Yardim acil

berill85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
55
8
36
35
Arkadaşlar kocanız sizi hiç sevmedim kafamda bitirdim dese ne yaparsınız hem de ailesi yüzünden iki çocuğunuz varsa

Ben kocamı seviyorum ama bizle konuşurken yüzü gülmüyor ailesiyle konuşurken mutlunoldugunu soyluyor

Çocuklarımı onlara veremem size anlatırım neden veremeyeceğimi desteğinize ihtiyacım.var

Ben çalışmıyorum nafaka alırım ama çocuklarından bir gün ayrılamam sırf oyuzden ayrılık kararı alamıyorum ama saygı yok aramızda

Ben kocamı seviyorum ama bizle konuşurken yüzü gülmüyor ailesiyle konuşurken mutlunoldugunu soyluyor
siz onu seviyorsunuz ama o sizi sevmiyormuş işte.bana öyle bir şey dese mahkemeye sen git bu koronada beni uğraştırma derim ne diycem

Hiç sevmemiş de ne demeye evlenmiş..
Her tartışmada söyler mi bunu?
Özellikle ailesiyle gorusmedigimde onlarla mutlu oluyormuş bizle olmuyormuş bir anlatsam hikayeyi ailesi bunu batırdı hala borç ödüyor beni maddi manevi yıldılar ben seslerini bile duymak istemiyorum çocukların.bir şey isterken alamamak hepsi onların yuzunden

Kendisi devlet memuru haklarım.ne olur
Çocuklarımı onlara veremem size anlatırım neden veremeyeceğimi desteğinize ihtiyacım.var
Ev araba hiç bir şeyimiz yok evlendim.evleneli borçlu
Çözülebilir mi, neden bu duruma geldiniz kendinizi bir sorgulayın. Ama ben böyle şeyler söyleyen adamla çözülebilir mi sanmam.
Umarım sevgi ve çocuklar adı altında bu adama daha fazla katlanmazsınız.
Boşanma çekişmeli mi olacak anlaşmalı mı karara varırsınız.
Anlaşmalı olacaksa protokol yaparsınız nafaka, velayet, mallarla ilgili.
Çalışmıyorsanız kendiniz ve çocuklar için nafaka talep edersiniz. Çalışıyorsanız sadece çocuklar için.
Mal mülk yokmuş o kalemi geçiyorum.
Avukat değilim ama bir avukat size daha iyi bilgi verir.
Hakkınızda hayırlısı.

Çözülebilir mi, neden bu duruma geldiniz kendinizi bir sorgulayın. Ama ben böyle şeyler söyleyen adamla çözülebilir mi sanmam.
Umarım sevgi ve çocuklar adı altında bu adama daha fazla katlanmazsınız.
Boşanma çekişmeli mi olacak anlaşmalı mı karara varırsınız.
Anlaşmalı olacaksa protokol yaparsınız nafaka, velayet, mallarla ilgili.
Çalışmıyorsanız kendiniz ve çocuklar için nafaka talep edersiniz. Çalışıyorsanız sadece çocuklar için.
Mal mülk yokmuş o kalemi geçiyorum.
Avukat değilim ama bir avukat size daha iyi bilgi verir.
Hakkınızda hayırlısı.
Hiç bir şeyimiz yok sadece devlet memuru maaşı oda yarışı icra borçlarına gidiyor çocuklarımı vermek istemiyorum.gunu birlik görse bu hakkı verirmi hakim.bana

Back
X