Baştan her şeyi hoş görmüşsün.Ne yapıyorsa yapmaya devam edecek.Anormal şeyleri normalleştirmişsiniz.Boşanmam diyorsanız yapacak bir şey yok böyle gelir böyle gider.Merhaba kızlar benim derdim büyük ne olur boşanma dışında akıl verinçünkü mecburum...
Kızlar ben 3 yıl önce nisanlandim halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar nişanlık dönemin de her gece ağlıyor dum sürekli tartışıyor duk beni aramıyor sormuyor du 2 3 gün geçtikten sonra arıyordu kavga ediyorduk duk neyse ben kaç defa telefonunda beni aldatigina şahit oldum düğün gece si bile ve evlendik hamile kaldım beni 5 ay başka kızla aldattı ve sürekli bana kızlardan bahsediyor falan fistan ve üni ye gitmeyi düşünüyor ama ben ona zerre güvenmiyorum ve üstüne üstlük annesi babası erkek kardeşleri kız kardeşi birlikde yaşıyor uz bana ilgi zerre göstermiyor bir kızımız var şimdi evin yemeği temizliği hepsini ben yapıyorum zerre mutlu değilim ne yapacam ne yapacam çok çaresizim yardım edin
Napalım kız büyü mü yapalım adama nası yardım etcez başka. El ele tutuşup SELENA mı çağıralım bacım?
Evet doguluyumDoğulu musun da Bosanamam diyorsun işe girme imkanın varmı ?
2. Ve hemen ardindan 3. Cocugu yapin
Ailene anlatsan ?Evet doguluyumçok mutsuzum stresten vücudumda kara kara lekeler çıktı hiç yaşama sevincim yok
Ailemin haberi yok söylemedim onlara çünkü biliyorum söylesem baristirmaya calisicaklarBu durumda kardeşim, kızım falan olsa, döve döve evime getirirdim.
Çok çaresiz hissettiği için kalıyorum diyor. Hiç mi fark etmiyorlar :/
Kızıyorum ama üzülüyorum.
Surekli aldattığını söylesen.Ailemin haberi yok söylemedim onlara çünkü biliyorum söylesem baristirmaya calisicaklar
Kızım var ben ailemi tanıyorum onlar baristirmaya çalışırlarAilene anlatsan ?
Aile evine dönemez misin ?
Baştan sizi hiç uyaran olmadı mı ? Evlenmeden önce de yaşadıklarınızı anlatmışsınız.Bir arkadaşınız bir aile büyüğünüz hiç uyarmadı mı? şuanki durumunuzdan anneniz ya da en yakınınız kimse haberi var mı? bunları yasaya yasaya neden evlendiniz ne olacağını düşündünüzEvet doguluyumçok mutsuzum stresten vücudumda kara kara lekeler çıktı hiç yaşama sevincim yok
Çünkü akrabasıyla evli, çünkü oralarda kolayca boşanılmaz, çünkü büyük ihtimalle boşanırsa çocuğunu alamaz, çünkü ailesi dövmüyor sövmüyor ne boşanması der, en önemlisi de çünkü cesareti yok, yemiyor yani. Hatta babasına halasına beni evlendirdiğiniz adam bunları yapıyor akrabalığınızın hakkını verin el birliğiyle yaptığınız işi düzeltin, kocamı yola getirin diyecek kapasite de yokTüm bunlari okurken neden bosanamiyorsunuz onu anlamadim. Cocugunuza örnek olarak yasayacaginiz hayat cidden bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?