- 27 Haziran 2016
- 77
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi melenekekekeek
-
Anlayamadım ne biliyim teşekkür ederim bu aradaölürsem arkamdan ağlama. üç kelime neyini anlamadınız. üzülme hayatına devam et demiş işte. allah allah.
Bayanerkek ,bayan ?
belliki ya çok yaralı,yada çok esprili ..
Ölürsem arkamdan ağlama demek istemiş olabilirMerhaba. "Ölürsem arkamdan ağlama" bu söz ne anlama geliyor sizce? Biri bana bu sözü söyledi de. Yani iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım. Düşündüm düşündüm ama bir türlü ne demek istedi anlayamadığım için size sormaya karar verdim. Lütfen yardım edin ne demek istemiş olabilir bu sözü söylerken?
Normal ses tonuyla dedi yani küs filan da değiliz öyle aslındaNe ölüme ne dirime dememiş sadece ağlama demiş.. üzülme yani..
tonlama nasıldı o da önemli tabiki..
Annem. Intihar filan değil öylekarşınızdaki kim psikolojisi nasıl buna göre değişir
intihar mı söz konusu
Annen sana darılmıştır. Cok sinirlendirmişsin çok üzmuştürsün. Oda beni böyle üzüyorsun. Ölürsem pişman olupta arkamdan ağlama demek istemiştir.Annem. Intihar filan değil öyle
he bir ihtimal kizdirdiysan sitem etmistir..hemen gönlünü al. üzülmüs belliki..baştan söylesene "annem"diye.kafamda intihara meyilli piskolojisi bozuk bir sevgili canlandi..annenizde size teselli anlaminda soylemistir.benim annemde der bana uzulme ben ölünce diye.o öyle deyince daha cok üzüluyor insan.anne iste evladinin arkadindan bile uzulmesine dayanamiyor yüregi. annem benim deyin.allah gecinden versin deyin.sarilin öpun.anneler candir:)
Ne alaka filan dedim sonra annem de cevaplamadıSormadınız mı anne o nasıl laf öyle diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?