Yaramaz cocukları olan misafire hayırrr

bunu bilmek için pedagoji bilmeyen gerek yok, evrensel kabul görmüş bir kuraldır bu, özgürlük sınırını en iyi tanımlayan cümledir

Hepi topu haftasonunumuz var 2 gün, şahsen ben çocuğumu diş bilmem nesine sürüklemek yerine parka bahçeye çıkarırım oyun parklarına götürürüm iyice eğlenir yer içer gelir evimize uyuruz, köşe kırlenti değil oğlum, e bende peşine koşmaya yoruluyorum rahat edemiyorum en iyisi dışarda sosyalleşmek,başkasının çocuğunun dişinden daha önemli bizim rahatımız

senin evine gelinmez arkadaş...bu ne yahu.çocukların katılacagı etkinliktir diş buğday partisi...yapma bence sinir hastası olursun sen

batmandan ankaraya geliyoruz uçakla, eşim yok, oğlum ve ben...1 saat 15 dk yol rötarla falan uzadı 1 saat 45 dk oldu, uçaklarda çocujlar için bakım yeri yok malum, altı pislendi, değiştiremedim, huzursuz oldu, epey bi oyaladım ama son 15 dk bastı yaygarayı, bi kadın döndü, öfff bıktık dedi, dedim atla o zaman uçaktan, ağzını da yırtardım da çocuğa dua etsin, hangi anne o durumda olmayı ister, daracık koltuk araları kucağımda çocuk, altı kirli, bakım odası yok ne yapayım, bu da halden anlamayan canlı türü

ayrıca evi sadece çocuklar kirletmiyo, bebek görmeye bana geldiklerinde arkadaşımın tam oturacakken ayağı takıldı ve elindeki çayla hem kendini yaktı hem de benim duvar olduğu gibi çay oldu, misafirler gelmeyen önce kek harcını ben olduğu gibi halıya döktüm, olabiliyo yani hayat bu, kaza da oluyo, evler showroom gibi kalmıyo

mesele çocuğuna dur demeyen anne baba, saldım çayıra mevlam kayıra...hoş değil, ama çocukta yetişkin gibi saatlerce uslu uslu oturacak bi varlık değil, hele ki bikaç çocuk varsa oynamak istiyolar ses oluyo gürültü oluyo, ben şahsen oğlumun peşinde gezmekten yoruluyorum, o yüzden mümkün mertebe ben kendi evime çağırıyorum, kendi ortamımda oğlum da ben de daha rahatız...ama genel olarak çok kasıntı olmamak lazım, çocuk konusunda değil sadece, genel, o kirlenmesin bu kırılmasın bu eskimesin diye maddesel bakış açısına sıcak bakmıyorum

Benim de iki oğlum var. Her çocuk gibi yaramazlıklar oluyor elbet. Gittiğim yerlerde hep dikkat ediyorum hep tetikteyim. Gittiğimden de tat almıyorum. Haliyle iki arkadaşıma gidiyorum sadece.

Sizin gibi olanlara asla gitmiyorum. Hem hediye götürüp hem de dedikodum yapılacağına, ohhh misss gibi evimde otururum daha iyi.

Halden anlamıyoruz ki. Yani minicik bebeğin ağzını mı bantlamak gerek ağlamaması için,o zaman mı rahat edecekmiş hanımefendi. Laftan sözden anlayacak yaşta olur çocuk,anlatırsın,susturursun ama bebek için sadece yiprandığınla kalirsın,altı değişmeden susmaz bilirim.
Kim ister ki o durumda olmayı,zevk almıyordur kimse çocuğu ağlıyor diye ama gelde anlat böylesine. Sanki keyfi gürültü patırtı yapıyorsun orda.

Söylediğin her cümleye sonuna kadar katılıyorum ben de eşyaya hizmet edilmesini hürmet edilmesini sevmiyorum. He eşyasını korumak isteyene saygım var ama o zaman misafir cagirmayacaksin.

