Yardıımm!! Sevgilim şimdiden kilo alma diyor. Ne yapmalıyım??

Sağol abla, Allah razı olsun ama cidden yaşıma uygun davranamiyorum. Yani bu yaşıma kadar çocukça bir şey yaptığımı bilmem. Herkes olgun davrandığımı söyler, bende öyle düşünüyorum. Allah bilir zaten daha uzun zaman var. Hakkımızda hayırlısı

sen kendini öyle seviyosan sorun etme kim ne demiş diye :) ilerde zaten rahatsız olduğun bi kilo problemin olursa kendin için önlem alırsın :) hem madem çok zayıf istiyor bi ağaç dalınla sevgili olabilir bence :)

Son düzenleme:
Sağolun. ama ben ekmek, şeker yani beyazlardan kaçıp, spor yaparsak gitmiyor denilen kiloların kalacağını sanmıyorum. inşallah sağlıkla istediğimiz kiloya ulaşırız hep beraber
Dogru diyorsunuz iste ben sikintidan yemek yiyorum :) suanlik kilom cok kotu degil belki ama bogazimi tutmazsam sonum iyi degil :))

Şu anda fazla kilom olmadığı için ağaç dalı gibi sevgili istemiyor . ban zaten 1 kilo alsam rahatsız olurum, inşallah kilo almam, alirsam veririm.

Canım türk erkekleri genelde türk kadınlarının üst beden küçük alt bedeni büyük olduğu için şikayet eder. Sanırım sevgilin senin vücuttaki potansiyeli görmüş o yüzden evlenince almazsin di mi diyor. Şu anki kilon gayet iyi bence. Ayrıca erkekler genelde kilo vermek için değil kas yapmak için spor yaparlar bırak yapsın fena mi olur şöyle six pack bi sevgilin olsa

Benim vücudumdaki potansiyeli 3 yıl önce gördü 3 yıl nerede şimdi nerede. o zamana göre şimdi daha iyiyim. Kilolu sevmiyor bunu anladım

Ben bir kilo bile alsam hayıflanmaya başlarım öirkin oldum diye Erkek arkadaşım da kiloyu hiç beğenmiyor bazen belli ediyor, ağzından kaçırıyor ama hiç bana kilo alma, ver demez Ben çok kilo aldıımm diyorum Neyse ya 60 ı geçme o zaman çok olur da şimdidilik sorun değil ki iyisin falan diyor beğenmiyorsa söylüyor açık sözlü demek ki seninki sorun etme bence Uyarıyor :))

o
o sevgiliyide kocayıda cöpe at ask böyle bisey degil kiloluda olsan xayıfta olsan gözün görmez gecsin bunları yani bi an önce ayrıl yazık zamanına

bak sana kendimden örnek veriyim esimle cıkarken esim sigaradan resmen 48 kilo falandı düsün 180 boyunda bi erkek ne kadar cirkin durur ama yok benim gözüm kör ananem dügünümde esimi damatlıgın ceketini yelegini cıkarınca görünce amann demiss bu ne böyle cocuk gibi geberik gibi diye ama benim gözüm kör düsünün taksimde geziyorum ben resmen esim haric herkezi fulu görüyodum o kadar kördüm yani asık olunca pek gözün görmüyo insan

Bende 1.70 55 kgyim ve ayni boy kilo ve boyda olanlardan daha ince gorunuyorum erkek arkadasimda bana kilo alma kilo ver deyip duruyor ama onemsemiyorum guluyorum kendine bak sen diyorum bence memleket meselesi haline getirmeye gerek yok sencne kadar umursarsan oda ciddi olmaya baslar

Cidden sıkıldım, burada beni anlayan 1-2 kişi var. Ben, beni ya da kilomu beğenmiyor demedim. Sadece ileri zamanlarda, aşırı kilo alma demek istedi. Ben bu isteğini gayet normal görüyorum. Abla ama gerçekten kimseye anlatamıyorum. Herkes istediği yerden anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…