Yardım edin bana kızlar

Gereksiz basit konular için birbirinizi kırmaya değmez. .
Kimse anasının karnında öğrenmedi ya işleri . .
Öğrenirsin zamanla . .
Hamilesin de üstelik , Üzülmeye değmez. .
Anlayışsız bir eş . .
:işsiz:

Eşimle neredeyse her gün kavga ediyoruz doğru düzgün yapamamamdan dolayı çoğu şeyi. Bu gün kadayıf tatlısı yaptım hazırdı kutunun üstünde 1 kg şekere 1 kilo süt yazıyordu öyle yaptım güzeldir diye eşim uyanınca bak yaptım dedim daha ikinci lokmada bu ne böyle çok şekerli adamı komaya sokar yaparken sorcak annen var annem var ablan var ablam var kimseye sormuyosun dedi kızdı bende üstünde yazıyordu dedim benim suçum ne? tek bu değil dün çamaşır eksikti bi tane duşa girdi gene fazla ses etmedi ama yıkamıyorsun diyip duruyor bana halbu ki yıkıyorum ama onun çamaşırı çok az bazen günde 2 3 defa banyo yapıyor dayanmıyor velhasıl ben çokkk beceriksiz ve evlenmeden önce rahata alışık bi insanım inanın evlendikten sonra yaptığım çoğu şey bana mucize gelir yapmazdım çünkü ama yetmiyor artık her gün ölmek istiyorum ama ölmekten korkuyorum çok gereksiz bi insan olduğumu düşünüyorum ben napıcam diye her gün kendime soruyorum ben napıcam yardım lütfen :KK61:
Kocanın beğeneceği işi yapamıyorsun diye mi gereksiz hissediyorsun kendini :işsiz: Elimden bu kadar geliyor de geç, daha iyisini biliyorsa kendisi yapsın beyefendi. Kendini adamın onayına bu kadar muhtaç hissetme ne olur. Yapınca da madalya takmayacak. Beğenmiyorsa eksik buluyorsa hizmetçi tutsun, 3tane çamaşır için kavga edeceğine görünce kendi atsın makineye madem, eli kolu tutmuyor mu? Lütfedip yardım etmiyorsa hamile karısına, bir işin ucundan tutmuyorsa da yardımcı tutsun sana. Önce yaptığına kıymet versin, sen bunu bekleyeceğine bir de yapamıyorum diye kahroluyorsun. En haz etmediğim erkek tipi kadına böyle kendini işe yaramaz hissettiren.

Yani bu kadar hayati bir meseleye döndürme bunu lütfen. Bu kadar elimden geliyor de geç, yaranmaya çalıştıkça kendilerini masterchef jurisi sanıyor iyice böyle adamlar. Annesinin yemeklerini temizliğini arayacaksa senin yaşında küçücük kızla evlenmeseymiş :işsiz:

Son düzenleme:
Okullar da şu genç kızlara kk dersi verilsin. İbret alsınlarda çocuk yaşta evlenip bi de böyle mongollardan çocuk yapmasinlar. En Büyük KK Şimdi hayat seni öyle bi büyütür ki merak etme 5 sene de 45 yaşına gelirsin. Yemek de yaparsın, temizlik de yaparsin, çocuk da bakarsn. Hatta yetmez ikinciyi bile yaparsın :işsiz::işsiz:

Hatırlıyor musun bilmem
Kocam motorun üstündeyken kafama patlattı
Ben senin ailene bişey dersem sende bana patlat, bişey dersem şerefsizim dedi demiştin
Bende kadına el kaldırdığı için zaten ş.r.fs.z demiştim :) ve sen kocama öyle diyemezsin diye çemkirmiş ve beni kiblemiştin
Bende ban yemiştim

Yetmemiş
Adam sana hizmetçi muamelesi yapıyo
Sen ağlayıp buraya konu açıyosun
Yürü git kendine don atlet al iki de bir makine çalıştırmaktan daha mantıklı diyemiyosun
Şekerliyse yeme diyemiyo musun
Diyemezsin ama gelir bana çemkirirsin kocana toz kondurmamak için
İşte bunlar senin eserin

Hatırlıyor musun bilmem
Ben senin ailene bişey dersem sende bana patlat, bişey dersem şerefsizim dedi demiştin
Bende kadına el kaldırdığı için zaten ş.r.fs.z demiştim :) ve sen kocama öyle diyemezsin diye çemkirmiş ve beni kiblemiştin
Bende ban yemiştim

Yetmemiş
Yürü git kendine don atlet al iki de bir makine çalıştırmaktan daha mantıklı diyemiyosun
İşte bunlar senin eserin
Demediğimi nerden biliyorsun tabi ki dedim tüm dediklerini dedim ama hala şerefsiz diyemezsin dediğim konuda kesin netim canım ben buraya yardım aramaya yazıyorum kocama küfrefin diye değil oh iyi olmuş ban yediğini bilmiyordum :KK66:

Hatırlıyor musun bilmem
Bende ban yemiştim

Yetmemiş
İşte bunlar senin eserin
Ayıp etmişsin konu sahibi

Eski konular açılacaksa, üsluplar bozulacaksa ve birbirinize oh çekecekseniz konunun kapanması yerinde olur.

Back
X