yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

anlamıyorum ya bi türlü anlamıyorum. analarının arkasından ayrılamayan bu erkek müsveddeleri neden evlenir?

bi hata yapıp evlendi diyelm, şiddete maruz kalan kadın neden gitmeyip çeker? mayası bozuk işte bunların düzelmez ki...
neden çekiyorsunuz:?
-gidecek yeri olmayan arkadaşlara değil lafım-

bi de bu erkek anneleri napıyo oğluşlarına, neden bu analar bu kadar kıymetli?

sitenin iki erkek admini var keşke gelip hem cinslerinin bu davranışlarrını açıklasalar...

koskoca kk yukardaki 3 sorunun cevabını yıllardır veremedik

cnm koltuk meselesi olaylar olmadan öncsydi.artık kimseye mesaj yazmıycam bu kadar herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun....

aslında ben psikolog konusunda ısrarcıyım senin için çok iyi olur. psikolojiden anlayan biri olarak bu olayların ilerki yaşamına gölge düşürmesini istemiyorsan bir uzamandan yardım al çok iyi gelecektir. bol bol dua et.

zor tuttum kendimi hala daha öle diyick bi kelime bulamiorum ya bnm esimde öle hep ben sucluum hic bi iyiigim yok dövse sövsede o hakli adam acik acik dio agzina sicsam bile ters bakmiycn suratini asmiycn ahh ahh ne ymis bu cile bilemedim sükür bunada

hani armut dibine düşer diye boşa dememişler...annesi de az değilmiş oğlu dünyaya bir kere geliyor diye başkasının kızına ne isterse yapabilir öylemi siz ağaç kovuğundan çıkmışsınız sanki...yazık ne bencil ne merhametsiz insanlar

bende enerjiyi merak ettim ama konu sahibi küstü gitti...

sanırım şu: sana kızgınlığım hala geçmedi,iyice dövüp enerjimi boşaltamadım...dalga geçmiyorum,cidden bunu anladım.çünkü adam sokakta kabalaşacak,bu enrjisini boşaltacak kadar arsız!

İşte tamda bu sebepten ya !
sizde dünyaya bir kez geldiniz ! evliliğinizde pasifsiniz hep alttan alan taraf olmaya çalışmışsınız ama doğru değil bu .,
Evlilikte kapı kapanır ardına bir kapı daha ,bizler içeride neler yaşanıyor yaşanmış bilemeyiz . Siz belli bir yaşa gelmiş karar verme yetisine sahipsiniz ,Kendi kendinize kaldığınızda neler düşünüyorsunuz bilemeyiz ,bizlere anlattınız hikayenizi yaşadığınız durum cidden zor ama sevgi demişsiniz adına ama inanın seven insan sevdiğine zarar vermez.
Eşim polis demişsiniz tüm ailem çevremdekiler eşim dahil polis ,Bu işin polislikle alakası yok eşinizin ruh sağlığı bozuk.Lütfen kendinizi nasıl iyi hissedicekseniz öyle yaşayın ,zira anneler babalar evlatlarını size emanet ediyorlar .Sağlıklı bir psikojide olmalısınız ki sağlıklı bireyler yetiştiresiniz.

adam hasta belli
siz neyi düsünüyorsunuz koltuklari mi?
su lafa takildim
o da içimde şuan da sana karşı enerji var
bu ne ya cok korktum ....

O cümleye bende takıldım.. O nasıl bir kin nasıl bir öfke..Allah dostumun hatta düşmanımın bile başına vermesin

Son düzenleme:

tövbee( .....

gerçekten mi? peki sen niye bişey yapmıyorsun..bunun nesine şükür diyorsun? niye bu çile dediğin şeyi çekiyorsun? boşan anlamında demiyorum ama kendini niye bu kadar ayaklar altına aldırıyorsun.bak hamilesin bir de..

e hamileyim cnm yavrumu babasizmi büyütüyüm ne kadar sevsmde ona baba nasil oluim aramzmi hic bnde öle derdim hep anneme ama is basa geldimi görüomus insan napim ne diim gurbet elde hic bi oturup düsünemiom bosandigimda napacmi

gerçekten çaresiz misin yoksa öğrenilmiş çaresizlik mi yaşıyorsun?

ilk mesajımda da dedim,boşan demiyorum ki.bunu kimseye diyemem zaten,bu konunun sahibi hariç,ona dedim çünkü..ama bu kadar da ezik durma demek istediğim o.bende anneyim,ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.Allah yardımcın olsun.

caresizim tabiki bi carem bi dayanagim bi garantim olsa niye bunlara katlaniyim kim isterki hem ögrenilmis caresizlik ne demek buarad onu anlayamadim

Bi çıkar yolun var ama sen nasıl olsa birşey değişmez diyerek denemek istemiyor musun onu demek istemiştim öğrenilmiş çaresizlik diyerek...

boşanma imkanın olupta boşanmamak gibi...

ama anladım Allah yardımcın olsun seni ve bebeğini korusun inşallah...

hatunlar ben tekrar geldim eşyalarımı topluyorummmmmmmmmmmmmmm.şimdi size birşey danışıcam bu düğünde takılan altınlar ne yapyım onları alıyım mı kıza ait diye biliyorum ama bilgisi olan varsa paylaşın lütfen.

doktora gidicem yeniden evlenicem güzelimde mesleğimde var daha ne olsun ya.....seviyorum sizleri

al altınları bırakma

Ne kadar cabuk karar verdin?

amin cnm sagol inan hamile kalmadan önce bile baya katlandim cektim sonra canima yeetii topldim aldim kararimi almanyadaim bakicktim careme siginicktim belkii bende devlete yok dedi olur dedi felan düzeltti simdi hamileligimden beri o dioki dogur cocugunnu gt bbian önce sucum önemli deil bi ters bakmam agzimi acmam bisei kabul etmemem yeterli herne olursa zaten gidicen bian önce gitcn zaten olmuo olmas felan ya Allah askiina kim kalabilir hangi gurursuz kac gün katlanir ama ne yasadigimi nasil kaldigimi nasil gitmek isteyipde gidemedigimi bi ben bi de Allahim biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…