Yaramaz cocukları olan misafire hayırrr

keske anneleri dese buladar düsünmezdiniz. sen annelerine söyle hani bazı insanlar varya pinğirikli olur ayla hanım dökecek sanırım bizmi yedirsek felan. bırak onlarda cocuklarına az mukayyed olsunlar
bunu neden diyorum cocuklar hep dökmek ister zaten ama anne birsey yapmıyorsa ozman iş degişir.
küçüklen eve gelen kuzenlerimi zaptetmek için az ugrasmadım anneleri birsey demezdi gıcık olurdum

suan misafir gelse cocuktur yapar diyorum ama sukur cocugunu uyarmayan bir annede gelmedi
bide hemek yerken kuralları sen koy covuklar hepiniz burada sofrabezi altında yiyeceksiniz anneleride duydun

kirletmek yasak bu evde tarzı

Evet aynen ben de böyle dusundum benim oğlum da çok yaramaz ama gittiğim yerde mümkün olduğu kadar kimseyi rahatsiz etmemeye calisirim.boyle birinin evine inşallah herhangibir sebeple gitmem.zaten anlayamayabilecegi için çocuksuz insanların evine gitmemeye calisiyorum

Benimde yapmam lazım aynen 20 kişiler çocukları felaket bende bebeği çok öptükleri için stres yapıyordum.Sonra düşündüm yapmaktan vazgeçtim rahatladım:)

Yaramaz çocuk yoktur engellenmiş cocuk vardır...
Evlerinde ina dokunma bunu elleme dedikleri icin gittikleri ortamda esya cennetine dusmus gibi oluyor cocuklar .
ah ahh ne diyebilirim ki ,tehlike oluşturabilecek seyleri ortadan kaldirmanizi tavsiye ederim
Onun disinda birakin ellesinler .Adı ustunde çocuk reklamda oyle diyor "kirlenmek güzeldir "

Dış buğdayı cocuk için özel bir gun mü ? Bence degil .

Bu yaramaz cocuklar esinizin sulalesinden oldugu için sizde istenmeyen çocuklu misafir listesine giremeye adaysiniz.
Çekmeye cekseniz yapmayin dis buğdayı yada şikayet etmeyin gelecek insanlardan.

Istemedigi halde birilerini evine davet etmek hiç samimi birsey değil ayrica.

İnsallah büyük konusmuyorumdur Ama bazı anneler de var ki cocuk evi başımıza geçirse gıkı cikmaz. - lafım kimseye değil çok yakin çevremden var ornekleri- .. Sen cocuk olmadun mi diyeceksiniz ; Hatırlıyorum çocukken an nem bizi gezmeye goturdugunde kardesimle ayni koltukta oturur gidene kadar da kalkmaszdik
Konunsahibine de gelince madem bu kadar hassasiniz cagirmayin kimseyi zaten geçen yıl ilkkez gordum çok sacma biseymis

Benım kızımda altı aylık olana kadar kustu annem teyzem harıcı hiç bir yere gitmedim kımsneım evı kırlenmesın dıye. Teyzem nıle suratını astı kustu diye...

Vallahi konu sahıbı bır yerde haklı bence. Kımı anneler çocugu çayıra salar gıbı eve salıyor. Ee ben misafirle mi ikramla mı ilgileneyım kendı çocugumu mu takıo edeyım onalrın kı nı mı?? Mesela gecengün ıkı arkadaşım geldı ben onalra servıs uaparken bır geldım çocuklad yok nerde dedım aaa bıkmıyoruz bır gıttım kızım odaısnda uyuyordu odaya gitmişler çocuga birşeyler yapmaya çalışıyorlardı.. çok sınırlendım...

Henüz çocuğum yok ve çocuk sesine çok alışık değilim. Ama bu işler böyle olacak.

Teyzem kuzenimi çocuğundan dolayı evine kabul etmemişti. Seneler sonra kırkından sonra bir evladı daha oldu teyzemin. Ve hayatımızda böyle bir çocuk ne gördük ne duyduk. Teyzem kimseye gidemedi, işitmediği laf kalmadı.

Aileler sahip çıkmalı elbet ama bir yerde çocuk bunlar. Keşke güzelce eğitilseler ama eğitimi ev sahibi olarak siz veremezsiniz sonuçta. Ya çocuklar için eğlenceli bir aktivite ayarlayın, ya diş buğdayı yapmayın ya da takmayın derim.

Bence sizin gibi titizlik hastasi insanlarin evine gidilmemeli.

Ya davet etmeyeceksiniz ettiysenizde bu sekilde dusunmeyeceksiniz..

Yok hiç işime geldiği algilamiyorum sana da hak veriyorum, konu sahibine anlam veremiyorum ama niye dış buğdayı yaptığını niye istemediği çocukların annesini davet ettiğine anlam veremiyorum. Sence de çocukların yaramazligindan daha problemli gözüken kısım bu değil mi. Anneler çocuklarını elbette eğitmeli ama her kötü davranışın faturasını anne babaya kesemeyiz öyle olsa hapishaneler anne baba dolu olurdu.

