En son sildimVardi esimle kaynanam üstüme geldi neymiş baba evinden çıktıktan sonra o eve gidemezmisim onu kafamdan cikaracakmisim
Hayır sevmiyor ummm sadece mecburi katlanıyor ummm ve mutsuz lukdan ölüyorumNasıl bir miden var konu sahibi.
Hani çaresizlikten boşanamıyorum desen üzüleceğim de hala sevme ihtimalin sinirimi bozdu
Off off şunları görüp çok üzülüyorum of hadlerini bildirin şunlara siz hizmetçi değilsiniz kopacağı yerden kopsun kadınsınız değerlisiniz ve annesinizEmin olun bir evin işini yapmasam yada az geç kalksam yüzünü eksitiyor konuşmuyor offf bilmiyorum eşim ise beni takmıyor
Bacım çok özür diliyorum ama sen hiçbir şey yapamazsın.Biz de sana bir şey yapamayız.gidemem diyorsun , boşalamam diyorsun,aileme söyleyemem diyorsun.Biz ne yapalım burdan sana ne söyleyelim de senin bir anda hayatsın değişsin.En son sildim
Hayır sevmiyor ummm sadece mecburi katlanıyor ummm ve mutsuz lukdan ölüyorum
Konudan bağımsız olarak,nedense çok beğendim.Madem boşanmayacaksınız, büyük bir holdingin finans departmanında üst düzey yönetici olun ve zimmetinize çok büyük paralar geçirin. Parayı yurtdışındaki hesabınıza aktardıktan sonra eşiniz ve ondan yaptığınız üç çocukla birlikte özel jetinize binip ülkeden kaçın. Kırmızı bültenle aranıyor olacağınız için yeni kimliklere ihtiyacınız olacak. Büyük bir uyuşturucu kartelinin lideriyle tanışın ve parasını aklamaya başlayın. O sırada eşinizi üniversiteye yazdırın, siz de dil kursuna gidin. Parayı ufak miktarlarda halanıza gönderin size memleketten arsa alsın. Böylece dertlerinizden kurtulmuş olacaksınız. Bu kıyağımı da unutmayın.
En son sildim
Hayır sevmiyor ummm sadece mecburi katlanıyor ummm ve mutsuz lukdan ölüyorum
boşalamam diyorsun
Boşanma olmaz demeseydi çok daha faydalı bir tavsiyede bulunabilirdim, mesela boşanması gibi.Konudan bağımsız olarak,nedense çok beğendim.
Neyden korkuyorsun, daha ne yapacaklar sana, zaten yok hükmündesin, git babana anlat, mesajlaşma falan varsa fotoğrafını çek at kendi telefonuna, göster onları. Belki baban kükreyecek karşı tarafa, belki çekip alacak seni ya da göz dağı verecek, damadı eni konu dövecek. Azıcık canının kıymeti olsun ya
Nasıl yaniAffedilmez tüm günahları yapmışsınız. Nasıl bir günah işlediniz?
Siz kimsiniz yahu?halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar
Ya Allah aşkına bu ayrıntıyı nasıl farkettiniz.Çok sinirle yazmıştım hızla.güldürdünüz
Baktım ne yazarsak yazalım konu sahibi hiç bir şey yapmayacak.Sıkıntıdan işte..Ya Allah aşkına bu ayrıntıyı nasıl farkettiniz.Çok sinirle yazmıştım hızla.güldürdünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?