- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Hayır asıl kötülük çocuğa dünya onun etrafında dönüyor duygusu aşılamaktir hanımefendi. Çünkü topluma karistiginda o çocuk herkesin göz bebeği olmayacak.
Herhangi bir x kişisi olduğu acı gerçeği ile bodoslama karşılaşacak :)
Minicik bebe dediginiz bir birey doğduğu andan itibaren.
Hiç de sessiz tipler olmuyorlar.
Insan haklarına saygılı birer birey oluyorlar. Haa bir de canavar olarak görülmüyorlar ki bu çok güzel bir şey. .
çocuk eğitmi ve yaşa göre gelişim düzeyleri hakkindaki yetkinliğiniz ve egitimnz nedir ki böyle ahkam kesmişsinz acaba.
Ben de öğretmenim eğitim fakültesi mezunuyum.Yurt içi ve yurt dişinda eğitim nasil yapilir.Bir çok değsik kaynak okudum ve inceledim.Asla katilmiyorum.Bu öğretmen değil memur kafasi sus çocuğum otur sakın kalkma,sadece dinle ezberle ve yaz oohh ne güzel ben de maaş alayim.Eğitim nerde pardon?Arkadas sinif ogretmeni egitim fakultesi mezunu. Bende ogretmenim egitim fakultesi mezunuyum ve goruslerine aynen katiliyorum.
çocuk eğitmi ve yaşa göre gelişim düzeyleri hakkindaki yetkinliğiniz ve egitimnz nedir ki böyle ahkam kesmişsinz acaba.
Ben de yazmiştim bayan bakarsanz görürsünüz. Öğrencilere de böyle hitap ediyorsaNIZ. Allah yardimcilari olsun.Klasik tahammulsüz yurdum öğretmeni.Çocuk ruh sağlığı üzerine gerekli eğitimi mesleğimden ötürü almıştım bayan.
Sizin eğitiminiz nedir onu öğrenebilir miyiz?
Ben de öğretmenim eğitim fakültesi mezunuyum.Yurt içi ve yurt dişinda eğitim nasil yapilir.Bir çok değsik kaynak okudum ve inceledim.Asla katilmiyorum.Bu öğretmen değil memur kafasi sus çocuğum otur sakın kalkma,sadece dinle ezberle ve yaz oohh ne güzel ben de maaş alayim.Eğitim nerde pardon?
Konuyu saptırmayın. Kimse ezberden veya çocuğu bir yere mıh gibi oturtulması gerektiğinden falan bahsetmedi burada. Arkadaşlar çocukları " eğitmekten", sınırlarını öğretmekten bahsediyor. Ve haklılar. Hangi kitapta bunların aksini okuduysanız o kaynağı gösterin, aydınlanalım.Ben de öğretmenim eğitim fakültesi mezunuyum.Yurt içi ve yurt dişinda eğitim nasil yapilir.Bir çok değsik kaynak okudum ve inceledim.Asla katilmiyorum.Bu öğretmen değil memur kafasi sus çocuğum otur sakın kalkma,sadece dinle ezberle ve yaz oohh ne güzel ben de maaş alayim.Eğitim nerde pardon?
Şimariklik ve merak ayni şey değildir.Sevgili hocalarm lütfen ayirin.Merakli çocuk her şeyi eller ha ayrica bu konu 1.5 yaşindaki çocuktan geldi. Eğtim fakültesinde bilişsel yaklaşimi okumuşsunuzdur heralde meşhur piaget bu yaş çocuğunda olmasi gerekn o dur.Elleme dmek ket vurmaktir
Siz boyle bana tepki veriyosunuz ama bi hayal edin sizin evinize misafir geliyo cocukları herseye dokunuyo(bi kac seyi kırmışlıkları var) temizlik konusundan hic bahsetmiyorum eline verir herseyi içerde gezerler.anneleri de tek kelime etmesin yada en kotu yapma çocugum deyip sussun boyle bi misafirden hangimiz mutlu oluruz ki.kimi anne var cocugu yaramazdır ama o anne elinden geleni yapar ona sozum yok.ayrıca evet benimde cocugum var ilerde oda yaramaz olabilir ben elimden geldigi kadar insanlara rahatsızlık vermemesi için ugrasırım
Şimariklik ve merak ayni şey değildir.Sevgili hocalarm lütfen ayirin.Merakli çocuk her şeyi eller ha ayrica bu konu 1.5 yaşindaki çocuktan geldi. Eğtim fakültesinde bilişsel yaklaşimi okumuşsunuzdur heralde meşhur piaget bu yaş çocuğunda olmasi gerekn o dur.Elleme dmek ket vurmaktir
Konuşma tarzi bu olan bir insanin o dediklerinizi çocuklara nasil öğrettiğini onlarca örnekle gördüm. Çocuklarda merak duygusunu harekete geçirmekle salmak arasindaki farki farketmeniz dileğiyle.Çok hayal kuran ve merak eden nesiller yetiştirmenizi dilerim.Uff siz benim öğretmenliğim hakkında ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz?
