Yaramaz cocukları olan misafire hayırrr

Valla ben misafirlige gittiysem kimsenin bişeyine zarar verdrmem benim evimde ne yaparsa yapsn kimseye arkamdan konusturmam a

Ben öğretmenlik mezunuyum sayısız çocuk gordum.lutfen karıstırmayalım yaramaz çocuk ayrı kesfetmeyi isteyen çocuk ayrıdır!!sırf çocuk kesfedecek diye herşeyi kurcalasın istedigini yapsın şımarık olsun neymiş ozguveni olacak.siz öyle dusunuyosunuz ya kandırmayalım kendimizi okulda yaramaz olan çocukları bırak kendini ifade etmeyi iki cümleyi bir araya getiremeyen pısırıklar oluyokar.kac okulda çalıştım yaramaz olup calıskan olan ozguveni yerinde parmak kaldıran çocuk görmedim.demekki bu iş yaramazlık yapmakla çocuğu saldım çayıra yapmakla olmuyomus değiştirin bu zihniyeti.eskiden çocuklara aşırı baskı yapılırdı diye çocuklar ozguveni eksik olurdu simdi ise çocuk ailede kendini dünyanın merkezi olarak goruyo sosyal cevreye girdiginde herkesin aynı şeyi yapmasını bekliyo tabi sonuç hüsran!!!ayrıca yukarda yok esya gösterme meraklısı falan yazan arkadaşlar olmuş bunlar bana çok komik geliyor.ben kızımla güzel Bi gün geçirmek istiyorum.davet ettgim insanların içinde sorunlu olan anneler var ama içinde sevdiğim insanlarda var.beni kotu olarak gostermis cogu arkadaş ama keşke empati yapıp benim baktıgım yerden bakabilseydiler.

gene bir yaramaz çocuk konusu itina ile kaygısız iyi eğitim vermeyen anneye oradan da hangi öğretmenin daha iyi öğretmen olduğuna kadar bağlandı ..

konu sahibesi yapmayın diş buğdayı falan sizde daha şimdiden strese girmişsiniz..
habire de birşeyler çıkarıyorlar can mı dayanır yahu..

Sizin mantığa çok ters elbette.
Yadirgamaniz normal.
Ben çocukları bir birey olarak görür.
Ağaç yaşken eğilir derim.
Misafir evinde keşif diye başkasının çekmecesini izinsiz açarak kafasına bulduğu tangayı geçiren çocuk için "ayyy ne tatlı keşifler yapıyor böyle hahahah" diyemem.
Siz diyebilirsiniz. Devam edin. Saygılar.

Siz ne anlatıyorsunuz ben hiç anlamadım. Çocuklara dünyada bazı sınırları olduğu öğretilmeli tabi ki. Bunu bilmek için yüzlerce araştırma yapmaya gerek yok. Kim demiş ki çocuğa "elleme" diye kızın diye? Bunun da eğitiminin bir yolu var elbet.

Valla ben misafirlige gittiysem kimsenin bişeyine zarar verdrmem benim evimde ne yaparsa yapsn kimseye arkamdan konusturmam a
işte kastettiğim tam olarak bu elalem yüzünden çocuklarmizi etiketliyoruz. Ve bizim çocuklarimiz hiçbirşey üretemiyor. 3 yaşina kadar çocuk herşeye dokunabilmeli ev sahibi evini ona göre ayarlarsa sorun olmaz. Anneler bilinçlenmezse bu bööyle sürüp gidecek malesef.

Birinin oğretmenliğini sorgulayacak duzeyde misiniz?ikincisi siz cok biliyosunuz ya mantıgın çalışması nasıl bi cumledir acaba?

Diğer odaların kapısını kilitleyin.
Bi mutfak ve salon kalsın.
Ortalıktaki biblo dantel kırılcak ıvır zıvırı kaldırın.
Salon, mutfak illa ki kirlenecek birşey dökülürse sonradan lekeleri sirkeyle silin. Bulaşıklar da makineye. Hop bitti.

