Yardım edin ama boşanma olmaz

Uyarmaya gerek var mıydı?İnsan halasının aile yapısını bilmez mi?Herşeyi bilerek evlenmiş.

Bu durumda kardeşim, kızım falan olsa, döve döve evime getirirdim.
Çok çaresiz hissettiği için kalıyorum diyor. Hiç mi fark etmiyorlar :/
Kızıyorum ama üzülüyorum.
Emin olun bir evin işini yapmasam yada az geç kalksam yüzünü eksitiyor konuşmuyor offf bilmiyorum eşim ise beni takmıyor

Halanızın oğluyla nasıl görücü usulü evleniyorsunuz orayı anlamadım. Basbaya aşık olmuşsunuz kuzeninize. Doğdugunuzdan beri tanışıyorsunuz ona görücü usulü denmez.
Halanızın evinde hizmetçi olmuşsunuz aferin. Boşanma neden olmuyor? Hala enişte kuzen eş aynı evde bide üstüne çocuk gelmiş, adamın sizi zerre umursadiğı yok hala evliliği kurtarma peşindesiniz, Allah akıl fikir versin

Aldattığı kızı da eve alın gül gibi geçinirsiniz

Demiii. Huzur istiyor um ya huzur ama yok dah yeni evlendim 1 hafta dolmadı bileziklerimi istediler

Ekmeğinizi suyunuzu veriyorsa ses çıkarmayın çocuğunuzu büyütün. Evin işlerini de yapın tabi ki karşı gelmeyin kimseye. Ne olursa olsun gülümseyin mutlu olun. Eşinizde aldatırsa aldatsın. Sizi terketmiyorsa seviyor demektir, birinci kadın siz olduğunuz sürece sıkıntı yok.

Not: Boşanma dışı tavsiyeler böyle oluyor üzgünüm.

Korkuyorum biraz
Neyden korkuyorsun, daha ne yapacaklar sana, zaten yok hükmündesin, git babana anlat, mesajlaşma falan varsa fotoğrafını çek at kendi telefonuna, göster onları. Belki baban kükreyecek karşı tarafa, belki çekip alacak seni ya da göz dağı verecek, damadı eni konu dövecek. Azıcık canının kıymeti olsun ya

Boşanmayacaksan ne tavsiye verebiliriz ki. O zaman duyma görme konuşma kocanın bir gün hevesini alıp durulmasını bekle. Belki insafa gelir o seni boşar.

Son düzenleme:
Vardi esimle kaynanam üstüme geldi neymiş baba evinden çıktıktan sonra o eve gidemezmisim onu kafamdan cikaracakmisim

Profildeki yaş doğruysa çok doğru tahmin etmişim yahu evlendiği kişi de taş çatlasın 23 24

Geçenlerde böyle başlayan 23 yıllık bir evlilik bitirdi bir tanidigim . Neden daha önce yapmadım diyor başka da bir şey demiyor . Yıllarını heba ettiği için çok ama çok pişman . Siz pişman olmayın derim

Demiii. Huzur istiyor um ya huzur ama yok dah yeni evlendim 1 hafta dolmadı bileziklerimi istediler
Kusura bakmayın ama kendiniz kaşınmışsınız.Hala oğlu ne ya?Akraba evlilikleri risklidir hep.Okula da devam etmemişsinizYaşıtlarınız üniversiteye giderken,siz çocuk yapıp,evin hizmetçisi olmuşsunuz.Üstelik aldatıldığınızı bile bile evlenmişsiniz.Ailenize herşeyi anlatın.Özellikle babanıza.Aileniz arkanızda durursa eve dönüp iş bulun,çalışın.Bunların hiç birini yapamıyorsanız 2.çocuğu yapmayın bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…