Gelip dinlediniz mi gördünüz mü?
Hangi Avrupa ülkesi çocukları salın, başkalarının özeline istedikleri gibi dalsınlar diyor?
Çok bilen hanımefendi.
Ben çocuklarıma şunu öğretiyorum.
Özgürlük çok güzel bir şeydir ancak hepimizin özgürlüğü bir başkasını rahatsız ettiği yerde biter.
Konuşma tarzi bu olan bir insanin o dediklerinizi çocuklara nasil öğrettiğini onlarca örnekle gördüm. Çocuklarda merak duygusunu harekete geçirmekle salmak arasindaki farki farketmeniz dileğiyle.Çok hayal kuran ve merak eden nesiller yetiştirmenizi dilerim.
Ayy inanamiyorum. Bir öğretmendeki mantigin çalişmasina bak. Ah ülkemin zavali çocuklari neyse neyse anlaşilan o ki ben bişeyler anlamişim ama siz hiç anlayamamişsnz yavrucaklara allah yardim etsin.Burasi hamam a dönmeden bitmeli.Merak ediyor diye bir çocuk bir başkasının poposunu dokunabilir mesela izinsiz evet.
Merak etti keşfetmeyi amaçlıyor diye izinsiz ateşe, başkasının mahremine, tehlikeli bir canlının yaşadığı bir deliğe ellesin, dalsın.
Siz çok yanlış anlamışsınız bence olayı.
Merak normal bir duygu, keşfetmek isteyen bir çocuk özgürdür ama o özgürlük bir yerde biter. Onu da az önce belirttim.
Ama anlama konusundaki sıkıntınızı farkettigim icin fazla uzatmaya
Ahh ah bi arkadaşım var o gelince çocukları yatak odasında tüm odalarda çekmecelerde geziniyordu bebeğim var bi de misafir agirlarken onlara engel olamıyordum ama çok imkanım olmasına ve kadının ısrarla davet edip, davet beklemesine rağmen onla gorusmedim .. mecburi bi kere daha geldi toplamda iki kez o kadar. Yani bizimde bebek görmeye geldiler engel olamadim odaları kitledim bende napim başka yolu yok.İyi aksamlar hanımlar.benimki dertten ziyade sizden fikir almak.haftasonu kızımın diş bugdayı var eşimin ailesinde cocuklarla beraber 20 kişi agırlayacagım.bi stres sardı beni ne zaman misafir agırlasam oyle olur.benim sorunum cocuklu daha dogrusu cocukları yaramaz olan kişileri agırlayamıyorum.surekli aklım cocuklarda acaba kirletecekler mi diye.aslında boyle olmak istemiyorum ama elimde degil.eşimin tarafındakilerin cocukları asırı yaramaz herseyi dokunur kurcalarlar ve kimse de onlara bişey demez ben bunu dusundukce nası gececek o gun diye strese girdim.ne yapmalıyım sizce
Siz boyle bana tepki veriyosunuz ama bi hayal edin sizin evinize misafir geliyo cocukları herseye dokunuyo(bi kac seyi kırmışlıkları var) temizlik konusundan hic bahsetmiyorum eline verir herseyi içerde gezerler.anneleri de tek kelime etmesin yada en kotu yapma çocugum deyip sussun boyle bi misafirden hangimiz mutlu oluruz ki.kimi anne var cocugu yaramazdır ama o anne elinden geleni yapar ona sozum yok.ayrıca evet benimde cocugum var ilerde oda yaramaz olabilir ben elimden geldigi kadar insanlara rahatsızlık vermemesi için ugrasırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?