- 15 Aralık 2016
- 179
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
Yok neden kızıyim size ya anlamıyorum bi anda onun bana yaptıklarını unuttum anlamadım ne oluyo . Aslında çok sınırlı biri bana hiç öyle aman canım cicim demez ama bilirim sever. Ne oldu böyle oldu anlamadımkizmayin ama ben esinize uzuldum gercekten
mesaji duzenledim tekrar okursunuz umarimYok neden kızıyim size ya anlamıyorum bi anda onun bana yaptıklarını unuttum anlamadım ne oluyo . Aslında çok sınırlı biri bana hiç öyle aman canım cicim demez ama bilirim sever. Ne oldu böyle oldu anlamadım
mesaji duzenledim tekrar okursunuz umarimYok neden kızıyim size ya anlamıyorum bi anda onun bana yaptıklarını unuttum anlamadım ne oluyo . Aslında çok sınırlı biri bana hiç öyle aman canım cicim demez ama bilirim sever. Ne oldu böyle oldu anlamadım
Ben 20 yaşında evlendim nişanlım beni terk ettikten sonra evlendim 3 ay içinde oldu hersey sonra güvensizlik ve kaybetme korkusu taşıyarak yaptım ama ne oldu dersen evet kaybettimkizmayin ama ben esinize uzuldum gercekten.
kac yasindasiniz yorumlari tam okumadim ama madem evlilik gibi buyuk bir ise kalkistiniz sorumluluklwribizin farkinda olun artik biraz lutfen.
siz ailesine gidince surat astinizda ne oldu ailesi hala yerinde siz neredesiniz peki?
boyle yapinca elinize hic bir sey gecmeyecek koskoca bir hicten baska insanlar tartisabilir anlasamayabilir bosanadabilir ama bu hareketleriniz bana cok sacma cok fevri ve cocukca geldi simdi o begenmeyip burun buktugunuz ailesi ne dusunuyo acaba yada hep ne dusunuyolardi hakkinizda insanlar akarsi kotu davranmak kolay onemli olan iyi olabilmek birazcikta olsa anlayisli olabilmek empati empati empati.
yuva kolay kurulmuyo kurmak 100 sene bozmak 5 dk her yigidin harci olmuyo maalesef belki benimde harcim olmayacak ama onemli olan duvar ormeye calismak degil duvarlari birlikte yikmak. umarim artik ne istedigini bilen ve daha mutlu bir insan olarak donersin evine
Biliyorum ilk zman lar belki de bir ay çok üzer beni sevsede üzer onun huyu bu çünkü. Ama inşallah üstesinden gelirizYa kocan seni çok seviyor ya da tüm bunları burnundan fitil fitil getirecek. Temkinli davran
Ben aileme hiç bu yaptıklarımi anlamadım ki hatta bu süreçte yaptıklarımın farkına vardım. Şimdi de çok utanıyorum. Bütün esyalarimi toplayıp geldim. Babamgil de bana inan di güvendiği için gerçekten bitti sanıp alıp geldibenim anlamadıgım o kadar şımarıklık kapris yapmışsınız bi de adam kapınıza kadar gelip sizi alıcak mı ? babanız sizi haklı görüyo heralde,ona durumu anlatın haksız oldugunuzu söyleyin ve evinize geri dönün.
Sandım ki elimden gidecek kaybetcem beni aldatacakNeden böyle davrandınız peki eşinize
bazen kadınlarında burnunun sürtülmesi gerekiyormuş
Off karşılıklı ödeniyor ama bedel malesef
Ya hep Şevkat ve ilgi bekledim ondan .kusunce yanıma 10 kere geldiyse 11 kere gelmesini bekledim off ben ne yaptım böyle ya annemgile nasıl soyluycemNeden böyle davrandınız peki eşinize
Ben aileme hiç bu yaptıklarımi anlamadım ki hatta bu süreçte yaptıklarımın farkına vardım. Şimdi de çok utanıyorum. Bütün esyalarimi toplayıp geldim. Babamgil de bana inan di güvendiği için gerçekten bitti sanıp alıp geldi
kaybetme korkusuyla genelde daha cok uzerine dusulur insanlarin sen resmen bosvermissin gecmisi unut 20 yasina 1 niwan bir evlilik sigdirmissin cok erkenmis aslinda ama hayatin insanlara ne getirip ne goturdugu belli olmuyo oyuzden bisey diyemiyorum hayirlisi olsumBen 20 yaşında evlendim nişanlım beni terk ettikten sonra evlendim 3 ay içinde oldu hersey sonra güvensizlik ve kaybetme korkusu taşıyarak yaptım ama ne oldu dersen evet kaybettim
Ya biz eşimle 3 yıldır ne zaman kavga etsek yüzde 90 onun annesi yüzünden oldu babası 8 yıl önce bırakıp gitmiş . Buda kendini bir türlü ordan cekemedi.zaten beraber yaşamak istediler ben istemedim 2 sokak vardı aramızda eşim bulduğu her fırsatta ordaydi.artık bana olan ilgisizlik canıma tak etti . Herşeye kavga çıkarır oldum.son tartışmamiz ameliyatından 10 gün sonra oldu . Bana koşa koşa 20 yaşında gelmeseydin dedi. Babamı arıyorum dedim ara sen istemiyosun diye sana gitme diye yalvarmami bekleme Güle güle dedi. Babamı aradım işlem tamam dedi ve annesine gitti yine.biz iki gün kayseri de kaldık atamalarını bekledik.aramak söyle dursun onlar hattimi kapattı. Kapının kilidini degistirdiler. Alyansimi almış evden. Biz sivas döndük iki gün sonra kaynanam anneme msj atmış boşanma kağıdı elinize geçerse şaşırmayın yazmış. Ertesi gün babamı arayip ben gelcem demiş babam da azarlayinca bir daha kimse aramadi.takı salak ben dün arayana kadar.dünde azarlayip hiç bişey değişmez sonu yok ben yolumu seçtim dedi zaten sevgi yok gibi hissettiğim için geldim bende şimdi bu geldikten sonra yazdığım yardım edin diye yazdigimda sesini duyduktan sonra oldu .o da gelme demiyo bende herşeyi durduk yere yapmamisim aslında içinden çıkamadım gitti.
Vay ağzına sağlık babamın evinden gelip almak bile istemiyo kendi bilir ben 17 gündür babamın evindeyim bu aradabence ailesi sizin hayatınıza fazlasıyla burnunu sokmuş durumda. nedir bu canım evlilik 2 kişi arasındadır. onlara ne düşüyo evin kilidini değiştirmek,alyans almak. ben olsam ben de sinirlenirdim. eşinizinki de laf 20 yasında kosa kosa gelmeseydin nedir? nasip kısmet bu işler. bence siz evinize dönün, eşinizi alın karşınıza güzel güzel güler yüzle konuşun. sevdiği bi yemeği veya bi kahve yapın karsılıklı halledin. hiç ailesi bulaşmasın. bu olay ikimizin arasında ve ikimiz halledicez diye de söyleyin. aa yeter canım. bu evliliklere karışan aileler beni bunalttı artık. bu sizin aileniz. burunlarını sokmaya hakları yok unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?