Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne saçma bir üçlü... diğer kız seni biliyor o diğer kızı dövme yaptıracak kadar seviyor ama seninle görüşüyor sen yediğin küfüre onun başkasıyla oldugunu bilmene rağmen kankacılık oynuyorsun.yapma Allah aşkına kendine garezin mi var senin
Ne saçma bir üçlü... diğer kız seni biliyor o diğer kızı dövme yaptıracak kadar seviyor ama seninle görüşüyor sen yediğin küfüre onun başkasıyla oldugunu bilmene rağmen kankacılık oynuyorsun.yapma Allah aşkına kendine garezin mi var senin
Hayır yanlış anladiniz görüşme yok ortada sürekli bana mesaj atıyor beni sevdiğini söyleyip özlediğini ablası falan arıyor barışın die ama ben istemiyorum
Saçma. Kırmak istememde demekki sen musamaha gosterdigin için böyle sirnasa biliyor direk kestir at daha nesini düşünüyorsun adamin karakteri oturmamis daha dövmeler falan komik yani..