- 20 Eylül 2012
- 21.766
- 87.834
- 798
- Konu Sahibi bilgisahibi
-
Süt arttırıcı çaylar, gıdalar, damlalar artık ne varsa, Allah ne verdiyse içerim yerimBencede yoktur yeter ki idaremize sahip çıkalım süt olsun diye yersek yandık
Allah için uzmeyin kendinizi, ne olur kusura bakmayın165 75 kiloyum aglıyorum suanda
Önceki yazilarimi olursanız anlarsınız. Ben birkaç kilo alabilir dedimBence de alma.
Giyilen hiçbir şey yakışmıyor.
Aynı şekilde sevgilin göbeği salsa gıdısı çıksa her yeri yağ kaplasa sen hala beğenir miydin?
Ben tiksinirdim.
Kader kısmet1.70 50 kiloyum bende. benm eşimde sürekli kilo almamı ister. her halimle sevdigini ve seveceğini söyler. Bence sevgilin seni kilolu haliyle beğenmezse yanlış buradadır. çünkü bunun hamileliği var hamilelik sonrası kilolar var allah korusun hastalık durumunda bile kilo alabilirsin. seven insan her halinle sever ayrıca.
Ne yaşarız bilmiyorum ama öyle bir şey yapacağını sanmiyorum. Beni yıllar boyunca sevdi, istedi. o zamanlar daha kiloluydumKilonuz yok, boyunuza göre normal. Erkek arkadaşınıza gelince de, kimi erkek zayıf sever kimisi şişman kimi balık ete bayılır bu tercih meselesi. Ama hayatta her şey insan için hamileliği var, depresyonu var, ilaç kullanıp şişmesi var ya da canınız istedi yediniz iştanınız açıldı vs vs. Bu gibi durumlarda sizi üzecek, aldatacak, başka zayıf kadınlara bakacak biri mi sevgiliniz ? Kadınlar hiçbir zaman 19-20 yaşındaki gibi olmuyor çünkü.
Kızmak değil benimkisi, dikkat ederim almamaya. Bana hep der zaten, ben sana karisiyorum, sende bana karış diyeO zaman almamak için dikkat et.Valla bende sevgilimin kilosuna karışırım oda beğenmezse karışır aldın verdin filan diye bende kızmam açıkcası.
Nereden Baksan evlenmeye 5 sene var, şimdi baslamasam, kilomu korusam olur. Zaten yaşım genç boyunda uzarsa tamamdır inşallahValla gerçekten kilo almamak lazım
Ben alt tarafımı inceltmeye çalışıyorum fazlalığım var
Sen de başlasan iyi olur bence
HahahaaKusura bakmayın ama kendini şu erkeklerin isteğine göre şekillendiren kadınlara ayar oluyorum.Kilo al,zayıfla,saçını boyat,makyaj yap..Oldu paşam.Acaba kendisi senin istediğin vücut ölçülerine sahip mi ? Şimdi sen zayıflamaya çalışsan çok özgüvensiz duracaksın.Sürekli seni yönlendirecek.Eleştirmeye yüz bulacak.Fazlalıgın olduğunu düşünüyorsan zayıfla.O istediği için değil.Ben halimden memnunum de geç. Bu tipler eleştiride kaldıramaz.Şakayla karışık ''hayaller baklava hayatlar şekerpare'' de bakalım nasıl yıkılıyor özgüveni
Allah razı olsun, çok sağolun. dikkat edeceğimFazla bir kilonuz yok demekki sevgiliniz kilolu olmanizi istemiyor ve bastan uyariyor.
Sizde dikkat edersiniz her zaman kilonuza, yediklerinize, mutluluklar.
İşte, okuyuculara bunu anlatamıyorum, herkes farklı anlıyor. kırıcı davranmaz ki banakilolusun dememis, kilo alma demis.. dikte ederek, emirvari ve kirici sekilde soylemediyse, bi problem goremedim..
Vücudunuz orantılı olmalıSenmi az kilo vermn gerek??
Ben 1.57 boyla 52 kiloyum.
53 kilo oluyum diye ugrasiyorum.
Korktum simdi.
Kendine bakıyorSeni gram gram tartacagina kendine baksın o. Boyu kilosu kaçmış beyefendinin?
Ya Rabbim, kiloma bir şey demiyorum. evlenince kendini salıp obez olma diyor. Daha nasıl anlatayım arkadaş, kimse anlamıyorBu kiloda takinti yapan adam, esinin hamilelikten sonra ki kilolara ne kadar takar acaba???
Hic sevmem bu tür erkekleri.
Süt arttırıcı çaylar, gıdalar, damlalar artık ne varsa, Allah ne verdiyse içerim yerimtabi abartmadan emzirme döneminde yemekten kısaca değilim, kimse kusura bakmasin
Herkes haklı, ne diyeyimBoy kilo oranına göre bırakın almamayı kilo vermeniz gerekiyor ideal ölçülere kavuşabilmek için..sağlığınız için..ha herkes ideal kiloda olmak zorunda mı ? Hayır tabiki..ama sağlığınız için kilo fazlanız olmamalı 5 kilo bile çok fark edşyor ve yaş ilerledikçe fıtık,omurga problemleri,kolestrol vs olarak dönüyor..
İsterse 15 kilo fazlanız olsun erkek arkadaşınızın size böyle birşey söylemeye hakkı yok.çünkü bu psikolojik bir baskıdır.kilo vereceğiniz varsa da veremezsiniz..hertürlü yanınızda olmalı ve beğenmeli ne demek evlenince kilo alma...alsam nolcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?