Merhaba kızlar; bir hafta önce aldığım fiyatları yazıyorum.Genetiks sağlık hizmetleri labaratuvarı kromozom analizi testine kişi başı 162 TL, kanda pıhtılaşma testine 378 TL fiyat verdi.Şişli Memorial anlaşmalı labaratuvarı kromozom analiz testine kişi başı 380 TL, kanda pıhtılaşma testine 550 TL fiyat verdi.Samatya hastanesinde kadın doğuma gidip şansımı denedim sevk evraksız yapamayız dedi ki yapılıyor artık sevke gerek yok tüp bebek doktorum böyle söyledi.Bu hastane yoğun diğer hastanelere bakın diyip başından savdı açıkçası.Cerrahpaşa genetik bölümünden randevu aldım sigortalı olduğum için kaydımı yaptırıp görüşme odasına gittim tüp bebek dosyalarımla.Beş aşılama, iki tüp bebek, sonuncu tüp bebeğim düşükle neticelendi bu arada.Hikayemi anlattım aile özgeçmişimizi sordular 2 taraftada ailesel bebek problemleri varmı herhangi bir hastalık varmı vs. Benden kanda pıhtılaşma testini hemen aldılar 1 ay sonra sonucu almaya gel dediler. Diğer test için eşimle bana 4 ay 15 gün sonraya randevu verdiler yoğun olduklarını acilse dışarda parayla yaptırabileceğimi yada Samatya hastanesine bir bakın orası belki daha az yoğundur dediler.Onların beni buraya gönderdiğini söyledim.Tok karnına gelmemizi bu testin sonuçlarınında 1,2 ayda çıkacağanı belirtiler.Temmuz ayındaki randevuyu 3.Tüp bebeği yaz sonu düşündüğüm için kabul ettim.Özet olarak araştırma hastanelerinde bu testlerin elimize geçmesi toplam altı ay arkadaşlar.