Artık öyle yapcam ama kimseyede güvenemiyorum artıkIyyy midesiz pis. Tencere kapak olmuşlar boşver sen hayatına kaliteli insanları al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık öyle yapcam ama kimseyede güvenemiyorum artıkIyyy midesiz pis. Tencere kapak olmuşlar boşver sen hayatına kaliteli insanları al
Mutlaka güveneceğin biri çıkar sen sadece tedbiri elden bırakmaArtık öyle yapcam ama kimseyede güvenemiyorum artık
İnşallah canım ya yaşımda küçük dahaMutlaka güveneceğin biri çıkar sen sadece tedbiri elden bırakma
Ayy ne güzel valla önüne bak eğitimine kariyerine. Onlarda birbirlerini ilerde çok yerler sen merak etme.İnşallah canım ya yaşımda küçük daha
7 yıldan sonra hemen olmazdı zaten. Bu bi geçiş dönemi.daha mutlu olacağın günler de gelecek. Takılma artık bu ilişkiye.Kimseye güvenemiyorum zaten 1 yıldır sevgilim yok
Hayır yanlış anladiniz görüşme yok ortada sürekli bana mesaj atıyor beni sevdiğini söyleyip özlediğini ablası falan arıyor barışın die ama ben istemiyorumNe saçma bir üçlü... diğer kız seni biliyor o diğer kızı dövme yaptıracak kadar seviyor ama seninle görüşüyor sen yediğin küfüre onun başkasıyla oldugunu bilmene rağmen kankacılık oynuyorsun.yapma Allah aşkına kendine garezin mi var senin
Yerler vallaAyy ne güzel valla önüne bak eğitimine kariyerine. Onlarda birbirlerini ilerde çok yerler sen merak etme.
İnşallah canım ya7 yıldan sonra hemen olmazdı zaten. Bu bi geçiş dönemi.daha mutlu olacağın günler de gelecek. Takılma artık bu ilişkiye.
Bende öyle diyorum ama bana mesaj attığı an herşeyi unutuyorum