- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
İyi aksamlar hanımlar.benimki dertten ziyade sizden fikir almak.haftasonu kızımın diş bugdayı var eşimin ailesinde cocuklarla beraber 20 kişi agırlayacagım.bi stres sardı beni ne zaman misafir agırlasam oyle olur.benim sorunum cocuklu daha dogrusu cocukları yaramaz olan kişileri agırlayamıyorum.surekli aklım cocuklarda acaba kirletecekler mi diye.aslında boyle olmak istemiyorum ama elimde degil.eşimin tarafındakilerin cocukları asırı yaramaz herseyi dokunur kurcalarlar ve kimse de onlara bişey demez ben bunu dusundukce nası gececek o gun diye strese girdim.ne yapmalıyım sizce
bellı odaların kapısını kılıtleyın wc mutfak ve salon acık kalsa yeterlı. salonda kırılacak seylerı kaldırın... yemek esnasında onlerıne ortu serın yere koyun tabaklarını o sekılde yesınler , boylelıkle hem her yerı karıstıramazlar hemde ev fazla kırlenmez hemde kazalar yasanmaz..İyi aksamlar hanımlar.benimki dertten ziyade sizden fikir almak.haftasonu kızımın diş bugdayı var eşimin ailesinde cocuklarla beraber 20 kişi agırlayacagım.bi stres sardı beni ne zaman misafir agırlasam oyle olur.benim sorunum cocuklu daha dogrusu cocukları yaramaz olan kişileri agırlayamıyorum.surekli aklım cocuklarda acaba kirletecekler mi diye.aslında boyle olmak istemiyorum ama elimde degil.eşimin tarafındakilerin cocukları asırı yaramaz herseyi dokunur kurcalarlar ve kimse de onlara bişey demez ben bunu dusundukce nası gececek o gun diye strese girdim.ne yapmalıyım sizce
Başkasının evinde oğlum bir şey kırsa ben bir benzerini ona hediye alırım olur mu öyle şey. Hatırası insandan değerli olan evine misafir almasın veya eşyasını kasada saklasın. Söylediğim gibi böyle kasan insanlara gitmiyorum zaten. Oğlumun tablet yada tv zombisi bir hayat yaşamasındansa görüşmeyiz daha iyi. Zaten öyle samimiyet olmaz. Gerçek dostlarım oğlumu kendi oğlu gibi sever. Arkasından kırdı döktü kirletti kafasında olmaz. Zaten kırmak dökmek lafın gelişi yani oğlumda manyak değil kasıtlı bir şeyler kırmıyor. Binde bir olacak bir şey. Koşarken düşer sehpaya çarpar vazo kırar atıyorum. Her zaman olacak şeyler değil.Kirilanib yenisi alinir demissiniz yada soyle diyelim bozulan esyanin yenisi alinir diyorsunuz BELKI EV SAHIBININ YENISINI ALACAK DURUMU YOK yada nebileyim hatirasi olsn esya var o zanan ne olcak.
Halden anlamak en dikkat çekici kelime buydu benim için. Aksine çoğumuz bizde büyüttük biz de baktik, yapsın etsin modunda. Güzel insan olmak lazım işte Rabbim sizin gibi insan çıkarsın karşımıza her daim.Teşekkür ederim.
Aslında halden anlamak bu. Benim kızımda hareketli bir çocuk,bebekken 1 kahveyi,çayı sıcak içmek,keyifle bir lokma yemek hayaldi benim için bu sebeple bebeği olan arkadaşlarıma kıyamıyorum,sıcak bir çay içip,iki lokmayı keyifle yesinler istiyorum. İlk tatilimizde 11 aylıktı kızım,eşimle aynı anda oturup bir lokma yiyemedik,ben yedim azıcık,kalktım eşim oturdu masaya,o kalktı ben oturdum,kızım yürumek istiyordu yada kucakta gezdirilmek,aksi halde ağlayacaktı,insanlar yemek yiyor,kimseye ağlama sesi duymasın rahatsız olmasın diyeydi çabamız. Hiç unutmuyorum 3.gün bir kadin yanaştı yanıma,"lütfen ben kahvaltımı yaptım,verin bana ben kucağımda gezdiririm gözünüzün önünde olurum,siz eşinizle hiç oturamadınız"dedi. İnanın ben o kadını hayatım boyunca unutamam. Oda halden anlıyordu. Oda yaşamıştı belliki. Bana dünyaları verdi sanki o an. Ve cidden çok bunalmıştım o gün. Aldı 10 dakika kızımı oyaladı ve ben o kahvaltıda ilk kez tat aldım,ne yediğimi ne içtiğimi bildim.
Bende şimdi yapıyorum aynı şeyi,karşımdakinin mutlu olduğunu,o an yediğinden ,içtiğinden keyif aldığını biliyorum. Ben atlattım o günleri,minicik bir faydam dokunuyorsa ne mutlu diyorum.
Sağolun.Halden anlamak en dikkat çekici kelime buydu benim için. Aksine çoğumuz bizde büyüttük biz de baktik, yapsın etsin modunda. Güzel insan olmak lazım işte Rabbim sizin gibi insan çıkarsın karşımıza her daim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?