• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin arkadaslar

Beydeba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
149
25
13
Arkadaşlar 2 yıldır kafayı yemek üzereyim sürekli saçma sapan takıntılar din konusunda 7 yıllık bir ilişkim vardi aileler istemedi için ayrildik ama hala her fırsatta konuşuyoruz onun sevgilisi var ama hala bana mesaj atıyor simdide askere gidiyor kizin ismini eline dövme yaptırmış sonrada bana mesaj attı bulusalim diye ben onu çok sevdim zamaninda herşeyi göze aldım yardım edin ne yapmam gerek bana en son küfür etti ama hep böyle yapıp geri pişman olup beni özlediğini söylüyor o kizdanda kopamiyo ne yapcam ne olur yardım edin

Cinsellik yaşıyorsanız muhtemelen onun için kovup,kovup geri çağırıyor.kendinize nasıl bir kötülük yaptığınızı anlasaniz keşke.acaba vazgecmeniz için daha ne yapmasi lazım.gurur güzel bişey

Cinsellik yaşıyorsanız muhtemelen onun için kovup,kovup geri çağırıyor.kendinize nasıl bir kötülük yaptığınızı anlasaniz keşke.acaba vazgecmeniz için daha ne yapmasi lazım.gurur güzel bişey
Tabikide ama o kadar yıl ve yasananlar gercekten insana koyuyo

Sakın sakın sakın görüşme. İleri de bu adamla nasıl çıktım diye pişmanlık duyacaksın. Biraz kıymet verin kendinize. Adam eline aldattığı kızın dövmesini yaptırmış. Basit basit olaylar... Daha seçici davran sevgili konusunda canım

O kizda biliyor benle konuştuğunu
Bu nasıl saçma birşey dir....
Ozaman ev tutsun üçünüz yaşayın yada telefon dan konferanslı görüşme falan yapin ! Bu nasıl bir mide acaba ???
Kendinizi bu kadar düşürür seniz adam da istediği gibi oynar sizle !
Hoş her türlü kabul sünüz zaten

Sakın sakın sakın görüşme. İleri de bu adamla nasıl çıktım diye pişmanlık duyacaksın. Biraz kıymet verin kendinize. Adam eline aldattığı kızın dövmesini yaptırmış. Basit basit olaylar... Daha seçici davran sevgili konusunda canım
Kimseye güvenemiyorum zaten 1 yıldır sevgilim yok

Bu nasıl saçma birşey dir....
Ozaman ev tutsun üçünüz yaşayın yada telefon dan konferanslı görüşme falan yapin ! Bu nasıl bir mide acaba ???
Kendinizi bu kadar düşürür seniz adam da istediği gibi oynar sizle !
Hoş her türlü kabul sünüz zaten
Hayır anlamak istemiyorsunuz ben onu kabul etmiyorum bana sürekli mesaj atıyor ben onunla zatn canımli cicim li konuşmuyorum direk reddedoyorum ve sert konusuyurum

Hayır anlamak istemiyorsunuz ben onu kabul etmiyorum bana sürekli mesaj atıyor ben onunla zatn canımli cicim li konuşmuyorum direk reddedoyorum ve sert konusuyurum
Siz onu kabul etmeseniz hiçbir şekilde ulaşamaz...
Engelleyin heryerden aramaz taviz veriyor sunuz ki arıyor.

Kıza size yazdıklarını söyleyin özlüyormuş vs
Dedim tabi kide ekran görüntüsünü bile attm o ara sıra gelir sana dedi şok oldum kız beni sürekli rahatsız ediyor fake hesaplardan istek atıp bana bakıyor

Söylemen gereken canım "bi sonraki limana uşağum senin tega kacti"
Iyi vallahi ötekinin Nazi vizi Yıldırınca sana gelsin teselli olmaya...
Yarında onlar evlenir her kavgada senin kucağına hop al Yazmalım Selvi Boylum filmindeki sarı hatuna dönersin benden demesi!

Söylemen gereken canım "bi sonraki limana uşağum senin tega kacti"
Iyi vallahi ötekinin Nazi vizi Yıldırınca sana gelsin teselli olmaya...
Yarında onlar evlenir her kavgada senin kucağına hop al Yazmalım Selvi Boylum filmindeki sarı hatuna dönersin benden demesi!
Tövbe de Kız

Back
X