Konu disi olacak ama fikir vereyim sac spreyi sikip silin oda cikarmazsa yag sokuculer varya onlar cikariyo

Butun herkes sizin cocugunuz için evini duzenleyemez degil mi?kendi evimizde keşfetsin cocuklarımız.4 yıllık pedagojik egitimindebize anlatılan en onemli şey suydu ozgurluk başkasına zarar veriyorsa ozgurluk değildir .o ince çizgiyi atlamayın lutfen.yoksa tabiki çocuk kesfetmeli ama sınırı olmalı

O zaman tarafını seç, ne bu ortadan yorumluyorsun. İki erkek anası olarak dök eteğindeki taşları.

Sınır öğretmek ile merakini törpülemek ayni şey değil beni anlayamadğinizi görüyorum.Keşke anlayabilseydinz daha üretken bir neslimiz olurdu.

Daha geçtiğimiz cumartesi evimde yemekli tam 22 kişi ağırladım. Hepsinin çocuğu vardı. O kadar görgülü, kibar insanlar ki iki aile dışında çocuklarını annelerine vs bırakıp gelmişler (ki biz asla öyle bir şey istemedik, sözünü dahi açmadık). Çocukları gelseydi de başımızın üstünde yerleri vardı tabi. Getiren o iki ailenin çocukları da oturma odasında oturup TV karşısında gidene kadar sessizce, sıkıntı çıkarmadan resim yaptılar.

Bunun yanında; henüz 1 aylık evliyken evime hayırlı olsuna gelen eşimin kuzenleri çocuklarını bir yere bırakamadıklarını söyleyip yanlarında getirdiler. Tabi biz gene böyle bi istekte bulunmadık, kendileri geldiklerinde böyle söylediler sadece. Gene aynı düzende çocuklar oturma odasında takılıp, biz büyükler salonda sohbet ederken, 3-4 yaşında olan çocuk halımın ortasına koccaman kahverengi renkte kustu :) Halımı yıkamaya verdim ama rengi açıldı tabi. Ne yaptık? Nazar dedik, güldük geçtik..

Demem o ki; kusan çocuk bunda ne kadar suçsuzsa, onunla ilgilenmeyen annesi o kadar kabahatli. Diğer taraftan da kibarlıktan rahatsızlık vermeyelim diye çocuklarını bi yerlere bırakacak kadar ince düşünceli insanlar da var.

Tamamen alınan aile, çevre görgüsü, eğitimiyle alakalı bir şey. Annemin biz çok küçükken bizi misafirliğe götürmediğini ya da hiç gitmediğini hatırlarım. Tercih meselesi tabi. Bu anlayışı da henüz bu kibarlığa ulaşamamış insanlara anlatabilmeniz zaten imkansız, zorlamayın,

Etrafınızda yaşça büyük çocuklar varsa, çocukların başına verebilirsiniz. Bir de bu diş buğdayı yaa, illa ki çocuk gelecek. Ya da çevremde bu tarz etkinlikleri insanlar ev yerine dışarıda yapıyorlar. İmkanınız varsa siz de öyle yapın. Yoksa da çok kafanıza takacaksanız o günü hiç yapmayın o kadar.

Tamam demek istedgnizi anliyorum sizde haklisiniz ama ben dyemem ki kadina ona gore ayala cocugum yaramaz diye cocuguna sahip cik dese ne dyecegim oturup çaylari dokmesine onu bunu kirmasina goz mu yumayim elalemin evinde nerde nasil davranmasini bilecek kurallarm vardir allaha buyuk konusmak istemiyorum simarik bir cocuk yetistirmek istemiyorum

Evet etrafi incelemek kesfetmek isteyen cocuga nasil engel koyabiliriz soruyorum size 1 1.5 2..yasindaki cocuga onu elleme annecigim dedigim de tamam anne deyip koltuga oturup sakin burdan kalkma dedigim de de tamam anne gidene kadar kalkmam mi diyecek..nasil olacak..

Sınır öğretmek ile merakini törpülemek ayni şey değil beni anlayamadğinizi görüyorum.Keşke anlayabilseydinz daha üretken bir neslimiz olurdu.
İnsanlar sınır öğretmekten bahsetmiş, siz saldırmışsınız yalnız. Enteresan............... Beni tanımadan da yargılarınız çok hoşmuş.

Çocuğun bir eşyayi incelemsi ev sahibinin neyine zarar verir. Ha o kadarina katlanamayan insan çocuklulari davet etmeyecek o zaman.
İncelemesi farklıdır alıp kırması farklı şeyler yoksa çocuk alır bakar bırakır buraya kadar normal fakat alıp kırmasından bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…