- Konu Sahibi menekse_16
-
evet çok sevdim eşimi yeniden mutlu olabilir miyim hı
geçmiş sayfalara dönde yaptığın yorumlara bak..bu konu facedir diyen arkadaşa sen insanmısın be gibi çirkin cümleler kuruyorsun..
okadarmı sevdin de bu adamı bırakmadın.üzülüyorum sana.ondan ayrıl diyen arkadaşa ÇOK SEVDİM HII diyorsun dalga geçe geçe
hepsini sıralamayım şindi..dönde bak yorumlarına..
sonrada geçmiş derdimi açtım ama siz loto oynar gibi zevk alıyorsunuz diyorsun..
ya bişey diyecem olmayacak şimdi..dilim varmıyor ama yok dicem tutamıcam içimde..
sen kocanada bunları yapıyorsan haketmişsin..ben erkek olsam daha fazlasını yapardım..mesela şimdi karşımda olsan saçlarını yolup eline vermiştim bile..tövbe tövbe yaa
çok teşekkür ediyorum.ne hissettiğimi yazmışsın.ben eşim düzelir dedim hep.olmayacağınıda biliyordum ben ailemden görmediğim desteği eşimden görmek istedim ailem beni istemeedi.eşim bu şekilde arada kalan mağdur olan ben oldum.eşimin değişmesini bekledim ya da kendimi avuttum ama olmadı.boşanıcam kararım kesin.
kelebek adlı kendini bilmez üye ben burda eşimi sevdiğimi.boşanınca yeniden sevebilir miyim demek istedim.yazdığın mesajlar eşimin dişi halini gösteriyor.saygısız seviyesiz
tekrar deneme kararı aldık ama ben düzeleceğimizi düşünmedim.haklı olduğumda çıktı ortaya.kv yanıma bile gelmedi uzaktan izledi herşeyi.eltim ve abisi yardımcı oldular ikiside öğretmen.
arkadasım ozaman oraya ılave yazıcaktınız bosanınca yenıden sevebılırmıyım dıye.boyle dusundugunuzu kelebek nereden bılsın sızın o cumleyı yazarken neler dusundugunuzu ve bızlerde bılemeyız lutfen yazdıklarımıza dıkkat edelım.
bana yeniden evlenirsin diye yazmisti bir arkadas esine cok mu asiksin demisti.bende cok sevdim yeniden kelime burda iste yeniden sevebilir miyim dedim o uye sacimi yolucakmis haketmissin ben olsam falan filan yazmis o nun yazdiklari yanlis degil benimkiler mi yanlis.kendinizi benim yerinize koyun yasadiklarima bakin ben buraya ne ruh haliyle yaziyorum yikici degil yapici olmayi deneyin.
Ben sizlere yasadiklarimi anlattim destek istedim hatam var mi yorumlarinizi bekledim fakat yanlis yere yazmisimmmm
Bak işte kayınvalide işte yine kadın yıne kadın yahu oğlun insan dövüyor orada gidip çaksana tokatı bir anne olarak
ben sana böyle mi terbiye verdim eşşoğlueşşek desene sen nasıl annesin ki gelini çekip almıyorsun çocuğunun elinden...
işte bir kadın değişir herşey değişir...
kadın olmak kolay değil hanımefendi olmak hele hiç kolay değil...
erkek anneleri işiniz vallahi zor...
Bak işte kayınvalide işte yine kadın yıne kadın yahu oğlun insan dövüyor orada gidip çaksana tokatı bir anne olarak
ben sana böyle mi terbiye verdim eşşoğlueşşek desene sen nasıl annesin ki gelini çekip almıyorsun çocuğunun elinden...
işte bir kadın değişir herşey değişir...
kadın olmak kolay değil hanımefendi olmak hele hiç kolay değil...
erkek anneleri işiniz vallahi zor...
zaten abisi geldi hemen tuttu.eve gelince yanima bile gelmedi
insan gelir anne gibi sarlir benden dinler olanlari yok hiç gelmedi
bana yeniden evlenirsin diye yazmisti bir arkadas esine cok mu asiksin demisti.bende cok sevdim yeniden kelime burda iste yeniden sevebilir miyim dedim o uye sacimi yolucakmis haketmissin ben olsam falan filan yazmis o nun yazdiklari yanlis degil benimkiler mi yanlis.kendinizi benim yerinize koyun yasadiklarima bakin ben buraya ne ruh haliyle yaziyorum yikici degil yapici olmayi deneyin.
Ben sizlere yasadiklarimi anlattim destek istedim hatam var mi yorumlarinizi bekledim fakat yanlis yere yazmisimmmm
çok haklısın çok...oğlum orada gelinime vuracak ve ben öylece duracağım.büyük konuşmayayım ama onun ellerini kırarım orda! ne münasebet ya....ama ben k.validenin tutumuna şaşırmadım çünkü adam öyle görmüş,o anneden öyle eğitim almış!
yok ama dünyaya bir kere gelinir felsefesi varmış oğullarını el üstünde tutarmış.bir keresinde tereyağı koymak istedi bende gerek yok bozuluyo dedim.eşimde yanında insanlıktan anlamaz dedi ama ben gerek yok çöpe gitmesin istedim gerçekten.sonra kv ben mutlu olun diye evlendirdim saçların beyazlamış dedi.bende çıkarkende beyazdı dedim. yani ben mi beyazlattım onu demeye getirdi.eşimde çayı bana fırlatıyodu kızdı sonra.aramış eşimi kızmış.çok soğuk kv ben hiç sıcaklık görmedim bilmiyorum gelinim dese sarılsa yokkpeki size karşı davranışları nasıl..yani eşinizi size karşı dolduruşa getirme,arkanızdan konuşma gibi bir huyu varmı? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?