Ya bir de böyle durum var değil mi

Bir de uçak yani,havayolu belirliyor oturacağın yere kadar kalkıp gezdiremezsin oyalayamazsın

Benim oğlumda çok yaramaz. Samimi olduğum iki arkadaşım ve aileler dışında bir yere götürmüyorum misafirliğe. Her şeyi kırıp döküyor sürekli.

Söylediğin her cümleye sonuna kadar katılıyorum ben de eşyaya hizmet edilmesini hürmet edilmesini sevmiyorum. He eşyasını korumak isteyene saygım var ama o zaman misafir cagirmayacaksin.
İyide yamyam degil ki evimize gelenler,bizim gibi insan nesini koruyacağız eşyanın bende bunu anlamıyorum.Evimizi,eşyamızı yemeyecekler en nihayetinde. Zor şartlarda ,beğenerek alınmış olabilir eşyalarımız,özenle döşenmis olabilir evimiz amenna ama bir insan neye kafasını takar,başına birşey gelmesin derse onun başına bir iş geliyor,sakınılan göze çöp misali.
Eşya eşyadır,fazla bir amaç,gereğinden fazla değer yüklememeli

Evde yapmayın o zaman. Yada yaramaz çocuk sevmiyorsanız bu tarz organizasyonlar yapmayın. Millet ne yapsın çocuğuna sakinleştirici mi versin?
Bu ne perhiz bu ne lahana.

Valla gelenler testereyle geliyor herhalde, görmemişle cimriyle isim olmaz. Velhasıl herkes üstüne düşeni yapsa birazda anlayış gosterse sorun olmayacak.

Baby shower
Bebek hoşgeldin partisi
İlk diş partisi
Mevlid
Bence çok gerekli uygulamalar değiller. Yani son zamanlarda tüm doğum yapan arkadaşlarım bunları yapıyor. Ben gitmem.
Bence yapmasanız da olur.
Bu arada sizinle aynı duyguları paylaşıyorum yaramaz çocuklara tahammül edemiyorum

Sızın gıbı ınsanların evıne ne gıderım nede ısterım. Cocugunuzun yaramaz olup olmayacagını ne bılıyosunuz. Insanın ıstemedıgı tuy burnunda bıtermıs dıye bı soz var. Madem boyle dusunuyosunuz yapmayın hıc bısey hem yapıp hem ıstememek ne demek. Dayım bebekte vılla da oturuyo cok zengın bı ınsan kendısı ama annem ne zaman abı sana gelıcez dese ılk dedıgı cocukları getırme oluyodu. Cocuk dedıgıde 14-15 yasında gencler. Sırf bu yuzden hıc bır yere gıtmemıstırız. Ne dugun ne dernek ne bısey.

misafirliğe gitmeyi de misafirin gelmesini de çok severim ancak şu vurdumduymaz anne babalar var ya insanı misafirden soğutuyorlar,
bir keresinde eşim iş yerinden bir arkadaşı ve ailesini eve davet etmiş, çocukları da elindeki arabasını bizim koca lcd televizyonun üstünde gece boyu sürmüş durmuştu
hep beraber tv seyrederken düşünün içimin nasıl yandığını,
hadi ben bir şey diyemiyorum misafir diye
anası babası dururken uyarmak zaten bana düşmez ama anne babada da tuhaf, anlaşılmaz bir rahatlık var!!!
ben bir yere gittiğimde bin kere kalkar kızıma bakarım ki kimseye sıkıntı vermesin diye
çocuğu uyarmak bu kadar mı zor ?
herkes üzerine düşeni yapsa hiç bunlar yaşanmaz ama çocuğumun özgüveni tavan yapsın diyen aileler varken imkansız maalesef...

çocuklarla ilgilenecek bir abla bulabilirseniz onları bir odada oturtup oynatır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…