Yardıımm!! Sevgilim şimdiden kilo alma diyor. Ne yapmalıyım??

Fazla bir kilonuz yok demekki sevgiliniz kilolu olmanizi istemiyor ve bastan uyariyor.
Sizde dikkat edersiniz her zaman kilonuza, yediklerinize, mutluluklar.

Kusura bakmayın ama kendini şu erkeklerin isteğine göre şekillendiren kadınlara ayar oluyorum.Kilo al,zayıfla,saçını boyat,makyaj yap..Oldu paşam.Acaba kendisi senin istediğin vücut ölçülerine sahip mi ? Şimdi sen zayıflamaya çalışsan çok özgüvensiz duracaksın.Sürekli seni yönlendirecek.Eleştirmeye yüz bulacak.Fazlalıgın olduğunu düşünüyorsan zayıfla.O istediği için değil.Ben halimden memnunum de geç. Bu tipler eleştiride kaldıramaz.Şakayla karışık ''hayaller baklava hayatlar şekerpare'' de bakalım nasıl yıkılıyor özgüveni

Bencede yoktur yeter ki idaremize sahip çıkalım süt olsun diye yersek yandık
Süt arttırıcı çaylar, gıdalar, damlalar artık ne varsa, Allah ne verdiyse içerim yerim tabi abartmadan emzirme döneminde yemekten kısaca değilim, kimse kusura bakmasin

Bence de alma.
Giyilen hiçbir şey yakışmıyor.
Aynı şekilde sevgilin göbeği salsa gıdısı çıksa her yeri yağ kaplasa sen hala beğenir miydin?
Ben tiksinirdim.
Önceki yazilarimi olursanız anlarsınız. Ben birkaç kilo alabilir dedim tabi ki kimse kilolu istemez ve kilolu olmak istemez

Kader kısmet

kilolusun dememis, kilo alma demis.. dikte ederek, emirvari ve kirici sekilde soylemediyse, bi problem goremedim..

Ne yaşarız bilmiyorum ama öyle bir şey yapacağını sanmiyorum. Beni yıllar boyunca sevdi, istedi. o zamanlar daha kiloluydum ileride kilo almamaya çalışırım. Ama hamilelik, emzirme falan bu tur şeylerde kilo söz konusu olmaz diye dusunuyorum

O zaman almamak için dikkat et.Valla bende sevgilimin kilosuna karışırım oda beğenmezse karışır aldın verdin filan diye bende kızmam açıkcası.
Kızmak değil benimkisi, dikkat ederim almamaya. Bana hep der zaten, ben sana karisiyorum, sende bana karış diye aslında kendisi kaşiniyir ama onu begeniyorum

Valla gerçekten kilo almamak lazım
Ben alt tarafımı inceltmeye çalışıyorum fazlalığım var
Sen de başlasan iyi olur bence
Nereden Baksan evlenmeye 5 sene var, şimdi baslamasam, kilomu korusam olur. Zaten yaşım genç boyunda uzarsa tamamdır inşallah ama yinede bacaklar açısından bir şeyler dusunuyorum

Hahahaa bunu diyeceğim, sağolun . şu anda karışmıyor ama evlenince kilo alma diyor yani pek karışmaz ama kilo konusunun açılmasına ayar oldum.

kilolusun dememis, kilo alma demis.. dikte ederek, emirvari ve kirici sekilde soylemediyse, bi problem goremedim..
İşte, okuyuculara bunu anlatamıyorum, herkes farklı anlıyor. kırıcı davranmaz ki bana Ben haklı olduğunu ona da söyledim. sonuçta birlikte olacağız. Ben kendimi şişman seviyorum diyip kilolarimi gözüne sokamam

Boy kilo oranına göre bırakın almamayı kilo vermeniz gerekiyor ideal ölçülere kavuşabilmek için..sağlığınız için..ha herkes ideal kiloda olmak zorunda mı ? Hayır tabiki..ama sağlığınız için kilo fazlanız olmamalı 5 kilo bile çok fark edşyor ve yaş ilerledikçe fıtık,omurga problemleri,kolestrol vs olarak dönüyor..

İsterse 15 kilo fazlanız olsun erkek arkadaşınızın size böyle birşey söylemeye hakkı yok.çünkü bu psikolojik bir baskıdır.kilo vereceğiniz varsa da veremezsiniz..hertürlü yanınızda olmalı ve beğenmeli ne demek evlenince kilo alma...alsam nolcak?

Daha reşit bile değilken, senin dediğin gibi daha önünüzde çook uzun zamanlar varken böyle ilerisi hakkında konuşmak çok saçma geliyor. Henüz çok küçüksün hormonların, vücudun bile düzensiz belki bir anda hoop diye kilo alcaksın elinde olmadan. Bu yaşta küçük kadıncık, adamcıklar olmaya çalışmayın. Yaşlarınıza uygun sevgili olun ablacım, dertlerinizde ona uygun olsun.

Süt arttırıcı çaylar, gıdalar, damlalar artık ne varsa, Allah ne verdiyse içerim yerim tabi abartmadan emzirme döneminde yemekten kısaca değilim, kimse kusura bakmasin

Eee tabii haklısın Canım:) baba olunca anlarlar anca bizi şimdi he he de geç

Herkes haklı, ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…