Yardım! Crinone jel

Ben de boyle olmustum. Tutmadi gibi gelmisti. Hic belirti yoktu. Ama test gunune yakin adet olacakmisim gibi sanci giriyordu. Test gunumden onceki gun evde test yaptim silik cikti. Ertesi sabah da kanda pozitif gorduk. 2 gun sonra tekrarlanan testte degerimin dustugu ve problem oldugu soylendi. Ama bana hic oyle gelmedi. Hatta burada post da actim. Hic kimyasal gebelik gibi hissetmiyordum (daha once gecirmedim ama okuduklarima gore). Hatta yine test yaptim evde, aninda cok net cikti cizgi. Bana gore degerim yukseliyordu kim ne derse desin. Ve hic dusuk yapiyor gibi degildim. Sonraki gun testi tekrarladik ve degerim cok guzel artmis. Megerse ikinci test hataliymis. Umidi kaybetmemek lazim. Ilaclara duzenli devam et ve kendine dikkat et. Insallah olumlu sonuc alirsin.

İnşallah evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız. Yazdıklarınız içime bi nebze su serpti. Çok teşekkürler herşey için :))) umarım güzel sonuçlar alırız :)

Hepinizin yazısını tek tek okudum.

Amin amin inşallah olur.. hepimiz aynıyız sanırım.

Sağlıkla kucagına al bebeğini inşallah canım. Allah bizlere de tez zamanda göstersin

Bende aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum. İnşallah iyi haberler alırızzz.. bende şarkılara bile ağlar oldum.

Aminnn canımm inş iyi haberler alırızzz :))))

Yaşadıklarının hepsi normal şeyler canım. Transfer dönemimde kedimizi kısorlaştırmıştık eve geldik hayvan anestezinin etkisinden çıkmaya çalışıyor . Ben bir ağlamaya başladım ama nasıl. Eşim öbür taraftan koştu geldi birine bir şey oldu sanmış :KK70: hiç bir şey hissetmedim ben dediğim gibi ne ağrı ne sancı. Test günümü de drum 14. Güne vermiş beşinci gün embriyosu olmasına rağmen sabırla korkuyla bekledim. Sonuca baya inanamadım hatta. Allah büyük her şeyde hayır vardır. İyi düşün iyi olsun.

Teşekkür ederim canım güzel mesajın içinnn. Allahım evladını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))

Arkadasım merhaba, bende de akıntı yok.. Bende senin gibi tedirgin oluyordum fakar sorun yol endişelenme. Bazılarında sonrasan geliyormuş sanırım birikip. He bende bazen ara ara geliyor beyaz beyaz ama yinede telaşlanacak bir durum değil diye biliyorum

Sagol cevabin ne bilem cok tedirginim hic bi seyim yok sadece midem bulaniyorda oda ilaclardandir diye düsünüyorum ,bi sürü ilac kullaniyoruz ,bnde insallahhh olacak diye kendimi motive ediyom,Rabbim yüzümüzü güldûrsün

Sagol cevabin ne bilem cok tedirginim hic bi seyim yok sadece midem bulaniyorda oda ilaclardandir diye düsünüyorum ,bi sürü ilac kullaniyoruz ,bnde insallahhh olacak diye kendimi motive ediyom,Rabbim yüzümüzü güldûrsün

Amin arkadaşım, hepimizin yüzü gülsün inşAllah.. ben kendimi pek motive edemiyorum. Hiçbirşey hissetmiyorum zaten. Adet belirtilerim var sadece. Hem pisklojik hemde ilaçlardan sanırım mide bulantısı. Çünkü öyle düşünmek istiyoruz :)

Amin arkadaşım, hepimizin yüzü gülsün inşAllah.. ben kendimi pek motive edemiyorum. Hiçbirşey hissetmiyorum zaten. Adet belirtilerim var sadece. Hem pisklojik hemde ilaçlardan sanırım mide bulantısı. Çünkü öyle düşünmek istiyoruz :)

Belkide pozitiftir. Dün bütün gece odadanın içinde daire çizip ağladım vallahi. Eşim döndü sen normal değilsin karıcım. Kesinlikle hamile olmasan böyle tepkiler vermezsin deyip durdu. O öyle deyince gene bi umutladım ama gece uyuyunca rüyamda eve hırsız girdiğini ve rahimimi çaldığını falan görüyorum :D kafa trilyon vay arkadaş :D bencede normal değilim. Bol kitap okuyorum kafayı dağıtmaya çalışıyorum. :D

Amin arkadaşım, hepimizin yüzü gülsün inşAllah.. ben kendimi pek motive edemiyorum. Hiçbirşey hissetmiyorum zaten. Adet belirtilerim var sadece. Hem pisklojik hemde ilaçlardan sanırım mide bulantısı. Çünkü öyle düşünmek istiyoruz :)[/QUOTE
Insallahhh 2019 anneleri oluruz ,herkese duâ ediyom bnde hic bi sey yok hissetmiyorum ama olacak diye motive edip duruyorum isde

Belkide pozitiftir. Dün bütün gece odadanın içinde daire çizip ağladım vallahi. Eşim döndü sen normal değilsin karıcım. Kesinlikle hamile olmasan böyle tepkiler vermezsin deyip durdu. O öyle deyince gene bi umutladım ama gece uyuyunca rüyamda eve hırsız girdiğini ve rahimimi çaldığını falan görüyorum :KK70: kafa trilyon vay arkadaş :KK70: bencede normal değilim. Bol kitap okuyorum kafayı dağıtmaya çalışıyorum. :KK70:

