Uyarmaya gerek var mıydı?İnsan halasının aile yapısını bilmez mi?Herşeyi bilerek evlenmiş.Baştan sizi hiç uyaran olmadı mı ? Evlenmeden önce de yaşadıklarınızı anlatmışsınız.Bir arkadaşınız bir aile büyüğünüz hiç uyarmadı mı? şuanki durumunuzdan anneniz ya da en yakınınız kimse haberi var mı? bunları yasaya yasaya neden evlendiniz ne olacağını düşündünüz
Niye boşasın evde zaten tüm aileye bakacak birisi var.Herseyi evlenip mi yapmak gerek.Adam bir de üniversite okuyacakmış.Sen boşamadan adam seni bosar yada üstüne getiririr bu gidişle
Emin olun bir evin işini yapmasam yada az geç kalksam yüzünü eksitiyor konuşmuyor offf bilmiyorum eşim ise beni takmıyorBu durumda kardeşim, kızım falan olsa, döve döve evime getirirdim.
Çok çaresiz hissettiği için kalıyorum diyor. Hiç mi fark etmiyorlar :/
Kızıyorum ama üzülüyorum.
Ailemin haberi yok söylemedim onlara çünkü biliyorum söylesem baristirmaya calisicaklar
Zaten boşanmayacaksın, barıştırmalarından niye korkuyorsun, söyle de bari haddini bildirsinler. Saf mısın senKızım var ben ailemi tanıyorum onlar baristirmaya çalışırlar
Mesafeliydik onlar doğuda ben Eskişehir deydim aile içinde değildim eskiden bekarken onu görünce elim ayagim titriyor du heyecandan şimdi bu haldeykmUyarmaya gerek var mıydı?İnsan halasının aile yapısını bilmez mi?Herşeyi bilerek evlenmiş.
Ailenize anlatsanız.Emin olun bir evin işini yapmasam yada az geç kalksam yüzünü eksitiyor konuşmuyor offf bilmiyorum eşim ise beni takmıyor
Korkuyorum birazZaten boşanmayacaksın, barıştırmalarından niye korkuyorsun, söyle de bari haddini bildirsinler. Saf mısın sen
Aldattığı kızı da eve alın gül gibi geçinirsinizMerhaba kızlar benim derdim büyük ne olur boşanma dışında akıl verinçünkü mecburum...
Kızlar ben 3 yıl önce nisanlandim halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar nişanlık dönemin de her gece ağlıyor dum sürekli tartışıyor duk beni aramıyor sormuyor du 2 3 gün geçtikten sonra arıyordu kavga ediyorduk duk neyse ben kaç defa telefonunda beni aldatigina şahit oldum düğün gece si bile ve evlendik hamile kaldım beni 5 ay başka kızla aldattı ve sürekli bana kızlardan bahsediyor falan fistan ve üni ye gitmeyi düşünüyor ama ben ona zerre güvenmiyorum ve üstüne üstlük annesi babası erkek kardeşleri kız kardeşi birlikde yaşıyor uz bana ilgi zerre göstermiyor bir kızımız var şimdi evin yemeği temizliği hepsini ben yapıyorum zerre mutlu değilim ne yapacam ne yapacam çok çaresizim yardım edin
Biz ne yapabiliriz? Çekin o zaman, boşanmaktan başka çıkar yol yok. Bile bile lades diyip sizi aldatan, size gram ilgi göstermeyen bir adamla evlenmişsiniz bir de hamile kalmışsınız; ailesinin ve onun hizmetçiliğini yapıp donunu yıkayın madem, ertesi gün tertemiz giyinsin gitsin sizi aldatsın. Boşanmadığınız sürece bu sürü hayatını yaşamaya mahkumsunuz. Kendi eviniz, özeliniz bile yok. Bunu nasıl kabul ettiniz?
Neyden korkuyorsun, daha ne yapacaklar sana, zaten yok hükmündesin, git babana anlat, mesajlaşma falan varsa fotoğrafını çek at kendi telefonuna, göster onları. Belki baban kükreyecek karşı tarafa, belki çekip alacak seni ya da göz dağı verecek, damadı eni konu dövecek. Azıcık canının kıymeti olsun yaKorkuyorum biraz
Verdiniz mi? Sakın ha!Demiii. Huzur istiyor um ya huzur ama yok dah yeni evlendim 1 hafta dolmadı bileziklerimi istediler
Vardi esimle kaynanam üstüme geldi neymiş baba evinden çıktıktan sonra o eve gidemezmisim onu kafamdan cikaracakmisimNeyden korkuyorsun, daha ne yapacaklar sana, zaten yok hükmündesin, git babana anlat, mesajlaşma falan varsa fotoğrafını çek at kendi telefonuna, göster onları. Belki baban kükreyecek karşı tarafa, belki çekip alacak seni ya da göz dağı verecek, damadı eni konu dövecek. Azıcık canının kıymeti olsun ya
Geçenlerde böyle başlayan 23 yıllık bir evlilik bitirdi bir tanidigim . Neden daha önce yapmadım diyor başka da bir şey demiyor . Yıllarını heba ettiği için çok ama çok pişman . Siz pişman olmayın derimMerhaba kızlar benim derdim büyük ne olur boşanma dışında akıl verinçünkü mecburum...
Kızlar ben 3 yıl önce nisanlandim halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar nişanlık dönemin de her gece ağlıyor dum sürekli tartışıyor duk beni aramıyor sormuyor du 2 3 gün geçtikten sonra arıyordu kavga ediyorduk duk neyse ben kaç defa telefonunda beni aldatigina şahit oldum düğün gece si bile ve evlendik hamile kaldım beni 5 ay başka kızla aldattı ve sürekli bana kızlardan bahsediyor falan fistan ve üni ye gitmeyi düşünüyor ama ben ona zerre güvenmiyorum ve üstüne üstlük annesi babası erkek kardeşleri kız kardeşi birlikde yaşıyor uz bana ilgi zerre göstermiyor bir kızımız var şimdi evin yemeği temizliği hepsini ben yapıyorum zerre mutlu değilim ne yapacam ne yapacam çok çaresizim yardım edin
Girmeyin o topa, kk ahalisi çıkamıyor o işin içinden. Baksana hala oğluyla görücü usulü evlenmiş, tanımıyor bile doğru düzgün, uzaktan aşıkmış.
Siz babanıza anlatın üzerinize yürümek de neymiş vay beVardi esimle kaynanam üstüme geldi neymiş baba evinden çıktıktan sonra o eve gidemezmisim onu kafamdan cikaracakmisim
Kusura bakmayın ama kendiniz kaşınmışsınız.Hala oğlu ne ya?Akraba evlilikleri risklidir hep.Okula da devam etmemişsinizYaşıtlarınız üniversiteye giderken,siz çocuk yapıp,evin hizmetçisi olmuşsunuz.Üstelik aldatıldığınızı bile bile evlenmişsiniz.Ailenize herşeyi anlatın.Özellikle babanıza.Aileniz arkanızda durursa eve dönüp iş bulun,çalışın.Bunların hiç birini yapamıyorsanız 2.çocuğu yapmayın bari.Demiii. Huzur istiyor um ya huzur ama yok dah yeni evlendim 1 hafta dolmadı bileziklerimi istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?