- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi bilgisahibi
-
Beni çok mutlu ettiniz, Allah razı olsun sağolunCanim bence sen Kuğu gibisin.
Erkek arkadaşın sana uyum saglamaya calissin bence.
ilk öyle dedim zatençok iticiymiş sanane de
evlenince de karışmamalı bence aslında bana göre önemli olan ne sebeple söylediği senin için mi söylüyor yoksa kendisi için mi kendisi içinse çok itici senin içinse iyi bi şeyilk öyle dedim zatenşaşırdı ilk defa bu şekil bir tepki vermiştim. Evlenince karissin bir şey demem ama şimdi neden açıyor konuyu
Zaten şu anki kiloma bir şey demiyorum. Ama evlenince kilo alsam bir şey dese anlarım, haklı sonuçtaBen de aynı boyda 45-46 arası gidip geliyorum, 51den düştüm ben de kilo al kilo al diye tutturuyor, hepsi ayrı bir dünya:) sen kendini nasıl hissediyorsan öyle ol. Ben bu kiloda mutluyum o yüzden sorunum yok. Sen kilondan memnunsan kendini beğeniyorsan başkasına ne laf düşer. Ayrıca daha reşit bile değilmişsin, daha şimdiden böyle kilona falan laf eden insan ileride olurda evlenirseniz ne yapar. Hiç kimsenin garantisi yok benim annem evlendiginde 45 kiloymuş, 3 doğumdan sonra 70le kalmış gidiyorda öyle. İnsana iyi gününde kötü gününde yanında olacak birisi lazım.. Bırakın böyle erkekleri daha yaşın kaç seni sen olduğun için seven birini sev sen de:)
Bu kafadaki adamla nasıl bir evlilik olacak acaba
Evlilik hayatından bahsettiği için haklı benceBu kafadaki adamla nasıl bir evlilik olacak acaba
Bence her ikisi çünkü kendi kilosunada dikkat eder. Hatta ben ona zayıflama dediğim halde dikkat ederevlenince de karışmamalı bence aslında bana göre önemli olan ne sebeple söylediği senin için mi söylüyor yoksa kendisi için mi kendisi içinse çok itici senin içinse iyi bi şey
Evlilik hayatından bahsettiği için haklı benceyanı sonuçta benim isteklerim gibi onunkilerde önemli. Sadece benim aklımı kurcalayan neden bu kadar erken konu açıldı. birden doğum yapanlar salıyorlar kendilerini sen ne yaparsın dedi. ilk defa doğum konusu bu şekilde açıldı
takılma bence itici lafımı geri alıyorm çocuk kendine de dikkat ediyor senin de öyle olmanı istiyor bazı insanlar öyle bakımlıdır mesela isterki sevgilisi de bakımlı şıkır şıkır olsun takma benceBence her ikisi çünkü kendi kilosunada dikkat eder. Hatta ben ona zayıflama dediğim halde dikkat ederbenimde öyle yapmam gerek bunun bilincindeyim. sonuçta kimse kilolu olmak istemez
Haklısınız ama bence bencil olmayıp onlarda hak vermek gerek. Sonuçta biz onların kilolarına bir şey demeyiz, ama onların çoğunun doğasında var. Bir de onların yönünden bakmak gerek diye dusunuyorum. Sonuçta beraber olacağım kişi o, beni sevecek kişi o. Bu durumlar göz ardı edilmemeli diye dusunuyorum. Yorumunu için teşekkür ederimHer şey bitti bunlar mı kaldı. Ne saçma şeylere takılmış. Yeni bir can getiriyorsun dünyaya. Başlarım vücuda da salmaya da kiloya da. Yaşı 20den fazla değil kendisinin eminim.
Sağolun, çok teşekkür ederimtakılma bence itici lafımı geri alıyorm çocuk kendine de dikkat ediyor senin de öyle olmanı istiyor bazı insanlar öyle bakımlıdır mesela isterki sevgilisi de bakımlı şıkır şıkır olsun takma bence
Sağolun, valla hamilelik için kilo tasırım. inşallah doğumdan sonra vermeye çalışacağım. Kalıcı kilo yoktur herhalde, inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?