- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Valla ben misafirlige gittiysem kimsenin bişeyine zarar verdrmem benim evimde ne yaparsa yapsn kimseye arkamdan konusturmam aÇocuklarinizi neden etiketliyorsunuz 1.5 yaşindaki çocuk herşeyi ellemezse sorunludur zaten hemen bir pedogog a gitmeniz gerkir. Birakin şu koca kari laflarini onlar herşeyi elleyecek bakacak isiracak ve öğrenecek annler lutfen biraz çocuklanz için kendinizi gelişitirn.
Ayy inanamiyorum. Bir öğretmendeki mantigin çalişmasina bak. Ah ülkemin zavali çocuklari neyse neyse anlaşilan o ki ben bişeyler anlamişim ama siz hiç anlayamamişsnz yavrucaklara allah yardim etsin.Burasi hamam a dönmeden bitmeli.
Siz ne anlatıyorsunuz ben hiç anlamadım. Çocuklara dünyada bazı sınırları olduğu öğretilmeli tabi ki. Bunu bilmek için yüzlerce araştırma yapmaya gerek yok. Kim demiş ki çocuğa "elleme" diye kızın diye? Bunun da eğitiminin bir yolu var elbet.Ayy inanamiyorum. Bir öğretmendeki mantigin çalişmasina bak. Ah ülkemin zavali çocuklari neyse neyse anlaşilan o ki ben bişeyler anlamişim ama siz hiç anlayamamişsnz yavrucaklara allah yardim etsin.Burasi hamam a dönmeden bitmeli.
işte kastettiğim tam olarak bu elalem yüzünden çocuklarmizi etiketliyoruz. Ve bizim çocuklarimiz hiçbirşey üretemiyor. 3 yaşina kadar çocuk herşeye dokunabilmeli ev sahibi evini ona göre ayarlarsa sorun olmaz. Anneler bilinçlenmezse bu bööyle sürüp gidecek malesef.Valla ben misafirlige gittiysem kimsenin bişeyine zarar verdrmem benim evimde ne yaparsa yapsn kimseye arkamdan konusturmam a
Birinin oğretmenliğini sorgulayacak duzeyde misiniz?ikincisi siz cok biliyosunuz ya mantıgın çalışması nasıl bi cumledir acaba?Ayy inanamiyorum. Bir öğretmendeki mantigin çalişmasina bak. Ah ülkemin zavali çocuklari neyse neyse anlaşilan o ki ben bişeyler anlamişim ama siz hiç anlayamamişsnz yavrucaklara allah yardim etsin.Burasi hamam a dönmeden bitmeli.
Konu disi olacak ama fikir vereyim sac spreyi sikip silin oda cikarmazsa yag sokuculer varya onlar cikariyoIyi de sizinki daha bebekmis. Olay zaten burada cocuk degil onu cayira salmis gibi davranan anneler. Kabul edelim cogu anne misafirlikte sohbeti buldu mu goz ucuyla bile bakmiyolar cocuklarina. Misal bize son gelen misafir cocugu mutfak saldalyesine sanat eseri cizmis, deri oldugu icin cikmiyor da mecbur kaplaticaz. Ev sahibi dese cocuguma laf soyledi olacak ee bi'zahmet sorumlusu olarak sen soyle.
Butun herkes sizin cocugunuz için evini duzenleyemez degil mi?kendi evimizde keşfetsin cocuklarımız.4 yıllık pedagojik egitimindebize anlatılan en onemli şey suydu ozgurluk başkasına zarar veriyorsa ozgurluk değildir .o ince çizgiyi atlamayın lutfen.yoksa tabiki çocuk kesfetmeli ama sınırı olmalıişte kastettiğim tam olarak bu elalem yüzünden çocuklarmizi etiketliyoruz. Ve bizim çocuklarimiz hiçbirşey üretemiyor. 3 yaşina kadar çocuk herşeye dokunabilmeli ev sahibi evini ona göre ayarlarsa sorun olmaz. Anneler bilinçlenmezse bu bööyle sürüp gidecek malesef.
gene bir yaramaz çocuk konusu itina ile kaygısız iyi eğitim vermeyen anneye oradan da hangi öğretmenin daha iyi öğretmen olduğuna kadar bağlandı ..
konu sahibesi yapmayın diş buğdayı falan sizde daha şimdiden strese girmişsiniz..
habire de birşeyler çıkarıyorlar can mı dayanır yahu..
