Yardım edin bana kızlar

B

Ben severdim ama ilk zamanki çatışmalardan çok soğudum her gün tatlı yapar yemek denerdim zamanla güzel olucaktı ama oda hep öyle olcak sanıp her seferinde kızarak beni bu hale getirdi anlamıyor ama

O zaman zikkim yesin

ya senin en talihsiz olduğun konu kocanın İzmirli olması (İzmirli demi ) :) onlar pek güzel yemek yaparlar...
Evet ama değişik huyları var kocamın herkes o yemeği öyle yapar benim kocam o öyle olmaz diyerek kendi ağız tadına uygum tarif eder eee herkes sen gibi sevmiyor dersin anlatamazsın hayır herkes öyşe yapçak...

B

Ben severdim ama ilk zamanki çatışmalardan çok soğudum her gün tatlı yapar yemek denerdim zamanla güzel olucaktı ama oda hep öyle olcak sanıp her seferinde kızarak beni bu hale getirdi anlamıyor ama
hevesleniyor demek ki.. kötü olunca da oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi davranyor.. zamanla geçer sen üzme canını. kulak asma..
benim bunca şeyime ragme eşim bir tek pilavımı beğenmez cok da laf sayar... şimdi anlaştık pilav istediği zaman kendi yapacakmış. yaptığı pilavda yapış yapış lapa..

Ama kendi yapınca güzel derler... Ah çok sağolun böyle tatlı tatlı cevaplayanlar biraz daha normal olduğunı anlıyorum ama bazen tak ediyor gerçekten ve gerçekten ölsemde herkea rahat etse kimse ben yüzünden kötü olmasa sıkılmasa mutlu olsa bensiz sanki herkes daha mutlu olucak

ayy yemek yapmayı özledim bee...kocişim bir gelsin obez olana kadar yieceezzzzz

kocan midesini seviyor demek ki kızçe... bazısının kalbine giden yol midesinden geçiyor.
ilk zamanlar (flört ve evliligin ilk yılları ) benim ki ben otururdum kendi yapardı bana yemekleri. tek salata bana aitti. şimdi herşey bana ait :) gerçi iyi ki bana ait. ona kalsa garip garip şeyler yiyecektik

Zıkkım yisin

Bi yapma aç kasın görsün.Konuş konuşamıyorsan mesaj yaz eşine tatlı dille kırıldığını yaşı geregi yeni öğrendiğini kırıcı yorum yapmaması gerektigini anlat.Hamilesin bebek etkilenir söyle.Seni teşfik etsin.Evet başta yazdıgımda çiddiyim yapma.Nedenini sorar verdigin tepkiden yemek yapmak istemiyorum de.

Yaa bide o kadar yemeklerimi beğenmemesine rağmen evlenince baya kilo aldı bazen diyorum ben yemek yapmıyorım ki doğru düzgün nasıl oluyo diye ama demek ki yapıyorum yeniyo eh işte insanlar olarak biraz bencil ve nankörüz galiba

Bahanen der daha çok aramız bozulur adma tanıyor beni ben cidden çok isteksizim bendede sorun varrrr işte bunda dolayı napıcam ben diyorum napıcam ben bebeğim yokken duvar derdim şimdi bebeğime diyorum napıcam diye....

Sanırım yaşınız daha çok küçük evlilik için 97 doğumluymuşsunuz. Bu yaşta evlilik ve üstüne bebek gerçekten cesaret.

Sanırım yaşınız daha çok küçük evlilik için 97 doğumluymuşsunuz. Bu yaşta evlilik ve üstüne bebek gerçekten cesaret.
Hayat böyleymiş banada napalım 6 ay olmadı bebeğim daha yeni oldu işte olcak diyincede olmuyor ne zamansa zamanı öyle oluyor

Sana basit bi iki tarif yazayım birlikte yapalım adım adım
evdeki becerikli kadın görsün

Ama çamaşırlara karışmam onu sen hallet

Mesaj attım dedim kadayıf zor ayar tutturulurmuş süt kattım üstüne ama u seferde hamur olurmuş dedim olsun bidakine öğrenirsin dedi... İşte o bu kadar o an kızar kızar sonra dengeye gelir peki benim o anki ruh halim bebeğime gelen o annenin huzursuz olduğunu hissetme dıygusı bunların kim hesabını vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…