canımcım çamaşır suyu zarar vermez mi yani keten mavi pantalon rengi beyazlaşmaz mısanırım çamaşır suyuyla ıslayıp yıkıyorlar geçenlerde bi yerlerde gördüm
bulursam tekrar yazıyım
saol kuzum her şeyi deneyeceğim teşekkürler azını yidiğim:)ariel professional leke çıkarıcı çıkardı kızlar. çamaşır deterjanıma hediye koymuşlar içine 30 gr lık. aynı hafta farkkettim ve dün denedim. 2 saat sıcak suda bekletip makineye attım sonra. sonuç mükemmel. eski hallerine döndüler bak nette biri bunu yazmış elonoram :)
keten yaaaaaaaaa daha bir kere giydimSodayı deneyin bir de belki işe yarar. Ama ketense zor gibi.
saol kuzum her şeyi deneyeceğim teşekkürler azını yidiğim:)
DEME ÖLE DEME DEME VEFA DAHA BİR KEZ GİYDİM YAAA ALICAMMMbende beyaz çamaşırlarımı pembeye boyamıştım ne yaptıysam çıkmadıı ne yaptım biliyormusunnn
hepsi oldu birer toz beziii
bir arkadaş yeni evli iken beyazları pembeye boyamıştıbende beyaz çamaşırlarımı pembeye boyamıştım ne yaptıysam çıkmadıı ne yaptım biliyormusunnn
hepsi oldu birer toz beziii
cok sinir oldum yaaa ciddi anlamda yokmudur bir caresi ya koca kk da bunu bilencanım ben hiç bilmiyorum ki tühh kötü olmuş
yeni evliyken bende yaptım canım onubir arkadaş yeni evli iken beyazları pembeye boyamıştı
eşi ben bunu giymem deyip en iyisinden atletleri toz bezi yaptırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?