Yardım edin bana kızlar

Teşekkürler ekran resmi aldım
ben gerçekten iyi yemek yaparım. bu yüzden antin kuntin şeyleri sorabilirsin.
bizim evde 2 günde bir öğlen ve akşam için ayrı yemek pişer.akşam yemeği çorba -ana yemek- final de pilav-makarna veya bulgur pilavıdır. muhakkak salata yoğurt ve ara soğuklar olur. yemekten sonrada gece tatlısı olur.
öğlen eşim yemeğe eve gelir o zaman akşamınkinden ayrı yemek ister. ona göre ayrı yemek pişer. ben hep pişişririm.. gerçi eşim midesine düşkündür ben seve seve yapıyorum.
soracağın varsa sor şimdiden :) yardım edeyim.

18 yaşında sana kim evlen dedi ki o ayrı bir sıkıntı zaten... cort diye de hamile kalmışsın...
Hamile kalmak asla istemiyodum 2 sene en az olmaz dedim hep ama evliliğimin ikinci ayında aşırı istek geldi bende karar verdim olsun dedim... Kimse zorlama ben istedim inanın benim için evlenmekte başka hiç bişey olmazdı ben evdede böyleydim evlenmesem ya annem ya babam Allah korusun kalp krizi geçircekti artık. Ve sevmesem evlenmezdim öyle zorla evlenmiş küçük gelin olarak bakmayın konuya derim ben

Bana lazım olan biraz güç biraz el ayak olmak mıy mıy olmamak şu son zamanlarda yatmaktan başka bişey doğru düzgün yapmıyorum gerçekten hayat enerjim yok zaman geçsin diye yaşıyorum kocamda farkında eve gelsim yine sarılıp öpçek kızıyorum ama çok seviyorum dicek biliyorum ama hep böyle olmaz zamanla birbirimizden soğucaz böyle devam ederse. Değerlerim kanım herşeyimde iyi neden bu uyuşukluk bilmiyorum ailem bursada ben İzmirde uzağız bide ondanda burası bana zaman geçirmeye çalışmak gibi geliyor ailem burda olsa yaşadığımı hissedicem belki

Bursa -İzmir yolu yapılıyor nilüfer tarafında yol 3 saatte olucak o zaman sık sık gidersin. Gebesin diye duygusalsınnn

Size ne yahu, istediği yaşta evlenir.
Küçük yaşta evlendi diye besleme muamelesi görmeyi hak ediyor yani öyle mi?

Bu Adam konuyu açan arkadaş 30 yaşında dahi olsa aynı olurdu, çünkü hanzo!!!
Arkadaşım sende kendini ezdirme lütfen, yemek kolay iş, hevesin varsa zamanla yapa yapa tarif olmadan dahi öğrenirsin.

Ama yemek/bulaşık/temizlik bir tarafa, eşinle oturup adam akıllı konuşman lazım, sorun çünkü tatlının içinde ki şekerin miktari değil.

Bana lazım olan biraz güç biraz el ayak olmak mıy mıy olmamak şu son zamanlarda yatmaktan başka bişey doğru düzgün yapmıyorum gerçekten hayat enerjim yok zaman geçsin diye yaşıyorum kocamda farkında eve gelsim yine sarılıp öpçek kızıyorum ama çok seviyorum dicek biliyorum ama hep böyle olmaz zamanla birbirimizden soğucaz böyle devam ederse. Değerlerim kanım herşeyimde iyi neden bu uyuşukluk bilmiyorum ailem bursada ben İzmirde uzağız bide ondanda burası bana zaman geçirmeye çalışmak gibi geliyor ailem burda olsa yaşadığımı hissedicem belki
gebelikte uyku -uyuşukluk tembellik olur. bunları eşine söyle.
bu arada eşin kaç yaşında ?

hic gülecegim yoktu. bunun icin ölmek istenir mi yahu ...kac yasindasin?
yanliz esinin anneme sor ablama sor demesi itici geldi bana..onlara sorsan basi göge erer kesin..
ne var sanki yapa yapa ögrenirsin hayatim dese..ama adam böyle iste..bence bunlar daha hicbirsey degildi.. senin kendine güvenini minicik edene kadar ezecek gibime geldi..sanki kendisi yemek yapmayi biliyor..

bu arada kuru fasulyeye bende nane katarim cok da güzel olur ..naneye bayilirim :halay:
sadece misafir agirlayinca katmiyorum ..herkesin damak zevkine uymuyor

Son düzenleme:
Hamile kalmak asla istemiyodum 2 sene en az olmaz dedim hep ama evliliğimin ikinci ayında aşırı istek geldi bende karar verdim olsun dedim... Kimse zorlama ben istedim inanın benim için evlenmekte başka hiç bişey olmazdı ben evdede böyleydim evlenmesem ya annem ya babam Allah korusun kalp krizi geçircekti artık. Ve sevmesem evlenmezdim öyle zorla evlenmiş küçük gelin olarak bakmayın konuya derim ben
zorla değil öyle düşünmedim ama bu yaşta evlenmeleri seven biri değilim. 20-25 olaydın bari..18 ya odanı toplayamazken bi evi kocayı toplamaya çalışıyorsun...

Size ne yahu, istediği yaşta evlenir.
Küçük yaşta evlendi diye besleme muamelesi görmeyi hak ediyor yani öyle mi?

Bu Adam konuyu açan arkadaş 30 yaşında dahi olsa aynı olurdu, çünkü hanzo!!!
Arkadaşım sende kendini ezdirme lütfen, yemek kolay iş, hevesin varsa zamanla yapa yapa tarif olmadan dahi öğrenirsin.

Ama yemek/bulaşık/temizlik bir tarafa, eşinle oturup adam akıllı konuşman lazım, sorun çünkü tatlının içinde ki şekerin miktari değil.
Her konuştuğumuzda iyi davranıyor destek oluyor anlıyorum diyor ama ee sinirlenince unutuluyor onunda sabrı taşıyor sonra gene biliyorum küçüksün diyor böyle işte

UOTE="doux, post: 46387376, member: 528008"]hic gülecegim yoktu. bunun icin ölmek istenir mi yahu ...kac yasindasin?
yanliz esinin anneme sor ablama sor demesi itici geldi bana..onlara sorsan basi göge erer kesin..
ne var sanki yapa yapa ögrenirsin hayatim dese..ama adam böyle iste..bence bunlar daha hicbirsey degildi.. senin kendine güvenini minicik edene kadar ezecek gibime geldi..sanki kendisi yemek yapmayi biliyor..

bu arada kuru fasulyeye bende nane katarim cok da güzel olur ..naneye bayilirim :halay:
sadece misafir agirlayinca katmiyorum ..herkesin damak tadina uymuyor[/QUOTE]
Yaptımı yemekte yapar valla al yemek derde överde över güzelde yapar yani... Damak zevki farklı biraz alışmak zor tabi

Merak etme canım 6 yıllık evliyim hala yemek yapmayı bilmiyorum. Iste yiyoruz yine de o kadar da kötü değilim. Ben çok sevmem mutfağı o yüzden pek yonelmedim belkide

B
Merak etme canım 6 yıllık evliyim hala yemek yapmayı bilmiyorum. Iste yiyoruz yine de o kadar da kötü değilim. Ben çok sevmem mutfağı o yüzden pek yonelmedim belkide
Ben severdim ama ilk zamanki çatışmalardan çok soğudum her gün tatlı yapar yemek denerdim zamanla güzel olucaktı ama oda hep öyle olcak sanıp her seferinde kızarak beni bu hale getirdi anlamıyor ama

Back
X