Sınır öğretmek ile merakini törpülemek ayni şey değil beni anlayamadğinizi görüyorum.Keşke anlayabilseydinz daha üretken bir neslimiz olurdu.Siz ne anlatıyorsunuz ben hiç anlamadım. Çocuklara dünyada bazı sınırları olduğu öğretilmeli tabi ki. Bunu bilmek için yüzlerce araştırma yapmaya gerek yok. Kim demiş ki çocuğa "elleme" diye kızın diye? Bunun da eğitiminin bir yolu var elbet.
Tamam demek istedgnizi anliyorum sizde haklisiniz ama ben dyemem ki kadina ona gore ayala cocugum yaramaz diye cocuguna sahip cik dese ne dyecegim oturup çaylari dokmesine onu bunu kirmasina goz mu yumayim elalemin evinde nerde nasil davranmasini bilecek kurallarm vardir allaha buyuk konusmak istemiyorum simarik bir cocuk yetistirmek istemiyorumişte kastettiğim tam olarak bu elalem yüzünden çocuklarmizi etiketliyoruz. Ve bizim çocuklarimiz hiçbirşey üretemiyor. 3 yaşina kadar çocuk herşeye dokunabilmeli ev sahibi evini ona göre ayarlarsa sorun olmaz. Anneler bilinçlenmezse bu bööyle sürüp gidecek malesef.
Çocuğun bir eşyayi incelemsi ev sahibinin neyine zarar verir. Ha o kadarina katlanamayan insan çocuklulari davet etmeyecek o zaman.ozgurluk başkasına zarar veriyorsa ozgurluk değildir .o ince çizgiyi atlamayın lutfen
Evet etrafi incelemek kesfetmek isteyen cocuga nasil engel koyabiliriz soruyorum size 1 1.5 2..yasindaki cocuga onu elleme annecigim dedigim de tamam anne deyip koltuga oturup sakin burdan kalkma dedigim de de tamam anne gidene kadar kalkmam mi diyecek..nasil olacak..işte kastettiğim tam olarak bu elalem yüzünden çocuklarmizi etiketliyoruz. Ve bizim çocuklarimiz hiçbirşey üretemiyor. 3 yaşina kadar çocuk herşeye dokunabilmeli ev sahibi evini ona göre ayarlarsa sorun olmaz. Anneler bilinçlenmezse bu bööyle sürüp gidecek malesef.
İnsanlar sınır öğretmekten bahsetmiş, siz saldırmışsınız yalnız. Enteresan............... Beni tanımadan da yargılarınız çok hoşmuş.Sınır öğretmek ile merakini törpülemek ayni şey değil beni anlayamadğinizi görüyorum.Keşke anlayabilseydinz daha üretken bir neslimiz olurdu.
İncelemesi farklıdır alıp kırması farklı şeyler yoksa çocuk alır bakar bırakır buraya kadar normal fakat alıp kırmasından bahsediyoruzÇocuğun bir eşyayi incelemsi ev sahibinin neyine zarar verir. Ha o kadarina katlanamayan insan çocuklulari davet etmeyecek o zaman.
Aynen öyle. Ben mesela davet etmiyorum. Kimsenin çocuğunun nazını kaprisi çekemem, çekmem. Kendi evlerini keşfetsinler lütfen.Çocuğun bir eşyayi incelemsi ev sahibinin neyine zarar verir. Ha o kadarina katlanamayan insan çocuklulari davet etmeyecek o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?