Insallahhh hamilesindir arkadasim o aglama kirizi bndede vardi düne kadar gecdi bu gece icim kipir kipirdi bizim hormonlar kafayi yedi

Insallahhh hamilesindir arkadasim o aglama kirizi bndede vardi düne kadar gecdi bu gece icim kipir kipirdi bizim hormonlar kafayi yedi

Aynen aynaya bakıp umarım hamilesindir de bu adama bunları çektiriyorsun diyorum :D onun dışında hep negatif olursa hemen diyerini deniycem diyordum vallahi uzun süre deneyemiycem kalan embriyolarımı. Donsun beklesin 1-2 sene. Aynı şeyleri üstüste yaşayamam galiba

İnşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün hayırlı sonuçlar alıp yavrularınızı sağlıkla kucaklamak nasip etsin

Aynen aynaya bakıp umarım hamilesindir de bu adama bunları çektiriyorsun diyorum :KK70: onun dışında hep negatif olursa hemen diyerini deniycem diyordum vallahi uzun süre deneyemiycem kalan embriyolarımı. Donsun beklesin 1-2 sene. Aynı şeyleri üstüste yaşayamam galiba

Insallahhh pozitifsin öyle düsün bi haftayi nasil gecircez yoksa teste var ,olsun arkasindan denemende iyi olur hormonlarin alisikken orasini sonra düsün bosver ,sükretki devami varmis ,benim o sansim bile yok bi taneydi oda su an karnimda tutundumu bilmiyorum ama insallahhh hepimiz hamile oluruz hep duâ ediyom

Benimde bir taneydi, ve geride baska dondurulmuşumda yok. Ağlama krizide hormonlarımızdan. Eşim benimle normal konussada başlıyorum ağlamaya, biri birşey dese yine aynı. Ben kendim güzel düşünemiyorum malesef. Suana kadar iyi dayandım :) inşAllah güzel sonuclar alırız hepimiz

Insallahhh pozitifsin öyle düsün bi haftayi nasil gecircez yoksa teste var ,olsun arkasindan denemende iyi olur hormonlarin alisikken orasini sonra düsün bosver ,sükretki devami varmis ,benim o sansim bile yok bi taneydi oda su an karnimda tutundumu bilmiyorum ama insallahhh hepimiz hamile oluruz hep duâ ediyom
Benimde bir taneydi, ve geride baska dondurulmuşumda yok. Ağlama krizide hormonlarımızdan. Eşim benimle normal konussada başlıyorum ağlamaya, biri birşey dese yine aynı. Ben kendim güzel düşünemiyorum malesef. Suana kadar iyi dayandım :) inşAllah güzel sonuclar alırız hepimiz

İnşallahhh pozitifiz kızlarrr inşallahh :)))) merakle bekliyorum!

Merhaba hanımlar umuyorum hepimiz bu güzel duyguyu tadıcaz ve kucaklarımız dolacak.

yarın transfer günüm saatler geçtikçe heyecan artıyor, sizlerin transfer günü nasıl geçti acaba neler yaptınız?

Merhaba hanımlar umuyorum hepimiz bu güzel duyguyu tadıcaz ve kucaklarımız dolacak.

yarın transfer günüm saatler geçtikçe heyecan artıyor, sizlerin transfer günü nasıl geçti acaba neler yaptınız?

Merhaba arkadaşım, transfer günü ayrı bir heycan oluyor kendini rahat bırak, zaten ekranda görünce insan çok duygulanıyor güzel haberler alabilmek duasıyla

Kızlar ben dayanamadım test yaptım transferin 5. Günü böyle çıktı. Karışık duygularım

Eklentiler

• 93CB1FA0-3A0D-46E3-8429-2CC6ABD10229.webp
    93CB1FA0-3A0D-46E3-8429-2CC6ABD10229.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar ben dayanamadım test yaptım transferin 5. Günü böyle çıktı. Karışık duygularım

Hayırlı olsun arkadaşım, bende biraz önce yaptım benim 6.günüm bende çıkmadı nasip değilmiş. Sende ikinci çizgi gözüküy yanlıs görmüyorsam. Sağlıkla sıhhatle inşAllah

Merhaba canım biraz heyecanlı geçiyor tabi ama artık onun içinde olduğu duygusu paha biçilemez. Pozitif sonuçların olsun kocaman öpücükler :)

Hayırlı olsun arkadaşım, bende biraz önce yaptım benim 6.günüm bende çıkmadı nasip değilmiş. Sende ikinci çizgi gözüküy yanlıs görmüyorsam. Sağlıkla sıhhatle inşAllah

Hayır sakın öyle deme... hiç belli olmaz o çok erken davrandık. Pozitifse bile negatif demememiz gerekiyor. Biz çok sabırsızız yanlış yapıyoruz aslında :( henüz çok erken bu kararı almak için

Hayır sakın öyle deme... hiç belli olmaz o çok erken davrandık. Pozitifse bile negatif demememiz gerekiyor. Biz çok sabırsızız yanlış yapıyoruz aslında :KK43: henüz çok erken bu kararı almak için

Ben en başından beri hissediyorsum buraya yazıyordum hatta. Nasibimde yokmuş, biraz toparlanıp yola öyle devam. Allah isteyen herkese nasip etsin. Rabbim aratmadan inşAllah. Senin adına sevindim arkadaşım, inşAllah daha netleşir. Herşey gönlünce olsun

Back
X