- Konu Sahibi badem_sekeri
Merhaba,
Konuya nerden başlasam bilmiyorum. yakın akrabamın yedi yıllık evliliği boyunca eşi ile birlikte olmadıklarını öğrendim. Bu konular tabu olduğu için konuşmak dertleşmek çok zor malesef
. ve tabi o benim bildiğimi de bilmiyor... bana anlatıldığına göre türk erkelerinin çoğunluğunda olduğu gibi eşi doktora gitmeye yanaşmıyor. Kız kendisi gidiyor doktorlarda eşinle beraber gel diyolar. bir tek kızın annesi büyük çaba sarfediyor. hatta damadını karşısına alıp konuşmuş bile ama olmuyor. artık annesi boşansa bile kızına bişey demeyecek ama kız eşini seviyor (!)... o yüzden boşanma gibi bişey de söz konusu değil... benim aklıma yatmayan şeyler de var ama taşlar bi türlü yerine oturmuyor. bi insan yedi sene birlikte olmazsa başkasına gider dimi. nasıl duracak ki. belki de gidiyordur. bilmiyorum.. ama oyle gece geç saatler kadar gezen dolaşan bi adam da değil. ne bileyim..
Şimdi benim asıl sizlerden ricam. nasıl davranmamız gerekiyor onlara karşı. nasıl ikna edeceğiz doktora gitmeleri için. bi akıl verin. ben işin içinden çıkmadım
:44:
Konuya nerden başlasam bilmiyorum. yakın akrabamın yedi yıllık evliliği boyunca eşi ile birlikte olmadıklarını öğrendim. Bu konular tabu olduğu için konuşmak dertleşmek çok zor malesef

Şimdi benim asıl sizlerden ricam. nasıl davranmamız gerekiyor onlara karşı. nasıl ikna edeceğiz doktora gitmeleri için. bi akıl verin. ben işin içinden çıkmadım