- Konu Sahibi menekse_16
-
adam hasta belli
siz neyi düsünüyorsunuz koltuklari mi?
su lafa takildim
o da içimde şuan da sana karşı enerji var
bu ne ya cok korktum ....
cnm koltuk meselesi olaylar olmadan öncsydi.artık kimseye mesaj yazmıycam bu kadar herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun....
adam hasta belli
su lafa takildim
yok ama dünyaya bir kere gelinir felsefesi varmış oğullarını el üstünde tutarmış.bir keresinde tereyağı koymak istedi bende gerek yok bozuluyo dedim.eşimde yanında insanlıktan anlamaz dedi ama ben gerek yok çöpe gitmesin istedim gerçekten.sonra kv ben mutlu olun diye evlendirdim saçların beyazlamış dedi.bende çıkarkende beyazdı dedim. yani ben mi beyazlattım onu demeye getirdi.eşimde çayı bana fırlatıyodu kızdı sonra.aramış eşimi kızmış.çok soğuk kv ben hiç sıcaklık görmedim bilmiyorum gelinim dese sarılsa yokk
bende enerjiyi merak ettim ama konu sahibi küstü gitti...
yok ama dünyaya bir kere gelinir felsefesi varmış oğullarını el üstünde tutarmış.bir keresinde tereyağı koymak istedi bende gerek yok bozuluyo dedim.eşimde yanında insanlıktan anlamaz dedi ama ben gerek yok çöpe gitmesin istedim gerçekten.sonra kv ben mutlu olun diye evlendirdim saçların beyazlamış dedi.bende çıkarkende beyazdı dedim. yani ben mi beyazlattım onu demeye getirdi.eşimde çayı bana fırlatıyodu kızdı sonra.aramış eşimi kızmış.çok soğuk kv ben hiç sıcaklık görmedim bilmiyorum gelinim dese sarılsa yokk
adam hasta belli
su lafa takildim
zor tuttum kendimi hala daha öle diyick bi kelime bulamiorum ya bnm esimde öle hep ben sucluum hic bi iyiigim yok dövse sövsede o hakli adam acik acik dio agzina sicsam bile ters bakmiycn suratini asmiycn ahh ahh ne ymis bu cile bilemedim sükür bunada
zor tuttum kendimi hala daha öle diyick bi kelime bulamiorum ya bnm esimde öle hep ben sucluum hic bi iyiigim yok dövse sövsede o hakli adam acik acik dio agzina sicsam bile ters bakmiycn suratini asmiycn ahh ahh ne ymis bu cile bilemedim sükür bunada
gerçekten mi? peki sen niye bişey yapmıyorsun..bunun nesine şükür diyorsun? niye bu çile dediğin şeyi çekiyorsun? boşan anlamında demiyorum ama kendini niye bu kadar ayaklar altına aldırıyorsun.bak hamilesin bir de..
e hamileyim cnm yavrumu babasizmi büyütüyüm ne kadar sevsmde ona baba nasil oluim aramzmi hic bnde öle derdim hep anneme ama is basa geldimi görüomus insan napim ne diim gurbet elde hic bi oturup düsünemiom bosandigimda napacmi
gerçekten çaresiz misin yoksa öğrenilmiş çaresizlik mi yaşıyorsun?
e hamileyim cnm yavrumu babasizmi büyütüyüm ne kadar sevsmde ona baba nasil oluim aramzmi hic bnde öle derdim hep anneme ama is basa geldimi görüomus insan napim ne diim gurbet elde hic bi oturup düsünemiom bosandigimda napacmi
caresizim tabiki bi carem bi dayanagim bi garantim olsa niye bunlara katlaniyim kim isterki hem ögrenilmis caresizlik ne demek buarad onu anlayamadim
hatunlar ben tekrar geldim eşyalarımı topluyorummmmmmmmmmmmmmm.şimdi size birşey danışıcam bu düğünde takılan altınlar ne yapyım onları alıyım mı kıza ait diye biliyorum ama bilgisi olan varsa paylaşın lütfen.
doktora gidicem yeniden evlenicem güzelimde mesleğimde var daha ne olsun ya.....seviyorum sizleri
hatunlar ben tekrar geldim eşyalarımı topluyorummmmmmmmmmmmmmm.şimdi size birşey danışıcam bu düğünde takılan altınlar ne yapyım onları alıyım mı kıza ait diye biliyorum ama bilgisi olan varsa paylaşın lütfen.
doktora gidicem yeniden evlenicem güzelimde mesleğimde var daha ne olsun ya.....seviyorum sizleri
ilk mesajımda da dedim,boşan demiyorum ki.bunu kimseye diyemem zaten,bu konunun sahibi hariç,ona dedim çünkü..ama bu kadar da ezik durma demek istediğim o.bende anneyim,ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?