Misafirlere cocuklari ile ilgilenmelerini soyleyebilirsiniz yada ben cocugumla ilgilenmek zorundayim arkadaslar gelin hep birlikte ikramlari hazirlayalim da diyebilirsiniz.. baktiniz olmuyor cocugunuzu ihmal ediyorsunuz birdaha cagirmazsiniz size yardimci olmayan insanlari cocuklarimizdan daha onemli hic kimse yok yani bu kadar basit benim icin.

Neden boyle dusunuyorsunuz?misafir bu birkac saat sizin icin gelip gidecek

Temizlersiniz toplarsiniz ne olacak lutfen boyle dusunmeyin

Cocuk bunlar biblo gibi oturup kalamazlarki

Bir akrabamiz var yemin ediyorum elinde bezle geziyor cocuklar sehpaya falan dokunsa siliyor hemen cok uzuluyorum

Mecbur kalmadikca evine gitmiyorum cunku orda huzursuz ve mutsuz oluyorum

Yapmayın yada illaki yapacağım diyorsanız,anlaşın bir parti evi,cafe vb bir yerle dışarda yapın. Biliyorum ki biz ne dersek diyelim siz boşveremeyeceksiniz,zevk almak bir yana dursun,aksine içiniz içinizi yiyecek,en mantıklısı bu olur.
Bana gelen misafirin bebeği varsa ben ilgilenirim ki rahat rahat oturup bir çay içsin,çocuksa /çocuklarsa oyun kurarim,kinetik kum,lego,slime vs muhakkak sevdikleri birşey olur,oturup oyalanırlar,boyama yapmak isteyen boyama yapar. Kimse ev gezip dağıtmak vs uğraşmıyor o evde oyalanacak birşeyler varsa emin olun. Ha ben bunu evi dağıtmasınlar diye değil,anneleri nefes alsın ,çocuklar keyifli vakit gecirsin diye yapıyorum ,her halükarda kirleniyor ev ama çocuk olmasada kirleniyor zaten kalabalık bir grup ağırlayınca.

Gercek bir misafirperverlik bunu gerektirir. Cok hosuma gitti yazdigin.

Gercek bir misafirperverlik bunu gerektirir. Cok hosuma gitti yazdigin.
Teşekkür ederim.
Aslında halden anlamak bu. Benim kızımda hareketli bir çocuk,bebekken 1 kahveyi,çayı sıcak içmek,keyifle bir lokma yemek hayaldi benim için bu sebeple bebeği olan arkadaşlarıma kıyamıyorum,sıcak bir çay içip,iki lokmayı keyifle yesinler istiyorum. İlk tatilimizde 11 aylıktı kızım,eşimle aynı anda oturup bir lokma yiyemedik,ben yedim azıcık,kalktım eşim oturdu masaya,o kalktı ben oturdum,kızım yürumek istiyordu yada kucakta gezdirilmek,aksi halde ağlayacaktı,insanlar yemek yiyor,kimseye ağlama sesi duymasın rahatsız olmasın diyeydi çabamız. Hiç unutmuyorum 3.gün bir kadin yanaştı yanıma,"lütfen ben kahvaltımı yaptım,verin bana ben kucağımda gezdiririm gözünüzün önünde olurum,siz eşinizle hiç oturamadınız"dedi. İnanın ben o kadını hayatım boyunca unutamam. Oda halden anlıyordu. Oda yaşamıştı belliki. Bana dünyaları verdi sanki o an. Ve cidden çok bunalmıştım o gün. Aldı 10 dakika kızımı oyaladı ve ben o kahvaltıda ilk kez tat aldım,ne yediğimi ne içtiğimi bildim.
Bende şimdi yapıyorum aynı şeyi,karşımdakinin mutlu olduğunu,o an yediğinden ,içtiğinden keyif aldığını biliyorum. Ben atlattım o günleri,minicik bir faydam dokunuyorsa ne mutlu diyorum.

Valla haklisin
Ama soyle dusun, sen stress girsende engelleemeyeceksin, birsey desen misafirlerin kirilir
Bu yuzden yani olacak olan zaten olacagi icin sen icini rahat tutmaya calis

Evin dağıtılıp kirletilmesinden ziyade ben şunu düşünüyorum. Bazen eve gelen misafirler çocuklarını öyle salıyor ki çocuğun başına bir şey gelecek gidip elini prize sokacak üzerine birşey devirecek çocuğa bir zarar gelecek diye korkuyorum ve çocuğun peşinde oluyorum. Diş buğdayı yaptığınıza göre çocuğunuz henüz çok küçük ve evi ona göre dizayn etmemişsinizdir. Bu sebepten her ne olursa olsun başka birinin evine gittiğinde çocuğumunun ortalığı dağıtıp dökmesinden evin kirlenmesinden ziyade evde onun için tehlikeli bir şeyi var mı başına bir iş gelir mi evde diye peşinden ayrılmıyorum ev kazaları diye bir gerçek var ve çocukların ne yapacağı belli olmuyor. Tanımadığımız birinin evine gidince iki lokma yiyip iki sohbet edeceğiz diye çocuğu boş bırakmak çok çok yanlış herkes çocuğuna sahip çıkarsa böyle bir sorun kalmazdı işte ama her annede aynı hassasiyete sahip değil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…