yardım edin bana .:(

mesaji duzenledim tekrar okursunuz umarim

mesaji duzenledim tekrar okursunuz umarim

benim anlamadıgım o kadar şımarıklık kapris yapmışsınız bi de adam kapınıza kadar gelip sizi alıcak mı ? babanız sizi haklı görüyo heralde,ona durumu anlatın haksız oldugunuzu söyleyin ve evinize geri dönün.

Ben 20 yaşında evlendim nişanlım beni terk ettikten sonra evlendim 3 ay içinde oldu hersey sonra güvensizlik ve kaybetme korkusu taşıyarak yaptım ama ne oldu dersen evet kaybettim

Ben aileme hiç bu yaptıklarımi anlamadım ki hatta bu süreçte yaptıklarımın farkına vardım. Şimdi de çok utanıyorum. Bütün esyalarimi toplayıp geldim. Babamgil de bana inan di güvendiği için gerçekten bitti sanıp alıp geldi

bence hic utanmayınn her evlilikte ve ilişkide olur eşiniz sizi seviyoki geri cagırmış bence gidin ve aynı htaaları tekrar yapmayınn eğer eşinizi seviyosanız

Önceki konunda boşanmanın başlıca sebebi olarak kayınvalideni söylemişsin. Bu konuda hiç lafı geçmiyor, neden ki acaba ?
Eşin ana kuzusuymuş, ondan izinsiz adım atmıyormuş, 50 tl ye aldığınız kazağı korkuda 30 tl diyormuşsunuz. Daha bir sürü bunaltıcı baskı.
Şimdi bu konuda tamamen kendini başka sebeplerle suçluyorsun. Bence dön eski konunu kendin oku. Özlem ağır basınca insan bazen neye kızdığını unutuyor.

Ben 20 yaşında evlendim nişanlım beni terk ettikten sonra evlendim 3 ay içinde oldu hersey sonra güvensizlik ve kaybetme korkusu taşıyarak yaptım ama ne oldu dersen evet kaybettim
kaybetme korkusuyla genelde daha cok uzerine dusulur insanlarin sen resmen bosvermissin gecmisi unut 20 yasina 1 niwan bir evlilik sigdirmissin cok erkenmis aslinda ama hayatin insanlara ne getirip ne goturdugu belli olmuyo oyuzden bisey diyemiyorum hayirlisi olsum

chamallows @polyanna23 Dofi kendinehas

bence ailesi sizin hayatınıza fazlasıyla burnunu sokmuş durumda. nedir bu canım evlilik 2 kişi arasındadır. onlara ne düşüyo evin kilidini değiştirmek,alyans almak. ben olsam ben de sinirlenirdim. eşinizinki de laf 20 yasında kosa kosa gelmeseydin nedir? nasip kısmet bu işler. bence siz evinize dönün, eşinizi alın karşınıza güzel güzel güler yüzle konuşun. sevdiği bi yemeği veya bi kahve yapın karsılıklı halledin. hiç ailesi bulaşmasın. bu olay ikimizin arasında ve ikimiz halledicez diye de söyleyin. aa yeter canım. bu evliliklere karışan aileler beni bunalttı artık. bu sizin aileniz. burunlarını sokmaya hakları yok unutmayın

Vay ağzına sağlık babamın evinden gelip almak bile istemiyo kendi bilir ben 17 gündür babamın evindeyim bu arada

Sakin geri donmeyin. Bırakın adamın hayatı kurtulsun.
Gercekciliginize inanmadığımi da belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…