- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 40
- Konu Sahibi bilgisahibi
-
onun kilosu nasıl?:)Amacı beni ezmek değil ki. Her konuda iyiliğimi ister, kilo konusu problem değil ama takintılıyım işte. onun kilosu da benim için önemli değil. Hem onun bana yaptıklarını ben ona yapsam, kim bu ilişkiyi ayakta tutup 5 yıl sabredecek ?? sorayim ben size
Aslında kilo konusunu 3-5 kere açti ama yinede garip geldiKilon yok ki bence. Sürekli bunu soylemesi itici. Sende ona evlenene kadar karin kasi yap de bak bakalım tepkisi nolcak
Net olarak kaç bilmiyorum ama boyuna gore iyi, normal. o kendine fazla kilo var diye görüyor mu bilmem ama benim hoşuma gidiyor fiziği ve hatta bir kaç kilo alsa da sorun olmazonun kilosu nasıl?:)
İlk öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, gözünüz aydınCanım demekki eşin bu konuda hassas. Kilolu sevgili istemiyor. Bu gayet normal.
Ya ben bununla mücadele ederim diceksin, kiloma dikkat ederim.
Ya da beni böyle seveni bulurum diceksin yoluna devam edeceksin...
Valla gözümde canlandırdımKulaklarından tutup başını sağa sola sallayarak, kulağına "kiloma bile karışıp beni metalaştıramazsın arslanım!!" diyerek fısıldamanızı öneririm.
Arkadaşlar nereden Baksan evlenmeme 5 yıl var. o da Allah nasip ederse. ve sevgilim şimdiden kilo alma diye uyarılara başladı. sizce bu normal mi?? 1.60 boyum var, 51 kilodayım. Valla kilo meselesi açılınca deliriyorum. Bu konuları açması için erken ve henüz şişman olduğumu düşünmüyorum. tamam yanı bir az zayiflasam iyi olur ama ne bileyim. Bu durum ne gibi sorunlar açar?? Ne yapmalıyım?? birbirimizi çook seviyoruz
Öyle eşlere can fedaSende ona de ki bir zahmet sende kilo alma de. Ve saçlarında sakın dökülmesin de. Ben zaten kilo almayı düşünmüyorum ama bunu sen istediğin için değil kendi sağlığım için istiyorum de. Adama bak be. Uyuz oluyorum böyle tiplere. Allah korusun bunun hastalığı var sağlığı var gebeliği var o zaman ne yapacak? Benim arkadaşımın şeker hastalığı çıktı kız kilo aldı epey ama eşi hiç yüzüne bile vurmuyor sağolsun.
He valla çok müsaitim hic bu kadar müsait olmamistimBence kilon çok iyi... Benimde boyum 1.60 ve 55 kiloyum. Eğer benim gibi kilo almaya müsait biriysen dikkat etmen yeterli :)
Öyle eşlere can fedaValla yazınız beni gaza getirdi, bismillah hadi bakalım yapacağım artık bir şeyler tabi konu tekrar açılırsa
He valla çok müsaitim hic bu kadar müsait olmamistimdikkat ediyorum zaten, birde evlenince kilo almaktansa zayiflarim diye düşünüyorum. koşuşturma, telaş bilmem ne ama tabi ileriki yıllarda ne olur bilinmez sağolun
Allahım şükürler olsun beni kirmamak için elinden geleni yaparYa şu adamlara cevap vermeyi öğrenin lütfen çok reca ediyorumsevdiğiniz için kıyamıyorsunuz ama onları kıyıyor bak. Onlar ince düşünemiyor ki kırılacağını düşünmüyor. Sende ona ver cevabını bakalım ne yapacak
Sağolun, valla hamilelik için kilo tasırım. inşallah doğumdan sonra vermeye çalışacağım. Kalıcı kilo yoktur herhalde, inşallahKilo alsan bile hamilelikten dolayı alıcan yani bir Zahmet laf etmesin :) çok biliyorsa kendi taşısın çocuğurica ederim bende de aynı sorun var yazmak istedim :))
Aynen öyle, size katılıyorum, sağolun. Valla seviyor diye kendimi salmam, seviyor diye istediklerini yapmaya çalışırımCanım adam hakkı benim elimde söylüyordu hamilelikte aldım ama sonrasında diyetle verdim.beni seviyor diye kiloma dikkat etmemezlik yapamam neticede erkeği evine ve kendine bağlamanın en önemli maddesidir vücut hatları.
Canim bence sen Kuğu gibisin.Arkadaşlar nereden Baksan evlenmeme 5 yıl var. o da Allah nasip ederse. ve sevgilim şimdiden kilo alma diye uyarılara başladı. sizce bu normal mi?? 1.60 boyum var, 51 kilodayım. Valla kilo meselesi açılınca deliriyorum. Bu konuları açması için erken ve henüz şişman olduğumu düşünmüyorum. tamam yanı bir az zayiflasam iyi olur ama ne bileyim. Bu durum ne gibi sorunlar açar?? Ne yapmalıyım?? birbirimizi çook seviyoruz
Sağolun. ama ben ekmek, şeker yani beyazlardan kaçıp, spor yaparsak gitmiyor denilen kiloların kalacağını sanmıyorum. inşallah sağlıkla istediğimiz kiloya ulaşırız hep beraberBende eskiden cok zayiftim 15 haftalk hmileyken 48 kiloydum.Emzirmeyi biraktim kilo aldim 55e yaklastim gitmiyo kilolar.Kiloya takinca boyle oluyo.Sizde takmayin hic insan daha cok aliyo yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?