yardım ediiiiin

ermina02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
15
0
86
Amasya
İLK GÖRDÜĞÜMDE KALBİMDE BİRŞEYLER OLDU SONRA SONRA ANLADIM Kİ AŞIK OLMUŞUM DEDİM BU SEFER Kİ Bİ BAŞKAYDI DİĞERLERİ GİBİ DEĞİLDİ AMA O SOMURTKAN DURUYO SONRA SONRA ONUN BANA KARŞI BİRŞEYLER HİSSETTİĞİNİ SANIYODUM... AMA YÜZÜNÜN GÜLDÜĞÜNÜ ZOR GÖRÜYORUM NE OLUR YARDIM EDİN SİZCE BANA KARŞI Bİ DUYGU BESLİYOMU ÇOK ÜZÜLÜYORUMsenağlama üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Arkadaşım adamın size karşı bir şeyler hissedip hissetmediğini biz nereden bilelim..:uhm:
Adamı tanımayız,etmeyiz..kaydirigubbakcemile2
Aşıksa zaten gelir konuşur..
Aşık değilse ilgilenmez..

çok yüzeysel anlatmışsınız,

somurtuyo die aşık değil denemez ,

ne aptallar gördük sırımsırımsırıtan ama altında boş duygular...

en iyi cevabı zaman size verecektir zaten
bunun dışında ne desek havada kalan,içi boş cümleler olura.s

gülmek neden baz alınmış onu anlamadım arkadaşım -tatlicadiarzu-
yoksa sen erkekmisin?tuhaf geldi cümlelerin...

arkadasım seni gördüğü zaman somurtyosa onda iş yoktur demekki ama normal de de sen olmadığındada somurtuyosa belki bir sorunu vardır onunla bu nu paylaşmalısın

o kadar yüzeysel bahsetmişsinki
samanlık içinde iğne aramak gibi bişi bu
ama adam sanırım senle ilgilenmiyo
o yüzden sana bu kadar farklı gelmiş olabilir
kendini fazla kaptırma istersen

yaaa hemen bu aşk konularını kafana koyma, boşuna kafanı karıştırma...
adamda da varsa bi duygu zaten gelir söyler.ama sen hiç duramıcam, sabırsızım diyorsan git kendin söyle, nolcak canımmmmmmm

yaaa hemen bu aşk konularını kafana koyma, boşuna kafanı karıştırma...
adamda da varsa bi duygu zaten gelir söyler.ama sen hiç duramıcam, sabırsızım diyorsan git kendin söyle, nolcak canımmmmmmm

yok gidip bişey söyleme.bak ben birine aşık oldum dedim senin gibi.emindim duygularından.gittim konuştum.numaramı verdim.çıkmaya başladfık.1 ay oldu nerdeyse.herşey çok kötü.kalkıyo bi tarafları.düşme öyle bir yanlışa sakın.bugün ayrıldım ben bak.benneyaptımkibenneyaptımkisenağlamasenağlama

Afedersiniz ama siz heralde hiç aşık olmadınız ki git yüzüne karşı söyle ne olacak diyosunuz birazdaha mantıklı düşünürseniz dediğiniz saçma. Hem belki sevdiğim kişide çekindiğinden veya ''ya bana ters cevap verirse '' diye düşünürse oda utangaç zaten benim gibi ama yine de teşekkür ederim yorumunuz için.

slm bence siz onu seviyorsunuz ama okendisin bulunmayan birisi sanıyor bence karşınıza alın konuşun kendinizi fazla yıpratmayın derim bir erkek icin deymez üzülmek

slm bence siz onu seviyorsunuz ama okendisin bulunmayan birisi sanıyor bence karşınıza alın konuşun kendinizi fazla yıpratmayın derim bir erkek icin deymez üzülmek

teşekkür ederim 9 kişi yazdı healde ama içbiridüzgün bişe yazmadı çok teşekkür ederim :Saruboceq:

Arkadaşım insanın yüzü binbir türlü sebepten dolayı gülmeyebilir. Adam herşeye güleryüzle davranıp sadece sana somurtuyorsa bil ki senle ilgili bir sorunu var. Ama yok hep yüzü asıksa başka dertleri de olabilir. Dünya hep aşkın etrafında dönmüyor maalesef..Ben de bir bayanın bu kadar yüzeysel aşk anlatmasına şaşırdım desem yeridir.kafamçokkarıştı

teşekkür ederim 9 kişi yazdı healde ama içbiridüzgün bişe yazmadı çok teşekkür ederim :Saruboceq:

Arkadaşım 9kişi yazdı,hiçbirisi düzgün birşey yazmadı diyorsunuz da buradaki arkadaşlarımı neden bu şekilde suçluyorsunuz.
Size iyi kötü yorum yapanlara neden teşekkür etmek yerine böyle tarz şeyler söylüyorsunuz ki.
Herkes size birtürlü yardım etmek istiyor yorumlarla bunu görüyor olmanız gerek dimi a.s

Bizler sizin hoşlandığınız çocuğu tanımıyoruz etmiyoruz.
Tam anlamıyla bilemeyiz ki seviyomu sevmiyomu,bakıyomu bakmıyomu.
Kaba tasla fikir yürütüyoruz işte.
Seviyosa gelir yanına konuşur,sevmiyosa hiç umursamaz gelmez.
Senin hoşlandığın belli. İlk adımı ondan bekle derim ben kendi adıma..Sakın gidip de sen konuşayım deme.Belki ters bir tepki alırsın,üzülen sen olursun.Bırak o gelsin

burdaki hç kimse müneccim değilki sizin 1-2 cümlelik tarifinizde anlasın adam size aşık mı değil mi?

canım biz bunu nereden bilelim... bunu sen hissedebilirsin ancak! gönlünce olsun dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…