Yardıımm!! Sevgilim şimdiden kilo alma diyor. Ne yapmalıyım??

onun kilosu nasıl?:)

Kilon yok ki bence. Sürekli bunu soylemesi itici. Sende ona evlenene kadar karin kasi yap de bak bakalım tepkisi nolcak
Aslında kilo konusunu 3-5 kere açti ama yinede garip geldi O zaten kas falan yapmak ister ama ben yapsın istemiyorum göbeğide pek yok, hiç denilecek kadar

Canım demekki eşin bu konuda hassas. Kilolu sevgili istemiyor. Bu gayet normal.
Ya ben bununla mücadele ederim diceksin, kiloma dikkat ederim.
Ya da beni böyle seveni bulurum diceksin yoluna devam edeceksin...

Canım demekki eşin bu konuda hassas. Kilolu sevgili istemiyor. Bu gayet normal.
Ya ben bununla mücadele ederim diceksin, kiloma dikkat ederim.
Ya da beni böyle seveni bulurum diceksin yoluna devam edeceksin...
İlk öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, gözünüz aydın . Ben ona hak verdigimi söyledim, kim ister ki bakımsız ve kilolu bir eş. Ama benim tek sorunum neden bu kadar zaman varken bu konu açıldı anlam veremiyorum. Allah'ın izniyle bende kilo almak istemem inşallah kilomu sabit tutacağım

Beyfendinin kulaklarından tutup başını sağa sola sallayarak, kulağına "kiloma bile karışıp beni metalaştıramazsın arslanım!!" diyerek fısıldamanızı öneririm.

Kulaklarından tutup başını sağa sola sallayarak, kulağına "kiloma bile karışıp beni metalaştıramazsın arslanım!!" diyerek fısıldamanızı öneririm.
Valla gözümde canlandırdım ama bana göre değil. hem sevgiliyiz, hem şehirler farklı bu bana göre değil. ama kesin işe yarar

Sende ona de ki bir zahmet sende kilo alma de. Ve saçlarında sakın dökülmesin de. Ben zaten kilo almayı düşünmüyorum ama bunu sen istediğin için değil kendi sağlığım için istiyorum de. Adama bak be. Uyuz oluyorum böyle tiplere. Allah korusun bunun hastalığı var sağlığı var gebeliği var o zaman ne yapacak? Benim arkadaşımın şeker hastalığı çıktı kız kilo aldı epey ama eşi hiç yüzüne bile vurmuyor sağolsun.

Bence kilon çok iyi... Benimde boyum 1.60 ve 55 kiloyum. Eğer benim gibi kilo almaya müsait biriysen dikkat etmen yeterli :)

Öyle eşlere can feda Valla yazınız beni gaza getirdi, bismillah hadi bakalım yapacağım artık bir şeyler tabi konu tekrar açılırsa

Bence kilon çok iyi... Benimde boyum 1.60 ve 55 kiloyum. Eğer benim gibi kilo almaya müsait biriysen dikkat etmen yeterli :)
He valla çok müsaitim hic bu kadar müsait olmamistim dikkat ediyorum zaten, birde evlenince kilo almaktansa zayiflarim diye düşünüyorum. koşuşturma, telaş bilmem ne ama tabi ileriki yıllarda ne olur bilinmez sağolun

Öyle eşlere can feda Valla yazınız beni gaza getirdi, bismillah hadi bakalım yapacağım artık bir şeyler tabi konu tekrar açılırsa

Ya şu adamlara cevap vermeyi öğrenin lütfen çok reca ediyorum sevdiğiniz için kıyamıyorsunuz ama onları kıyıyor bak. Onlar ince düşünemiyor ki kırılacağını düşünmüyor. Sende ona ver cevabını bakalım ne yapacak

Kilo alsan bile hamilelikten dolayı alıcan yani bir Zahmet laf etmesin :) çok biliyorsa kendi taşısın çocuğu rica ederim bende de aynı sorun var yazmak istedim :))

Canım adam hakkı benim elimde söylüyordu hamilelikte aldım ama sonrasında diyetle verdim.beni seviyor diye kiloma dikkat etmemezlik yapamam neticede erkeği evine ve kendine bağlamanın en önemli maddesidir vücut hatları.

Allahım şükürler olsun beni kirmamak için elinden geleni yapar çok nadir kırsal bile, gönlümü almasını bilir . İnşallah bir sorun oluşmaz, düşünmeden konuşan erkekleri de itici buluyorum

Kilo alsan bile hamilelikten dolayı alıcan yani bir Zahmet laf etmesin :) çok biliyorsa kendi taşısın çocuğu rica ederim bende de aynı sorun var yazmak istedim :))
Sağolun, valla hamilelik için kilo tasırım. inşallah doğumdan sonra vermeye çalışacağım. Kalıcı kilo yoktur herhalde, inşallah

Aynen öyle, size katılıyorum, sağolun. Valla seviyor diye kendimi salmam, seviyor diye istediklerini yapmaya çalışırım seviyorum yaa

Bende eskiden cok zayiftim 15 haftalk hmileyken 48 kiloydum.Emzirmeyi biraktim kilo aldim 55e yaklastim gitmiyo kilolar.Kiloya takinca boyle oluyo.Sizde takmayin hic insan daha cok aliyo yoksa.

Canim bence sen Kuğu gibisin.
Erkek arkadaşın sana uyum saglamaya calissin bence.

Bende eskiden cok zayiftim 15 haftalk hmileyken 48 kiloydum.Emzirmeyi biraktim kilo aldim 55e yaklastim gitmiyo kilolar.Kiloya takinca boyle oluyo.Sizde takmayin hic insan daha cok aliyo yoksa.
Sağolun. ama ben ekmek, şeker yani beyazlardan kaçıp, spor yaparsak gitmiyor denilen kiloların kalacağını sanmıyorum. inşallah sağlıkla istediğimiz kiloya ulaşırız hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…