yardım edin bana .:(

Araba var tabiki bu kadar acımasız konuşma ne olur çok utanıyorum zaten. Ama ben durduk yere de hircinlasmadim onun egosu annesine dukunlugu beni cigrimdam cikardi
Arkadaşım,artık yaptığımız yanlışların yanlış olduğunu kabul etme zamanımız geldi.Kabul edip gereken özürü dileyip ve adımı da atıp hayatımızı güzelleştirmek bizim elimizde.
Sen şimdi evine gitsen eşine de kızdığın noktaları OLGUN BİR KADIN gibi anlatsan anlayacağını sanıyorum.
Ailen olmasaydı gidecek ,ne yapacaktın?Adama ya da kendine o evi dar mı edecektin.Dik dur,kararlarını ve sonuçlarını kendi hakimiyetine almayı bil ki eşin de saçmalayamasın artık.
Kararlarını kendi alabilen,güçlü olan insandan herkes çekinir.

Oraya gidip mi sabrediyim yoksa dönmez o bana

baban sana tavır alır mı ? sen bu evliliği istiyor musun. ? bence bir şans ver eşinde istiyor anlaşılan. ama bazı şeylere sabretmen lazım. erkekler dışarı çıkar benim eşim haftada iki kere maça gider hiç aramam sormam. ama bana da vakit ayırır. annesinden koparamazsın ama törpüleyebilirsin herşey senin elinde. bunlara sabır edebilir misin otur muhasebeni yap. babanın da rızasını al evine dön. gurur yapma bazen fazla gurulu olmak iyi getirmez.

Babam gönül koymam kirilmam diyo ama gonlune pismanlik düştükten sonra aradığını burda bulamazsın diyo. Sadece sana karsindegil ama olaylar yüzünden mesafe olur diyi. annem git gör gününü neler olacak bak gör diyo.

Evlilikleri en çok sonucuna katlanma zahmeti çekmeyi göze alamamak yıpratıyor;
Baba evine gittin sonucuna katlanamıyorsun
Kavgalar çıkardın ailesiyle ilgili sonucuna katlanamıyorsun
O annesinin eteğinde kararlar verirken senin varlığını hiçe saymanın sonucuna katlanamıyor
Şimdi aradın ve devam etsin diyorsun ama babanla yapacağın konuşmanın sonucuna katlanamıyorsun
AZICIK CESARET VE KARARLILIK................
Ne istiyorsunuz evli çift olarak?sorgulayın...

Açaba peşime düşmedi aramadi sormadı diye mi böyle oldum ben . Gelirken çok da emindim aptal gibi bütün eşya mi da topladim

Açaba peşime düşmedi aramadi sormadı diye mi böyle oldum ben . Gelirken çok da emindim aptal gibi bütün eşya mi da topladim
Artık o kararlı.Seni seviyor ve istiyor ama bu şekilde devam edecekse bitiririm diyor.Kararını vermiş.O yüzden de senden adım bekliyor.
Eğer ben de bu evliliğin devamını istiyorum diyorsan gerekli şartları sağla.

Evet haklısın yaparım sandım başka türlü düşündüm aileme de hep onun hatasını anlattim

Evet haklısın yaparım sandım başka türlü düşündüm aileme de hep onun hatasını anlattim
Şu an yaptığın şey onu aklamak,hatasız değildi ;sadece hataları karşısında tepkilerin hatalıydı.....Şimdi bunları döndükten sonra sen yapmayacaksın diyelim, sorun ortadan kalkacak mı sence?

Şu an yaptığın şey onu aklamak,hatasız değildi ;sadece hataları karşısında tepkilerin hatalıydı.....Şimdi bunları döndükten sonra sen yapmayacaksın diyelim, sorun ortadan kalkacak mı sence?
Kalkacak diyo sen bana bunları yapmazsan bende durduk yere sana kötü davranmam emin ol diyo. Ben istesem gelir alırdım istemesem şimdiye davayı acmistim diyo.kendine inaniyosan gel yoksa kimse kimseyi uzmesin diyo

Kalkacak diyo sen bana bunları yapmazsan bende durduk yere sana kötü davranmam emin ol diyo. Ben istesem gelir alırdım istemesem şimdiye davayı acmistim diyo.kendine inaniyosan gel yoksa kimse kimseyi uzmesin diyo
Peki seni bekleyen şeyleri ,bardağın boş tarafından bakarak yazacağım;
İlk hatasında kendini suçlamaya ve dönerek hata yaptığını düşünmeye başlayacaksın.....
Başa kakmaların olacak bunlara engel olacak mısın,biliyorsun sihirli bir değnek değerek düzeltilmiyor her şey...Yani bu öz eleştiriyi yaptıktan sonra bundan sonraki sorunlar da sabır gösterebilecek misin bazı hatalarına.....Çünkü zaman lazım....Bunlara hazırım üzerime düşeni yapmadım, idareci olamadım diyorsan söylenecek bir şey yok....Bu arada az politik ol!kavgayla değilde, hislerini daha çok ortaya koyacak,empati yaptırtacak davranışlarda bulunsan sorunlar karşısında....

Yapar bilirim yuzume de vurur . En ufak bir lafda ustume alinacam farkinadayim. Geldigimde ne kadar da kararliydim.hersey bitmisti simdi ne oldu bana içime neden kurt dustu

Peki niye umrumda değil gibi davraniyo bu adam ya msj atıyorum çalışıyorum diyo arıyorum acmiyo ben soleyim düşün ona göre gel diyo

Çok teşekkür ederim beni dinledigin için ben yine yazarım gelişmeleri bilmiyorum belki yaşım gereği böyle fevli bir insanım duygularım çok çabuk degisiyor

kizmayin ama ben esinize uzuldum gercekten.
kac yasindasiniz yorumlari tam okumadim ama madem evlilik gibi buyuk bir ise kalkistiniz sorumluluklwribizin farkinda olun artik biraz lutfen.
siz ailesine gidince surat astinizda ne oldu ailesi hala yerinde siz neredesiniz peki?
boyle yapinca elinize hic bir sey gecmeyecek koskoca bir hicten baska insanlar tartisabilir anlasamayabilir bosanadabilir ama bu hareketleriniz bana cok sacma cok fevri ve cocukca geldi simdi o begenmeyip burun buktugunuz ailesi ne dusunuyo acaba yada hep ne dusunuyolardi hakkinizda insanlar akarsi kotu davranmak kolay onemli olan iyi olabilmek birazcikta olsa anlayisli olabilmek empati empati empati.
yuva kolay kurulmuyo kurmak 100 sene bozmak 5 dk her yigidin harci olmuyo maalesef belki benimde harcim olmayacak ama onemli olan duvar ormeye calismak degil duvarlari birlikte yikmak. umarim artik ne istedigini bilen ve daha mutlu bir insan olarak donersin evine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…