- 3 Nisan 2014
- 36.228
- 147.819
- 798
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
İşi düzene girmeyecek malesef, hatta ilerleyen zamanlarda daha uzun uçuşları olacak. 6-7 günlük. Bizim geçtiğimz şubat ayında bebek düşüncemiz oldu aslında hatta o zamanlar korkup vazgeçmek isteyen bendim. Yapabilirmiyim acaba düşüncesi vardı. Eşim gayet isteklydi. Doktor kontrolüne gittik bu düşünceden sonra bi sorun varmı diye bende tiroid çıktı. Önceden bilmiyodum böyle bi durumu baya yüksekti değerler. 3 ay ilaç kullandım değerler normal hamile kalabilmeye uygun hale geldi. Buseferde eşim istemedi. Okdr söyledim biz istiyoduk okdr bak doktora gittik şimdi değerlerde normal niye denemiyoruz diye. Ya korunmayı tek bir günlüğüne bile bırakmaya ikna olmazmı insan? Bende bunu anlamıyorum. Bu korkumu yoksa bebeğe karşı bukdrmı isteksiz? Evliyiz biz ya korunmasız kesinlkle ilişkimiz yok. Kafasında hep korunmayı bıraktıgımz gün hamile kalacgm gibi bi düşünce var ve anlamıyo bende buna kızıyorum
Evet farkındayım aslında ama bizim ev düzenimiz hep böyle olacak. Ben şimdi bebeği istemesem bir yıl sonra bile olsa yine aynı olacak eşimin durumu. Çoğu zaman tek başıma kalıp bebeğe tek bakıcam onuda biliyorum ama bu durumu zaten değiştirememki. En azından çocugumz olsun neyi bekliyoruzki iki yıl oldu evleneliyalnızlıktan sıkıldığınız için bebek yaparsanız şuandan daha fazla ona yalnız bakarken sıkılırsınız..
bu sefer de eşinize bilenip durursunuz yanınızda olmadığı için..
İnanın onu bile düşündüm Ama onun haberide olmadan böyle bi durumun olmasını istemedim
Evet farkındayım aslında ama bizim ev düzenimiz hep böyle olacak. Ben şimdi bebeği istemesem bir yıl sonra bile olsa yine aynı olacak eşimin durumu. Çoğu zaman tek başıma kalıp bebeğe tek bakıcam onuda biliyorum ama bu durumu zaten değiştirememki. En azından çocugumz olsun neyi bekliyoruzki iki yıl oldu evleneli
yaşınız kaç ?
bakın ben 2 çocuk annesiyim ve evlendikten 4 sene sonra doğurdum ilk çocuğumu yine de erkenmiş..
yanlış anlamayın ama şimdi size oyalanacak bir şey gibi geliyor ya çocuk öyle değil bütün hayatınız kökten değişecek.. bütün hayatınızın rotasını ona göre çizeceksiniz .. o yüzden cidden iki tarafında istediği anda yapılması gerek ..
İnanın onu bile düşündüm Ama onun haberide olmadan böyle bi durumun olmasını istemedim
Bu durumdan ben de muzdaribim konu açmak istemiyorum.
Konu sahibesinin konusunu sabote etmekte istemiyorum ama bir yorum alsam belki iyi olur :)
Hem sizin yorumlarınızı da severim.
Ben de bebek istemiyorum. 1 sene olacak eylülde. Biraz daha gezmek niyetim var. Yurtdışında daha çok yer görmek.
Ayrıca çalışmıyorum is bulamadık.
Bu olaylar dolayısıyla is bulabilirim hevesine kapıldım. Çalışmak istiyorum. Ancak cevremde ki herkes eşim de dahil olmak kaydıyla çocuk konusunda ısrarlılar.
Annem de duygusal yönden vuruyor.
Biraz rahatsız. Elim ayağım tutuyorken torun sevmek istiyorum diyor. Benden uzaktalar. Yanına taşınmalarını çok istiyorum. Annemde eğer bebek olursa belki gelebiliriz diyor.
Tek çocuk olduğum için annemin de bu hevesi yaşamasını çok istiyorum.
Dedem ve ananem de aynı şekilde her cuma bebek bebek bebek..
Sizce henüz çalışmıyorken bebek mi yapmalıyım yoksa kendimi tamamen hazır hissettigimde mi olmalı.
