Çocuk Hastalıkları yardım !!! bebegimin alerjisi geçmiyor :((((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

OnlyTime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
108
0
116
Konya
Arkadaslar yaklasik 5 gundur kizimin yuzunde kolunda ve bacaklarinda kizarikliklar var yani soyle ki bi an kizariyor yüzü bacaklari kkipkirmizi oluyor hafif siserek daha sonra 1 saat icinde geciyor sonra tekrar başlıyor ..bi türlü sebebini anlayamadık herseyi yedirmiyorum neye alerjisi var anlayamıyorum böyle durumla karsilasan var mı? Doktora goturdm kan idrar aldilar ama sonuç cikmadi henüz :((

Arkadaslar yaklasik 5 gundur kizimin yuzunde kolunda ve bacaklarinda kizarikliklar var yani soyle ki bi an kizariyor yüzü bacaklari kkipkirmizi oluyor hafif siserek daha sonra 1 saat icinde geciyor sonra tekrar başlıyor ..bi türlü sebebini anlayamadık herseyi yedirmiyorum neye alerjisi var anlayamıyorum böyle durumla karsilasan var mı? Doktora goturdm kan idrar aldilar ama sonuç cikmadi henüz :((

Merhaba,cnm sen sen doğru olanı yapmışsın kan ve idrar tahlilinde sonuç ortaya çıkar merak etme
sonuç çıktığında gerekeni yaparlar ,şu anda yapacağın bişey yok beklemekten başka
geçmiş olsun...

Cevabin icin tesekkurler.tahlillerde birsey cikmadi ama hala devam ediyor alerji Surup verdi doktor sadece :(( gectikten sonra da test yapilcakmis..

Kiziniz kac yasinda benim oglumda da olmustu.uyandiktan sonra her tarafı kabariyordu ve 1 saat icinde iniyordu.ogle uykusu ndan sonra gene ayni olaylar.tahlillerde bisey cikmamisti.4 gun icinde gecmisti.sonradan dusunduk bikac gun once hurma ydmisti.acava siz de boyle değişik hic yemedigi b8sey falan mi yedi

Back
X