Dua zinciri oluşturalım bari.Yapabileceğimiz başka bir şey yokBaktım ne yazarsak yazalım konu sahibi hiç bir şey yapmayacak.Sıkıntıdan işte..
Ben de yan hesabimi acaba diye dusunmustum gorunce.Siz kimsiniz yahu?
Bence de hesapları karıştırdıBen de yan hesabimi acaba diye dusunmustum gorunce.
Aklima uckelebek konusu geldi.Bence de hesapları karıştırdı
Hatırlayamadım onuAklima uckelebek konusu geldi.
sen halana hizmetci gitmişsin ne dememiz seni rahatlatır canım. halanla konuş
halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar
Allah yardımcınız olsun aldatan herzaman aldatır bu böyle çekilmezMerhaba kızlar benim derdim büyük ne olur boşanma dışında akıl verinçünkü mecburum...
Kızlar ben 3 yıl önce nisanlandim halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar nişanlık dönemin de her gece ağlıyor dum sürekli tartışıyor duk beni aramıyor sormuyor du 2 3 gün geçtikten sonra arıyordu kavga ediyorduk duk neyse ben kaç defa telefonunda beni aldatigina şahit oldum düğün gece si bile ve evlendik hamile kaldım beni 5 ay başka kızla aldattı ve sürekli bana kızlardan bahsediyor falan fistan ve üni ye gitmeyi düşünüyor ama ben ona zerre güvenmiyorum ve üstüne üstlük annesi babası erkek kardeşleri kız kardeşi birlikde yaşıyor uz bana ilgi zerre göstermiyor bir kızımız var şimdi evin yemeği temizliği hepsini ben yapıyorum zerre mutlu değilim ne yapacam ne yapacam çok çaresizim yardım edin
O konuda da aynisi olmustu bilmem kac sayfadan sonra konu sahibi hesaplari karistirmisti yanlis hatirlamiyorsam, o gunden sonra konu sahibi o hesaba girmeyi birakti. Arama kismina uckelebek yazip oku efsaneHatırlayamadım onu
Boşanmadan başka tek çare var onu da burda söylersem TCK m. 84te düzenlenen suçu işlerim.Merhaba kızlar benim derdim büyük ne olur boşanma dışında akıl verinçünkü mecburum...
Kızlar ben 3 yıl önce nisanlandim halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar nişanlık dönemin de her gece ağlıyor dum sürekli tartışıyor duk beni aramıyor sormuyor du 2 3 gün geçtikten sonra arıyordu kavga ediyorduk duk neyse ben kaç defa telefonunda beni aldatigina şahit oldum düğün gece si bile ve evlendik hamile kaldım beni 5 ay başka kızla aldattı ve sürekli bana kızlardan bahsediyor falan fistan ve üni ye gitmeyi düşünüyor ama ben ona zerre güvenmiyorum ve üstüne üstlük annesi babası erkek kardeşleri kız kardeşi birlikde yaşıyor uz bana ilgi zerre göstermiyor bir kızımız var şimdi evin yemeği temizliği hepsini ben yapıyorum zerre mutlu değilim ne yapacam ne yapacam çok çaresizim yardım edin
Bnde şeye takıldım halasının oğluna asık ama gorucu usulu evleniyor :/Hepsini geçtim,insan halasının oğluna nasıl aşık olur ya?
Halayla konuşsa ne değişecek ki oğlumda oğlum diyecek. konuşsa üstüne birde suçlu çıkar oğluma ne laf ediyorsun diyesen halana hizmetci gitmişsin ne dememiz seni rahatlatır canım. halanla konuş
Ay gördümO konuda da aynisi olmustu bilmem kac sayfadan sonra konu sahibi hesaplari karistirmisti yanlis hatirlamiyorsam, o gunden sonra konu sahibi o hesaba girmeyi birakti. Arama kismina uckelebek yazip oku efsane
Ben konuyu takip ediyordum ama konu sahibinin foyasi ortaya cikinca kayboldu, konu cok gizemli kaldi hala merak ediyorum noldu acaba diyeAy gördümArazi olmuş. İyi konuymuş ama 77 s. Boş bir zamanıma saklayayım
Aklima uckelebek konusu geldi.
Kıbrıs'ı bile almış olabilirBen konuyu takip ediyordum ama konu sahibinin foyasi ortaya cikinca kayboldu, konu cok gizemli kaldi hala merak ediyorum noldu acaba diyeadamin donuna kadar aldi mi acaba
Ben konuyu takip ediyordum ama konu sahibinin foyasi ortaya cikinca kayboldu, konu cok gizemli kaldi hala merak ediyorum noldu acaba diyeadamin donuna kadar aldi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?