinir diyorsunuz BELKI EV SAHIBININ YENISINI ALACAK DURUMU YOK yada nebileyim hatirasi olsn esya var o zanan ne olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…