• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım bayanlar eşimin emir verir gibi konuşması..

hayalperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
134
14
98
Arkadaşlar hamileliğimde 5 ayımı geçtim. ben özel bir kurumda çalışıyorum kvle altlı üstlü oturuyorum kvm arkadaşını yemeğe cağırsa bizide çağırır. geçenlerde çağırdı bu seferde yakın bir arkaaşı geçenlerde yemeğe cağırdı akşam üzerine yakın insan 1 gün öncesinde haber verir. bende gitmedim neden gitmemişim eşim bana kızıyor . kvmde bu akşam onları yemeğe cağırıyor . kv gelemiyeceğim işim var dedim . her zamanki gbi surat asılmalar. eşimde bu gün tel. açtı bana akşam yemek varmış annem söyledi . benimde işim var dedim . hep işin var gecenki yemeğe gelmedin geleceksin o yemeğe dedi bana zoraki.. ne yapacağımı şaşırdım .. eşim hiç beni anlamıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz ? bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor..

benim eşimde bazen getir falan diyor rica etmessen getirmem diyorum bazen ediyor bazen etmiyor ama etmesse asla getirmiyorum
Kölelerimiyiz biz onların?
Az yesinler de kendilerine uşak tutsunlar..
Valla ben senin yerinde olsam gitmem.

oy allah yardımcın olsun bacım
bu kaynanalar da madem uşaklarına bu kadar bağlılar evlendirmesinler yahuu:110:

Kızlar oturmayın şu kv lerle aynı binada hep kaçınılmaz son böyle oluyor. Inanmayın sahte verilen sözlere.
Kv nin en makbulü uzak olanı.
Biz bikere bir arabaya gittik gerçi gelin annesi ile aynı apartmanda kardeşleri de var. Biz onlara oturmaya gittik bütün sülalesi doluştu eve. Çok sinir bozucu bir durum.

Tamam deyip gitme eğer gidersen onun dediğini yapmış olacaksın insanoğlu ne düşüneceği belli olmaz bak benim sözümü dinledi de gitti mecbur tabi gibi gereksiz yorumlarla kendine pay çıkarmasın gerçekten gitmek istemiyorsan gitme kimse seni zorla bir yerlere götüremez açık ve net iki kelime et içine otursun seninle nasıl konuşacağını öğrensin sevgili kocan :KK51:

Arkadaşlar hamileliğimde 5 ayımı geçtim. ben özel bir kurumda çalışıyorum kvle altlı üstlü oturuyorum kvm arkadaşını yemeğe cağırsa bizide çağırır. geçenlerde çağırdı bu seferde yakın bir arkaaşı geçenlerde yemeğe cağırdı akşam üzerine yakın insan 1 gün öncesinde haber verir. bende gitmedim neden gitmemişim eşim bana kızıyor . kvmde bu akşam onları yemeğe cağırıyor . kv gelemiyeceğim işim var dedim . her zamanki gbi surat asılmalar. eşimde bu gün tel. açtı bana akşam yemek varmış annem söyledi . benimde işim var dedim . hep işin var gecenki yemeğe gelmedin geleceksin o yemeğe dedi bana zoraki.. ne yapacağımı şaşırdım .. eşim hiç beni anlamıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz ? bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor..
Anasının ağzıyla konuşan adamlara sinir oluyorum ..
Ben olsam kocam böyle konuştuktan sonra hiç gidesim gelmez ..
Eğer çok büyük sorunlara yol açmayacaksa gitme derim.

Aynı apartmanda oturuyorsunuz diye, her istediklerini yapacak değilsiniz elbet ama bu şekilde de yaparsanız eşinizle aranız açılır. İşim var demek yerine, hamileyim, ağrım var diyebilirsiniz. Daha geçerli ve kabul görür sebeplerle bir gidersiniz, bir gitmezsiniz. Ama aynı apartmanda yaşamayı kabul ettiğiniz için, bence bazı konularda hoşgörülü olmanız lazım. Eşinizin tavrı kötü, gitmek istemeyedebilirsiniz ama aynı binada yaşamanın sonuçları böyle malesef.

ayy bende var bu durum bir keresinde yine böyle emrivaki kıldı gitmem dedim eline ne geçirirrse kırdı döktü yinede gitmedim :KK76:

şimdi gitmezseniz eşinizle aranızda koca bir kavga çıkabilir.
ha ben böyle şeye asla gelemem o ayrı konu tabi de.
bu seferlik senin hatrın için gelicem ama bir daha bu tarz emrivakiyle söylenirse asla gelmem haberin olsun diyebilirsin.

Tamam deyip gitme eğer gidersen onun dediğini yapmış olacaksın insanoğlu ne düşüneceği belli olmaz bak benim sözümü dinledi de gitti mecbur tabi gibi gereksiz yorumlarla kendine pay çıkarmasın gerçekten gitmek istemiyorsan gitme kimse seni zorla bir yerlere götüremez açık ve net iki kelime et içine otursun seninle nasıl konuşacağını öğrensin sevgili kocan :KK51:

Ne yapacağımı şaşırdım ... eşimi hamile halimle terkedip gitmem lazım ki ancak beni anlasın . hep aynı sorunlar çok bunaldım. bana bir akıl verin .. düşünemiyorum artık..

Back
X