yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

dayağı hak etmek ne demek.birgün sende bu duruma düşersin o zaman hak etmek neymiş görürsün

Allah yolunu bahtını açık etsin,

Biz de eşini sevdiğini söyleyince yeniden onunla olmaktan bahsettiğini sandık..

Boşandıktan sonra tertemiz bir sayfa açarsın,gerekirse psikolojik yardım alırsın.. En kötü huzurlu ve rahat bir hayatın olur.Kafan rahat olur,daha ne olsun.. Yepyeni bir insanla yepyeni bir başlangıçta yaparsın,tabii yeniden seversin hele saygı,sevgi ve destek gördüğünde daha da çok seversin..Baba olacak huzur verecek birini Rabbim karşına çıkartsın.

kelebek adlı kendini bilmez üye ben burda eşimi sevdiğimi.boşanınca yeniden sevebilir miyim demek istedim.yazdığın mesajlar eşimin dişi halini gösteriyor.saygısız seviyesiz

arkadasım ozaman oraya ılave yazıcaktınız bosanınca yenıden sevebılırmıyım dıye.boyle dusundugunuzu kelebek nereden bılsın sızın o cumleyı yazarken neler dusundugunuzu ve bızlerde bılemeyız lutfen yazdıklarımıza dıkkat edelım.

dayağın bahanesi sebebi olmaz ama eşin belliki herşeyi sebep yapabilir çünkü seni dövmeyi normal buluyor...

inşallah bi süre sonra sana da normal gelmeye başlamaz..

sana vuran elleri kırılsınnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inş tez zamanda Allah seni kurtarırr canım çok sinir oluyorum şu şiddet olaylarınaa çokk

tekrar deneme kararı aldık ama ben düzeleceğimizi düşünmedim.haklı olduğumda çıktı ortaya.kv yanıma bile gelmedi uzaktan izledi herşeyi.eltim ve abisi yardımcı oldular ikiside öğretmen.

Bak işte kayınvalide işte yine kadın yıne kadın yahu oğlun insan dövüyor orada gidip çaksana tokatı bir anne olarak

ben sana böyle mi terbiye verdim eşşoğlueşşek desene sen nasıl annesin ki gelini çekip almıyorsun çocuğunun elinden...

işte bir kadın değişir herşey değişir...

kadın olmak kolay değil hanımefendi olmak hele hiç kolay değil...

erkek anneleri işiniz vallahi zor...

bana yeniden evlenirsin diye yazmisti bir arkadas esine cok mu asiksin demisti.bende cok sevdim yeniden kelime burda iste yeniden sevebilir miyim dedim o uye sacimi yolucakmis haketmissin ben olsam falan filan yazmis o nun yazdiklari yanlis degil benimkiler mi yanlis.kendinizi benim yerinize koyun yasadiklarima bakin ben buraya ne ruh haliyle yaziyorum yikici degil yapici olmayi deneyin.
Ben sizlere yasadiklarimi anlattim destek istedim hatam var mi yorumlarinizi bekledim fakat yanlis yere yazmisimmmm

yanlış anlaşılmışsın sende hemen küsüp gitme.

çok haklısın çok...oğlum orada gelinime vuracak ve ben öylece duracağım.büyük konuşmayayım ama onun ellerini kırarım orda! ne münasebet ya....ama ben k.validenin tutumuna şaşırmadım çünkü adam öyle görmüş,o anneden öyle eğitim almış!

zaten abisi geldi hemen tuttu.eve gelince yanima bile gelmedi

insan gelir anne gibi sarlir benden dinler olanlari yok hiç gelmedi

zaten abisi geldi hemen tuttu.eve gelince yanima bile gelmedi

insan gelir anne gibi sarlir benden dinler olanlari yok hiç gelmedi

peki size karşı davranışları nasıl..yani eşinizi size karşı dolduruşa getirme,arkanızdan konuşma gibi bir huyu varmı? :26:

burada hepimiz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sen buna izin vermiyorsun..yazdığın bir cümle yanlış anlaşıldı ve eşinle barışacaksın gibi düşündük.yanlış anlaşılma da senin yorumun yüzünden oldu zaten.yoksa senin hayatını bilen insanlar değiliz ki böyle düşünelim..cevap olarak sadece ters şeyler yazıyorsun.kendini ve ne istediğini anlatmayı denesen artık.belki gerçekten yardımcı oluruz bu sefer.

sen ne anlatıyorsan,ne yazıyorsan ona göre yorum yapılıyor.eksik yazdığın yazının kabahatini yorum yapanlarda arama.herkes senin durumuna üzüldü,sana yol göstermeye çalıştı ama sen hakarete başladın

anneler herşeyde ben anneyim edasıyla ağırlık koymayı biliyorlar naz kapris trip kıskançlık...azcıkta iyi şeylere vesile olsalar anneliğin ağırlığını koysalar o gelin o annenin önünde el pençe divan olur bunu da yapmacık değil gerçekten yapar...sevdiği için...

of of annelik çok zor...

bir bayanın yaşayabileceği en kötü şeyleri yaşamışsınız..hem ruhsal hemde fiziksel şiddet...Allah yardımcınız olsun..yaşadıklarınızı en iyi tartabilecek sizsiniz,kararı verebilecekde sizsiniz..unutmayın siz kendinize değer vermediğiniz sürece eşiniz size hiç değer vermez.değerinizi bilin ve o yönde hareket edin...eşinizide annesinide tez zamanda Allah ıslah etsin...

konu sahıbı sız oldugunuz ıcın dusuncelerınızı acık yazmanız gerekır ve kıme cevap verıyorsanız alıntı yapabılırsınız ozaman yanlıs anlasılmazsınız.

rabbım sıze kurtulmak ıcın fırsat versın ınsaallah

peki size karşı davranışları nasıl..yani eşinizi size karşı dolduruşa getirme,arkanızdan konuşma gibi bir huyu varmı? :26:
yok ama dünyaya bir kere gelinir felsefesi varmış oğullarını el üstünde tutarmış.bir keresinde tereyağı koymak istedi bende gerek yok bozuluyo dedim.eşimde yanında insanlıktan anlamaz dedi ama ben gerek yok çöpe gitmesin istedim gerçekten.sonra kv ben mutlu olun diye evlendirdim saçların beyazlamış dedi.bende çıkarkende beyazdı dedim. yani ben mi beyazlattım onu demeye getirdi.eşimde çayı bana fırlatıyodu kızdı sonra.aramış eşimi kızmış.çok soğuk kv ben hiç sıcaklık görmedim bilmiyorum gelinim dese sarılsa yokk

İşteee !!! bundan ciddi anlamda nefret ediyorum ....

en ufak bir yanlış anlamada insanlar saldırgan bir tutum izliyorlar...

mesaj yazarken korka korka mı yazalım ? yanlış anlamış olabilirim diye neden düşünmüyor insanlar ?

inanın kalp kırmaya değmez... şu klavye başında ne hayat ne yaşamlar var..lütfen herkes saygı duysun..yanlş anlamarda kanga moduna girmek inanın komik.

adam hasta belli
siz neyi düsünüyorsunuz koltuklari mi?
su lafa takildim
o da içimde şuan da sana karşı enerji var
bu ne ya cok korktum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…