Böyle pat diye araya girip saygısızlık yaptım ama buna bir cevap almam gerek
Bunu bi arkadaşımda söylemişti ama benim hayvanlarla pek yakınlığım olmadı bugüne kadar :) alışırım belki bilmiyorum ama dokunamam gibi geliyo dışarda gördüğüm çok tatlı köpekleri kedileri bile alıp sevemiyorum.bence esiniz ikna olana kadar yavru bir köpek alabilirsiniz. hem de kücük bir canlının sorumlulugunu alır kendinizi hazırlarsınız. yavru köpek bebek gibi aynı. size de tecrube olur. hem de en buyuk yoldaşınız olur.
benim annem de cooook korkar dokunamazdı bile. simdi biz de köpek aldık 40 gunluk golden retriever o kadar guzel ki. bebek gibi zaten. hem de tuvaleti yemegi egitimi vesaire derken aynı cocuk yetıstırıyor gibi oluyor. aksam yorulana kadar oynuyoruz ki yorulsun gece aglamasın uyusun dıye :) kedilerden ben de cok hoslanmıyorum cok samimi gelmiyorlar bana sinsi bakıyorlar ama köpekler öyle degil cok baska. asık oldum resmen. ve inanın masrafı da öyle söylendigi gibi fazla degil. bizimki agır bir hastalık gecirdi ona ragmen simdiye kadar odedigimiz para 1000 tlyi gecmedi bile. kimsenin dedikleri gozunuzu korkutmasın ben su an bizzat yasıyorum ve onun sizi gördugu anda kuyrugunu sallayıp yanınıza gelmesi elinizi yalaması dunyalara bedel. hem bebeginiz oldugu zaman coook guzel bir aile olursunuz. bebeginizle birlikte buyur. annem su an kucagından indirmiyor o kadar korktugu halde. dost olur yoldas olur. o kadar muhtaclar ki sevgiye. sizi sizden daha cok sever emin olun :)Bunu bi arkadaşımda söylemişti ama benim hayvanlarla pek yakınlığım olmadı bugüne kadar :) alışırım belki bilmiyorum ama dokunamam gibi geliyo dışarda gördüğüm çok tatlı köpekleri kedileri bile alıp sevemiyorum.
O kadar güzel anlatmışsınızki yarın hemen gidip alasım geldiiibenim annem de cooook korkar dokunamazdı bile. simdi biz de köpek aldık 40 gunluk golden retriever o kadar guzel ki. bebek gibi zaten. hem de tuvaleti yemegi egitimi vesaire derken aynı cocuk yetıstırıyor gibi oluyor. aksam yorulana kadar oynuyoruz ki yorulsun gece aglamasın uyusun dıye :) kedilerden ben de cok hoslanmıyorum cok samimi gelmiyorlar bana sinsi bakıyorlar ama köpekler öyle degil cok baska. asık oldum resmen. ve inanın masrafı da öyle söylendigi gibi fazla degil. bizimki agır bir hastalık gecirdi ona ragmen simdiye kadar odedigimiz para 1000 tlyi gecmedi bile. kimsenin dedikleri gozunuzu korkutmasın ben su an bizzat yasıyorum ve onun sizi gördugu anda kuyrugunu sallayıp yanınıza gelmesi elinizi yalaması dunyalara bedel. hem bebeginiz oldugu zaman coook guzel bir aile olursunuz. bebeginizle birlikte buyur. annem su an kucagından indirmiyor o kadar korktugu halde. dost olur yoldas olur. o kadar muhtaclar ki sevgiye. sizi sizden daha cok sever emin olun :)
bence cocuk fikrinden sonra olumlu bakar, insllah yani:) size de bebek oncesi tecrube olur. tatile gideceginiz zamanlarda da artık cok guvenilir pet otelleri var ya da veterinerler de bakıyor. hic aklınız kalmaz. hem de siz yalnız kalmazsınız. biraz aklına girdikten sonra eminim o da sıcak bakacaktır :) biz emrivaki yapıp aldık babama ama asla olmaz diyen adam simdi eve gülerek geliyor ufaklk nerede diye:)O kadar güzel anlatmışsınızki yarın hemen gidip alasım geldiiibu konudan hemen eşime bahsetmem gerekiyo bu fikre ne der bilmiyorum artk
Konuyu açtım msjla ilk dediği şey o iş yaşbence cocuk fikrinden sonra olumlu bakar, insllah yani:) size de bebek oncesi tecrube olur. tatile gideceginiz zamanlarda da artık cok guvenilir pet otelleri var ya da veterinerler de bakıyor. hic aklınız kalmaz. hem de siz yalnız kalmazsınız. biraz aklına girdikten sonra eminim o da sıcak bakacaktır :) biz emrivaki yapıp aldık babama ama asla olmaz diyen adam simdi eve gülerek geliyor ufaklk nerede diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?